Kaikkivaltias Pyhä Jumala Pojassaan Jeesuksessa Kristuksessa laski tämän sydämelleni. Taistelin mielessäni sitä vastaan, sillä en olisi tahtonut julkaista tätä artikkelia. Päivä toisensa jälkeen kuitenkin "kuin tuli" tämä varoitussanoma poltti sieluani enkä voinut olla tottelematta Pyhän Jumalan ääntä. Jos olet Jumalan Pyhä niin kehotan sinua Jeesuksen Kristuksen nimessä: lähetä tätä varoitussanomaa kaikille ystäville eteenpäin ja ennen kaikkea:

PIDÄ SE MITÄ SINULLA ON, ETTEI KUKAAN OTTAISI KRUUNUASI!

Pyhän Jumalan vajavainen palvelija Jeesuksessa Kristuksessa:

Imatralla 4 syyskuuta Armon vuonna 2009

Saarnaaja & Evankelista / Marko Lind / web: www.sanansaattaja.com


VAROITUSSANOMA

"...katso, minä tulen pian. Autuas se, joka ottaa tämän kirjan ennustuksen sanoista vaarin!" (Ilm.22:7)

ALLA OLEVA RAAMATUN PROFETIA (ENNUSTUS) TOTEUTUU TÄLLÄ HETKELLÄ SILMIEMME EDESSÄ:

2 Tess.2:11-12
Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamatta, jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt pidättää, niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä, tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sen tähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua. Ja sen tähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.

KAIKILLE JUMALAN PYHILLE, USKOSSAAN EPÄVARMOILLE JA EPÄILEVILLE

Vain ja ainoastaan Raamattuun pitäytyvien uskovien vainot ovat alkaneet maailmanlaajuisesti. Maailmanlaajuinen humanistinen ajattelutapa (johon kuuluu myös vallalla oleva EI-Raamattuun pitäytyvä uskonnollisuus) suvaitsee kaiken muun; eri uskonnot, uskomukset, aatteet, luonnottomat sukupuolisuhteet ja yleisen moraalittomuuden yhdessä kemiallisten aineiden väärinkäytön kanssa (alkoholi ja huumeet), mutta ei kuitenkaan Raamattuun pitäytyvää uskoa, joka nähdään liian tuomitsevana sekä suvaitsemattomana. On erityisesti huomioitava, että vallalla olevaa kristillisyyttä ei vihata eikä vainota, sillä se sallii tänä päivänä lähes kaiken ja on täten menettänyt alkuperäisen sanomansa.

Eri uskonnot ovat maailmanlaajuisesti yhdistymässä (ekumenia) yhteisen lipun alle humanisuuden nimissä ja Raamattuun pitäytyvät uskovaiset sanoutuvat irti edellä mainitusta ilmiöstä Raamatun selkeän varoitussanoman mukaan > lähtekää siitä ulos minun kansani, ettette tulisi heidän synneistään osallisiksi>. Tämä tulee aivan lähiaikoina johtamaan siihen, että vallalla oleva kristillisyys lisää vainojen syvyyttä Raamattuun pitäytyviä uskovia kohtaan ja täten luulevat ymmärtämättömyydessään tekevänsä palveluksen Jumalalle vaikka sotivatkin todellisia Jumalan Pyhiä vastaan.

Yhä suuremmat taloudelliset lamat maailmanlaajuisesti seuraavat toisiaan pahentuen joka kerta ja pelkona on rahanarvon täydellinen romahtaminen. Maailmanlaajuinen pelko maapallomme tuhoutumisesta on herättänyt laajaa maailmanlaajuista keskustelua. Luonnonkatastrofit lisääntyvät ja pahenevat luoden lisääntyvää pelkoa maailmanlaajuisesti ihmisten keskuudessa. Ilma, maa sekä vesistö saastuvat ja maapallo ylikansoittuu. Tappavat tautiepidemiat lisääntyvät maailmanlaajuisesti ja yleinen turvattomuus lisääntyy kiihtyvään tahtiin.

Seuraamalla juutalaiskansan vaiheita, yleisen moraalittomuuden räjähdysmäistä lisääntymistä, Raamattuun pitäytyvien uskovien halveksimista (alkavaa vainoa), eri uskontojen yhteenliittymistä, maailmanlaajuisia harhaanjohtavia ihmeitä joita tehdään eri uskontojen edustajien taholta, maapallon tuhoutumisprosessia, maailmanlaajuista taloudellista epävakautta, mielenterveydellisten ongelmien räjähdysmäistä lisääntymistä, maailmankansojen yhdentymistä (mm. Euroopan Unioni) emme voi näitä asioita Raamattuun vertailtaessa todeta muuta kuin sen, että Jeesus tulee pian!


   Epäilijöille tiedoksi:

Kysymys on maailmanlaajuisesta ilmiöstä, ei vain jonkin / joidenkin yhteiskuntien / kansakuntien hetkellisistä rappiotiloista! Turha on siis vedota: onhan aina tapahtunut tällaista...

 

Annan yksityiskohtaisempaa tietoa sähköpostitse tarvittaessa:

Saarnaaja & Evankelista

Marko Lind

E-mail: kuninkaansoturit@gmail.com

 

 

 


KIINNITTÄKÄÄ ERITYISESTI ALLA OLEVIIN ASIOIHIN HUOMIOTA:

- Raamattuun pitäytyvän uskonnon vainoaminen

- juutalaisten palaaminen Israeliin

- luonnottomat sukupuolisuhteet

- yleinen moraalittomuus

- humanismi (kaikki sallittua paitsi Raamattuun pitäytyvä usko)

- uskontojen yhteenliittyminen (ekumenia)

- harhaanjohtavat ihmeet

- yhä suuremmat laman aallot seuraavat toisiaan

- maapallon saastuminen

- luonnonkatastrofit

- kristinuskossa Raamatullisuudesta luopuminen ja kääntyminen ihmetekoihin

- (kristillisyys) nimi että eläisit mutta olet kuollut (kristinuskon maallistuminen)

- median lisääntyvä turmiollinen vaikutus

- mielenterveydellisten ongelmien lisääntyminen

- vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee

- pedon merkki


RAAMATULLISET PERUSTEET:

(Matt.24:7"...nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin"

Jaak.5:1-8 kuulkaa te rikkaat, itkekää ja vaikeroikaa sitä kurjuutta, joka on teille tulossa. Teidän rikkautenne on mädännyt ja teidän vaatteenne ovat koin syömät; teidän kultanne ja hopeanne on ruostunut, ja niiden ruoste on oleva todistuksena teitä vastaan ja syövä teidän lihanne niin kuin tuli. Te olette koonneet aarteita viimeisinä päivinä....sillä Herran tulemus on lähellä".

Matt.24:6,7,8"...te saatte kuulla sotien melskettä ja sanomia sodista; katsokaa, ettette peljästy. Sillä näin täytyy tapahtua, mutta tämä ei ole vielä loppu. Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin. Mutta kaikki tämä on synnytystuskien alkua." 

Luuk.21:25-26"...ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat. Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät"

2 Tim.3:1-4" mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja. Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita, rakkaudettomia, epäsopuisia, panettelijoita, hillittömiä, raakoja, hyvän vihamiehiä. Pettureita, väkivaltaisia, pöyhkeitä, hekumaa enemmän kuin Jumalaa rakastavia;"

Luuk.17:26-30" ja niin kuin kävi Nooan päivinä, niin käy myöskin Ihmisen Pojan päivinä; he söivät, joivat, naivat ja menivät miehelle, aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin; ja vedenpaisumus tuli ja hukutti heidät kaikki. Niin myös, samoin kuin kävi Lootin päivinä; he söivät, joivat, ostivat, myivät, istuttivat ja rakensivat, mutta sinä päivänä, jona Loot lähti sodomasta, satoi tulta ja tulikiveä taivaasta, ja se hukutti heidät kaikki, samoin käy sinä päivänä, jona Ihmisen Poika ilmestyy".

Matt.24:12" ja sen tähden , että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus".

1 Tim.4:1-2 "mutta Henki sanoo selvästi, että tulevina aikoina moniaat luopuvat uskosta ja noudattavat villitseviä henkiä ja riivaajien oppeja valheenpuhujain ulkokultaisuuden vaikutuksesta, joiden omatunto on poltinraudalla merkitty"

Ilm.16:14"...riivaajain henkiä, jotka tekevät ihmeitä; ne lähtevät koko maanpiirin kuningasten luo kokoamaan heidät sotaan Jumalan, Kaikkivaltiaan suurena päivänä."

Ilm.13:13 "(sielunvihollinen) ja se tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden.

"Matt.24:24 "sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista valitutkin."


LOPUNAJAN TAPAHTUMAT 

Koko syntiin langennutta maailmaa hallitsee saatana pukeutuen rakkauden vääristyneeseen haarniskaan ( Luuk.4:6 / Matt.7:15). Ihmiskunta on julistanut kerta toisensa jälkeen olevansa itse oma jumalansa ( 2 Tess.2:4) ja pyrkimyksessään luoda parempi maailma se on vain sortunut tavoittelemaan jotakin sellaista, mikä ei koskaan voi ihmisvoimin onnistua. Kiitos kehityksen, ja sitä kautta nopean tiedonvälityksen (Sak.5:1-11 / Dan.12:4), joka mahdollistaa uskontojen ja kansojen yhteenliittymän, olemme siirtymässä lopun aikojen tapahtumiin ja kaikki mitä olemme nyt tiedotusvälineistä saaneet tietää, on vain alkusoittoa tuleville verisille tapahtumille, joista jokainen voimme lukea Raamatusta, Jumalan ilmoituksesta ihmisille. Viha, joka maailmaa hallitsee tulee pian kuitenkin kohtaamaan voittajansa, TODELLISEN RAKKAUDEN JA RAUHAN ANTAJAN, UUDEN VALTAKUNNAN LUOJAN, Herramme Jeesuksen Kristuksen ( Ilm.17:14) !

Sitä ennen, eli aivan kohta, Yhdysvallat tulee liittolaistensa kanssa tuhoamaan lähes kokonaan terrorismin ja yhdessä eri uskontojen kanssa, jota johtaa Paavi, saavutamme maailmassa valerauhan ( 1 Tess.5:3 / Ilm. luvut 13 ja 17). Elämä maailmassa, jossa ei ole sotia, ei terrorismia eikä uskonnollisia  konflikteja saa ihmiset antamaan kunnian ja ylistyksen tälle kansojen ja uskontojen yhteenliittymälle, joka on todellisuudessa antikristus eli saatana. Tyytymällä hyvään on ihmiskunta kääntänyt kylmästi selkänsä parhaalle, eli Jumalalle. Itse asiassa katolinen kirkko paavin johdolla ei tee mitään sellaista tulevaisuudessa, mitä se ei olisi jo aikaisemmin tehnyt. Katolinen kirkko on juopunut pyhien verestä ennenkin, mutta ei kuitenkaan niin maailmanlaajuisesti, kuin se tulee tulevaisuudessa tekemään. Nyt sen tekee mahdolliseksi uskontojen yhteenliittymä ja Yhdysvaltojen ja sen liittolaisten tuki, joka tulee muodostamaan tulevaisuuden Babylonin.

On siis kaksi petoa, jotka tukevat toisiaan. Heihin liittyy kymmenen kuningasta EU:n alueelta. Ilm.17:12-13"Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ovat kymmenen kuningasta, jotka eivät vielä ole saaneet kuninkuutta, mutta saavat vallan niin kuin kuninkaat yhdeksi hetkeksi pedon kanssa. Näillä on yksi ja sama mieli, ja he antavat voimansa ja valtansa pedolle" Syntyy maailmanlaajuinen liitto, saatanan voimien yhteenliittymä. Ensimmäinen peto on paavi: Ilm. 13:1" Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä. " Toinen peto on Amerikan Yhdysvallat Ilm.13:11"Ja minä näin toisen pedon nousevan maasta, ja sillä oli kaksi sarvea niin kuin karitsan sarvet, ja se puhui niin kuin lohikäärme." Nuo karitsan sarvet kuvaavat viattomuutta ja lempeyttä ja antavat täten hyvän kuvan niistä periaatteista joista Amerikan yhdysvallat on ylpeillyt; tasavertaisuudesta ja protestantismista....

Ilm.13:12-14"Ja se käyttää kaikkea ensimmäisen pedon valtaa sen nähden ja saattaa maan ja siinä asuvaiset kumartamaan ensimmäistä petoa, sitä, jonka kuolinhaava parani. Ja se tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden. Ja se villitsee maan päällä asuvaiset niillä ihmeillä, joita sen sallittiin tehdä pedon nähden; se yllyttää maan päällä asuvaiset tekemään sen pedon kuvan, jossa oli miekanhaava ja joka virkosi." Tämä yhteisrintama tulevaisuudessa, aivan kohta, julistaa avoimen sodan todellisia Jeesuksen opetuslapsia vastaan ( Ilm.12:17). Samoin kuin nyt terroristien maallinen omaisuus julistetaan pannaan, tullaan myös Jumalan pyhien omaisuudelle tekemään. Raamatusta lukemamme osto ja myyntikielto astuu voimaan ja todelliset uskovaiset nähdään rauhan valtakunnan , kultaisen aikakauden esteeksi, jotka tulee eliminoida, niin kuin nyt terroristit. Todellinen Jeesuksen opetuslapseus julistetaan fanaattiseksi uskonnoksi niin kuin nyt Islamilaisuus. Olemme siis tiellä, joka johtaa Ilmestyskirjan lopunajan tapahtumiin, ehkä nopeammin kuin uskommekaan. Vainot uskovia kohtaan ovat kohta todellisuutta! Ihmiset ovat ihailleet Amerikan Yhdysvaltoja sen julistaman vapauden tähden. Ihmiset ovat ihailleet Katolisuutta uskonnollisten mahtavien muotomenojen tähden. Ihmiset ovat Euroopassa hakeneet turvallisuutta perustaen EU;n. Kuitenkin, todellinen uhka, saatanan lopullinen viimeinen hyökkäys tulee juuri näiden kautta! Mitä ironiaa! Ja se tulee aivan kohta....

Tämä julma maailma asettaa tulevaisuudessa ehkä mikrosirun jumalattomien käteen tai otsaan. Tämä julma maailma näkee ulkokuoren! Mikrosirulla tämä saatanallinen maailma pystyy kontrolloimaan liikkeitäsi! Mutta Jumala näkee sydämesi. Vaikka sinulla ei olisi mikrosirua, ei se vielä takaa sinulle taivaspaikkaa. Kristuksen Jeesuksen tuomioistuimen edessä sydämesi ajatukset paljastetaan. Silloin ei ole mitään merkitystä mikrosirulla!

Älä uhraa aikaasi miettimällä, tuleeko mikrosiru ja miten se tulee? Uhraa sen sijaan kaikki ajatuksesi siihen, onko sinulla "veren merkki". Onko sinulla Pyhän Hengen sinetti? Oletko sinä Jumalan lapsi? 2 Kor.13:15"Koetelkaa itseänne, oletteko uskossa; tutkikaa itseänne. Vai ettekö tunne itseänne, että Jeesus Kristus on teissä? Ellei, niin ette kestä koetusta." Höpötykset mikrosirusta ovat vain saatanan ovela juoni viedä mielenkiintosi pois Raamatusta pohdiskelemaan "jonninjoutavia"!

Joko sinulla on pedon merkki? Vai onko sinulla "veren merkki"? Tiesithän, jompikumpi sinulla on! Pedon merkki, niin kuin ei Pyhän Hengen sinettikään ole vain tulevaisuutta, vaan myöskin tätä päivää: Ef.1:13"... uskoviksi tultuanne pantu luvatun Pyhän Hengen sinetti," Meinaatko sinä ottaa tulevaisuudessa itseesi mikrosirun, jotta voisit ostaa ja myydä? Jos olet uskovainen, niin tiedän jo vastauksesi! Mutta kuinka moni tietää, että jos ei ole elävässä uskossa Jeesukseen Kristukseen, että hänellä ON JO SAATANAN MERKKI; Fil.1:27-28" Käyttäytykää vain Kristuksen evankeliumin arvon mukaisesti, että minä, tulinpa sitten teidän tykönne ja näin teidät tai olin tulematta, saan kuulla teistä, että te pysytte samassa hengessä ja yksimielisinä taistelette minun kanssani evankeliumin uskon puolesta, vastustajia missään kohden säikähtämättä; ja se on heille kadotuksen, mutta teille pelastuksen merkki, merkki Jumalalta."

Lähitulevaisuudessa suurta roolia näyttelevät Amerikan Yhdysvallat ja Katolinen kirkko yhdessä kymmenen EU-maan kanssa! Ihmiskunta on itse omilla väärillä, Jumalan vastaisilla asenteillaan levittänyt punaisen maton, jota saatana voi hetken ajan voitokkaana astella ihmisten antaessa sille kunnioitustaan. Pinnallisuus ihmisissä vaikuttaa sen, että Yhdysvaltojen niin kuin koko maailmankaan tapahtumille ei nähdä todellista motiivia.

Tulevaisuudessa, lopun ajan vainoissa, jokainen todellinen Jeesuksen opetuslapsi saa kokea julmuutta ja kylmyyttä maailman taholta. Saamme kokea sitä siksi, että meidät, Jeesuksen omat, nähdään uhkana ihmisten (pedon) yritykselle rakentaa maan päälle RAKKAUDEN VALTAKUNTA. Pitäytymällä Raamatun ilmoituksiin ja siihen, että Jumala rakentaa tulevaisuuden valtakunnan joudumme ristiriitatilanteisiin maailman kanssa. Meidät luokitellaan fanaattiseksi uskonnoksi, kuten Islamilaisuus nyt. Julistamalla lähimmäisen rakkauden periaatetta ja Jumalan rakkauden olemusta, kymmentä käskyä sen alkuperäisessä merkityksessään, me olemme uhka maailmalle, joka haluaa tuhota kaiken, mikä olisi uhkana tulevalle kultaiselle aikakaudelle. Vaikka maailma nyt ja tulevaisuudessa julistaa rakkautta ja rauhaa, se on silti valmis, sen saavuttaakseen, tuhoamaan kaikki vastustajansa. Niinhän tekee nyt mm. Yhdysvallat yhdessä liittolaistensa kanssa: säälimättömästi tappavat niitä, jotka ovat itse ensin luokitelleet terroristeiksi. Maailma tulee aivan pian hurraamaan, kun todellisia Jumalan lapsia vastaan aletaan käyttämään vainoa. Huomattakoon, että tämän päivän kristillisyyttä ei missään vaiheessa vainota, vaan todellisia Jeesuksen opetuslapsia. Onhan Amerikan Yhdysvallatkin kristitty maa...

Itse asiassa valekristityt yhdessä eri uskontojen kanssa Paavin johdolla juuri tulevaisuudessa vainoavat todellisia Jumalan pyhiä. Paavi haluaa perustaa uskontojen yhteenliittymän alaisuuteensa ekumenian hengessä, ratsastaen Raamatun arvoilla. Todelliset Jumalan lapset eivät tähän liity ja siksi se koetaan uhkana...

Paavi nousee uudestaan valtaan muodostaen lopunajan Babylonian (uskontojen sekoituksen) ja kymmenen käskyn laki Raamatusta nousee arvoon arvaamattomaan. Uskonnollisuuden yhteenliittymältä, niin kuin koko maailmalta, tullaan vaatimaan sitä, että se olisi kuuliainen Raamatun kymmenelle käskylle. Salakavalasti Paavi, joka väittää olevansa äitikirkko, saa maailman arvostamaan omia, katolisia oppejaan. Se antaa myönnytyksiä monissa oppiasioissa, kuten kasteasiassa, mutta ei kymmenessä käskyssä. Viekkaasti perustellen se saa maailman vakuuttumaan, että todellinen RAKKAUDEN VALTAKUNTA maan päälle, on saavutettavissa vain, jos ihmiset noudattamat kymmenen käskyn rakkaudellisia ohjeita.

Katolinen kirkko on aina kehunut sillä, että se on muuttanut sapatin, lepopäivän ajankohtaa. Tulevaisuudessa kaikki, jotka eivät vietä lepopäivää sunnuntaina, joutuvat vainojen kohteeksi. Todellinen sapatti Raamatun mukaan tulee viettää perjantai-illasta lauantai-iltaan (auringonlaskusta auringonlaskuun). Niin kuin aikoinaan katolinen kirkko tappoi verisesti niitä, jotka eivät antaneet lapsiaan kastattaa pienenä, samoin se tulee tulevaisuudessa juopumaan todellisten pyhien verestä siksi, että nämä haluavat viettää lepopäivää oikeana ajankohtana.

Aivan kohta saavumme siis aikaan, jossa vainot kohtaavat todellisia Jumalan pyhiä. Niitä, jotka kunnioittavat todellisuudessa Jumalan kymmentä käskyä ja joilla on Jeesuksen todistus; Ilm.12:17"Ja lohikäärme vihastui vaimoon ja lähti käymään sotaa muita hänen jälkeläisiänsä vastaan, jotka pitävät Jumalan käskyt ja joilla on Jeesuksen todistus."

Näin saavumme tilanteeseen, jossa jokainen, joka tappaa Jumalan pyhän, luulee tekevänsä palveluksen Jumalalle; Joh.16:2" ... ja tulee aika, jolloin jokainen, joka tappaa teitä, luulee tekevänsä uhripalveluksen Jumalalle." Paavi ei kuitenkaan yksin pystyisi tähän, jollei sillä olisi tukenaan Amerikan Yhdysvaltoja ja EU;n kymmentä maata! Niin kuin aikoinaan Konstantinuksen aikoina (325 jKr.), niin tulevaisuudessakin; valtiot ja uskonnollisuus lyövät kättä toisilleen. (tästä käydään salaisia neuvotteluja jatkuvasti). Näin syntyy todellinen saatanallinen mahti, todellinen Babylon.

Myös maamme kirkkokunnat alistuvat Paavin vallan alle. Saatana ratsastaa rakkaudella ekumenian nimessä. Helluntalaisuus, Luterilaisuus ja monet muut kirkkokunnat käyvät jo nyt neuvotteluja katolisen kirkon kanssa. Kaikki eivät toki ole tästä tietoisia.. Saman aikaisesti kun Paavi kokoaa porttokirkkoaan syntyy lopunajan apostolinen seurakunta. Niin kuin saatana Paavin kautta kokoaa omansa yhteen, niin samoin tekee myös Jumala, kooten todelliset lapsensa rakkaudellisten siipiensä suojaan! Ihmiset, jotka ovat lukeneet Raamattuansa eivät voi suostua tulevaisuuden saatanalliseen hankkeeseen. Todelliset Jumalan lapset eroavat kirkkokunnistaan ja hakeutuvat yhteen. Tai tarkemmin sanottuna, löytävät toisensa Golgatalta, ristin juurelta.

Tässä vaiheessa Jeesuksen opetuslapsilla ei ole käytössään kauniita kirkkorakennuksia, vaan kokoonnutaan ihmisten kodeissa. Kun vaino käy kiivaammaksi ja uskovaisten koditkin takavarikoidaan, julistetaan osto ja myyntikieltoon, kokoontuvat ihmiset maanalaisissa bunkkereissa, asuintalojen kellareissa ja ulkosalla. Syntyy maanalainen Jumalan lasten liike.

Näin erottuu tulevaisuudessa se joukko, jota muu maailma vainoaa! Tässä vaiheessa astuu esiin mikrosiru. Jotta saatanallinen maailmanjärjestys voisi valvoa, ketkä kannattavat maanpäällistä RAKKAUDEN VALTAKUNTAA, asennetaan kaikkiin niihin ihmisiin, jotka kumartavat Paavia, mikrosiru (Ilm.13:17).

Maailma haluaa tuhota kaikki ne, jotka eivät halua olla rakentamassa kultaista aikakautta, maanpäällistä RAKKAUDEN VALTAKUNTAA ja jotta se siinä onnistuisi mahdollisimman hyvin, julistetaan kaikki sen vastustajat osto ja myyntikieltoon. Vain ne voivat ostaa, jolle annetaan mahdollisuus siihen. Mikrosiru tekee mahdolliseksi valvonnan ja sen, ettei raha kulje väärien käsien kautta. Saavumme aikaan, jossa todellisilla Jeesuksen omilla ei ole mitään oikeuksia. Sosiaalihuolto ei auta puhumattakaan terveydenhuollosta. Jumalan kansa ajetaan tilanteeseen, jossa se on täysin riippuvainen Jumalastaan. Tällöin alkavat todelliset ihmeet tapahtua vainotun kansan keskuudessa. Kun ei ole mahdollisuutta lääkäreihin, niin taivaallinen Lääkärimme, Jeesus Kristus on silloin parantava taudit kansansa keskuudessa. Jos joku, joka tänä päivänä epäilee, ja on kuitenkin Jeesuksen opetuslapsi, sitä, ettei ihmeitä enää tapahdu, niin viimeistään silloin hänkin tulee huomaamaan Raamatullisen tosiasian; Jeesus on myös ruumiimme parantaja!

Vaino kestää 3 ja puoli vuotta! Jeesus saapuu noutamaan omansa kesken vainojen. Jos vainot kestäisivät niin pitkään, kuin saatana haluaisi, ei yksikään uskova selviytyisi kuolematta. Älä pelkää rakas siskoni ja veljeni Herrassa, Hän tulee pian, noutamaan meidät taivaan kotiin...(1 Tess.4:15-17). Maan päälle ei perusteta mitään tuhannen vuoden uskovaisten valtakuntaa, vaikka paljon on tällaista opetusta. Tuhat vuotta ovat Jeesuksen omat taivaassa Hänen kanssaan, sillä aikaa kun saatana perustaa maan päälle valtakuntansa. Jeesus hallitsee tuhannen vuotta Jerusalemissa, mutta tuo Jerusalem ei ole Israelin valtiossa, niin kuin harhaopettajat opettavat, vaan taivaissa: Gal.4:26"Mutta se Jerusalem, joka ylhäällä on, on vapaa, ja se on meidän äitimme." Tuon tuhannen vuoden jälkeen alkaakin lopullinen tuomio....

Ennen kuin Jumalan lapsia aletaan vainoamaan, vainotaan terroristeja. Terroristeiksi tullaan aivan lähiaikoina julistamaan milloin ketäkin. Saman nimityksen tulevat saamaan myöskin todelliset Jumalan pyhät. Kun jokin luokitellaan terroristiksi, tulevan kultaisen aikakauden esteeksi, rauhan valtakunnan vihollisiksi, niin se saadaan tappaa. Elämme jo nyt tällaisessa ajassa....

Parempaa huomista ei tehdä tappamalla ja tuhoamalla ( Matt.43-48). Ihmiskunta on sitä yrittänyt ja se on vain johtanut uusiin sotiin ja kostoiskuihin. Kaikki tuntuu kuitenkin olevan hyvin kunhan vain löydetään syy sotimiseen ja tuhoamiseen ja sitä kautta paremman maailman luomiseen. Syntiinlankeemuksessa saatu syyttävä luonto tulee itse asiassa tuhoamaan sodilla tämän kauniin maapallomme melkein kokonaan. ...Edes siihenkään ei ihminen kokonaisuudessaan kuitenkaan pysty, sillä Herrojen Herra antaessaan lopullisen tuomionsa, tulee uudistamaan (ei kokonaan tuhoamaan) maapallon tulella, luoden uudeksi koko planeettamme, jota tulevat hallitsemaan Jumalan pyhät ( 2 Piet.3:7). Ja vielä ihminen kehtaa kutsua itseään jumalaksi ? Ihminen ei edes pysty tuhoamaan maapalloa, saatikka sitten tekemään siitä hyvinvoivien valtakuntaa.

Nyt rakas lukijani, lue tarkasti seuraavat rivit! Tämän haluan sinun sisäistävän ennemmin, kuin sen, miten saatana lopunaikana vainoaa Jeesuksen omia: TÄMÄ ON JUMALAN SANOMA SINULLE >Jumala armossaan näinä viimeisinä päivinä kutsuu ihmisiä liittymään Hänen riveihinsä (Ilm. 22:17). Ei arvostelemaan tai spekuloimaan ollako terroristien vai Yhdysvaltojen puolella, vaan olemaan Hänen puolellaan! Uskovilla ei ole sota ihmisiä vastaan, vaan saatanaa vastaan. Niin terrorismin vastustajat kuin sitä puoltavatkaan eivät tule lopunajan sodissa olemaan voittajien puolella, vaan todellisia voittajia ovat Jeesuksen opetuslapset. Vielä lopunajan suurissa sodissakin Hänen rakkautensa tulee näyttelemään suurta osaa. Sairaita parantuu, kuolleita herätetään ja suuria ihmeitä tapahtuu Hänen nimessään ( Jooel.2:23 / Matt.10:8). Hänen lapsensa, joidenka sydämissä Hän elää, rukoillen ja hätää kärsiviä auttaen ovat todistuksena saatanan lapsille Jumalan todellisesta rakkaudesta, joka vaikuttaa Hänen omissaan vielä silloinkin, kun Hänen omiansa vainotaan (Mark.13:9).

Ei ole hävettävää kääntää takkiansa silloin kun siihen on aihetta. Terroristeja tai Yhdysvaltoja syyttelemällä tuhoamme vain itsemme ja sitä kautta olemme osallisia saatanan ovelassa juonessa. Rakastamalla sen sijaan Hänen rakkaudellaan tätä syntiinlangennutta maailmaa pelastamme sekä itsemme, että sitä kautta myöskin ehkä jonkun lähimmäisemme tulevasta tuhosta, joka kohtaa jumalatonta maailmaa. Se johtaa meidät lähitulevaisuudessa varmasti vainojen kohteeksi, mutta Herra on pitävä omistansa huolen niin kuin Hän piti Raamatun Eliaastakin ( 1 Kun.17:1-6 / 19:4-8) ja siksi voimme luottavaisin mielin käydä eteenpäin kohti parempaa valtakuntaa. Valtakuntaa, joka on Jumalan luoma iankaikkinen täydellisyyden valtakunta, jossa eivät enää näyttele viha, syytteleminen eikä kostonhimo, EIVÄTKÄ IHMISTEN VAJAVAISET YRITYKSET OLLA LUOMASSA JOTAKIN SELLAISTA, MIHIN VAIN JUMALA PYSTYY (Ilm.luku. 21)!

Jumalan seurakunta Hänen Pojassaan Jeesuksessa Kristuksessa tulee vihdoin kohtaamaan kasvoista kasvoihin Mestarinsa. Vain todelliset Jeesuksen opetuslapset saavat nähdä iankaikkisen valtakunnan. Polvistukaamme nyt, kun vielä aikaa on, Hänen eteensä ja rukoilkaamme armoa saada olla Hänen astioinaan lopunajan suuressa taistelussa. Taistelussa, jossa kerran niin halveksittu Jumalan Poika tulee olemaan voittajana ja hallitsemaan kirkkautensa valtaistuimella. Rukoilkaamme taivaallista valoa loistamaan syntiseen sydämeemme, jotta olisimme valmiit kun Hän tulee. Katsokaamme yksin Häneen, joka kuoli tuskallisen kuoleman syntiemme edestä Golgatalla ja unohtakaamme vajavaisuus, joka lähimmäisissämme näkyy, uskoen Jumalan rakkauden muuttavaan voimaan.

Nyt jos koskaan tukekaamme toinen toisiamme Jumalan kansana, sillä kaikki me tarvitsemme inhimillisinä ihmisinä myöskin rakkautta, ei vaan Jumalalta, vaan myöskin toinen toisiltamme. Toteutukoon meissä, Hänen omissaan keskinäinen rakkaus myöskin käytännön tasolla niin, ettei enää ole mustaa eikä valkoista, ei rikasta eikä köyhää, vaan yksi sydän ja yksi sielu. Käykäämme katsomassa leskiä ja yksinäisiä. Johdattakoon Herra askeleemme myöskin sairaaloihin ja vankiloihin joissa on monia sisaria ja veljiämme raskaitten taakkojensa uuvuttamina. Unohtakaamme erimielisyydet toinen toistemme kanssa ja omistakaamme anteeksiantava sydän. Uhratkaamme omastamme niille, joilla on taloudellisia vaikeuksia. Tukekaamme kaikin tavoin evankelioimistyötä ja rukoilkaamme kaikkien edellä mainittujen ja monien muiden tärkeiden asioiden puolesta.

Nouskaamme Jumalan kansana taisteluun sortoa ja väkivaltaa vastaan. Olkoon pukunamme yksin vanhurskauden haarniska ja älkäämme koskaan ylpeilkö omilla teoillamme. Antakaamme puheissamme ja teoissamme yksin kunnia Hänelle, joka on meidät synneistämme pelastanut. Älköön suustamme tulko loukkauksen sanaa, vaan olkoon puheemme rakkaudella höystettyä. Tuomio alkaa Jumalan huoneesta (1 Piet.4:17-18) ja siksi olkaamme aralla mielellä Hänen edessään säilyttäen puhtaan omantunnon. Tarrautukaamme niin kuin hukkumaisillaan olevat Hänen armoonsa uskoen sen pelastavaan voimaan. Sillä Hän on luvannut pitää omistaan huolen ja siksi meidän ei tarvitse pelätä, vaikka maailman yli on käyvä Jumalan tuomio.

Niin kuin aikoinaan Egyptissäkin, tärkeätä on, onko meillä VEREN MERKKI! Tutkikaamme ahkerasti Raamattua ja rukoilkaamme, että lopunajan ankarissa sodissa meissä olisi Jumalan Pojan verinen sinetti, jotta tuhoa kylvämään lähetetyt enkelit kulkisivat ohitsemme, niin kuin ne kulkivat Israelin kansan ohitse Egyptissä Jumalan surmatessa maan esikoiset. 2 Moos.12:3-13"Puhukaa koko Israelin kansalle ja sanokaa: ...Ja he ottakoot sen verta ja sivelkööt sillä molemmat pihtipielet ja ovenpäällisen niissä taloissa, joissa he sitä syövät.... Sillä minä kuljen sinä yönä kautta Egyptin maan ja surmaan kaikki esikoiset Egyptin maassa, sekä ihmiset että eläimet, ja panen toimeen rangaistustuomion, jonka minä olen langettanut kaikista Egyptin jumalista. Minä olen Herra. Ja veri on oleva merkki, teille suojelukseksi, taloissa, joissa olette; sillä kun minä näen veren, niin minä menen teidän ohitsenne, eikä rangaistus ole tuhoava teitä, kun minä rankaisen Egyptin maata."

Kun lopunajan ankarat tuulet alkavat puhaltamaan, kun taistelu muodostuu kovemmaksi kuin koskaan aikaisemmin, niin silloin Jumala tulee varjelemaan omiansa ainutlaatuisella voimalla kautta historian. Silloin Hän laitattaa omiensa otsaan sinettinsä, jollaista ei koskaan aikaisemmin ole tehnyt! "Mitä synkempi yö, sen kirkkaammin Jumalan taivaallinen valo loistaa"...Ilm.7:3""Älkää vahingoittako maata älkääkä merta, älkää myös puita, ennen kuin me olemme painaneet sinetin Jumalamme palvelijain otsaan."

Älkäämme siis pelätkö, sillä Hän on vievä työnsä meissä päätökseen Fil.1:6"... varmasti luottaen siihen, että hän, joka on alkanut teissä hyvän työn, on sen täyttävä Kristuksen Jeesuksen päivään saakka."

 

 

 

Pyhän Jumalan vajavainen palvelija Jeesuksessa Kristuksessa:

Imatralla 4 syyskuuta Armon vuonna 2009

Saarnaaja & Evankelista / Marko Lind / web: www.sanansaattaja.com

 

 

 

 


 TILAISUUDET:


KYSYMYS:
Oletko SINÄ niellyt valheen, oletko SINÄ rakastanut totuutta:
http://www.kristinusko.kyselykone.fi/lomake.html?id=1

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jos olet Jumalan Pyhä niin kehotan sinua Jeesuksen Kristuksen nimessä: lähetä tätä varoitussanomaa kaikille ystäville eteenpäin ja ennen kaikkea:

PIDÄ SE MITÄ SINULLA ON, ETTEI KUKAAN OTTAISI KRUUNUASI!