On syntynyt Uusi Maailmanjärjestys sekä koko maailmaa kattava Maailmankirkko johtajanaan Katolisen kirkon Paavi. On luotu maksujärjestelmä, jonka kautta kaikki rahaliikenne kulkee digitaalisesti. Kaikkea voidaan valvoa tehokkaasti. On seuraavan askelen aika saatanan lopunajan suunnitelmissa - nyt kaikkia vaaditaan kumartamaan petoa ja elämään sen ohjeiden mukaisesti. Ne, jotka eivät alistu pedon valtaan eivät saa itselleen tuota uutta maksujärjestelmää oikeaan käteensä tai otsaansa. Käytännössä se merkitsee sitä, että he eivät voi ostaa saatikka myydä.

Ilm.13:1-10

"Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä. Ja peto, jonka minä näin, oli leopardin näköinen, ja sen jalat ikäänkuin karhun, ja sen kita niinkuin leijonan kita. Ja lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan. Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa. Ja he kumarsivat lohikäärmettä, koska se oli antanut sellaisen vallan pedolle, ja kumarsivat petoa sanoen: "Kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?" Ja sille annettiin suu puhua suuria sanoja ja pilkkapuheita, ja sille annettiin valta tehdä sitä neljäkymmentä kaksi kuukautta. Ja se avasi suunsa Jumalaa pilkkaamaan, pilkatakseen hänen nimeänsä ja hänen majaansa, niitä, jotka taivaassa asuvat. Ja sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja sen valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot. Ja kaikki maan päällä asuvaiset kumartavat sitä, jokainen, jonka nimi ei ole kirjoitettu teurastetun Karitsan elämänkirjaan, hamasta maailman perustamisesta. Jos kenellä on korva, hän kuulkoon. Jos kuka vankeuteen vie, niin hän itse vankeuteen joutuu; jos kuka miekalla tappaa, hänet pitää miekalla tapettaman. Tässä on pyhien kärsivällisyys ja usko."

Johannes näkee merestä nousevan pedon joka on selvästi maailmanpetovaltojen yhdistelmä jollainen kuvataan Danielin kirjan 7. luvussa. Daniel näki merestä nousevan ensin leijonan (kuvasi Babyloniaa), karhun (Meedian ja Persian kaksoisvalta), nelipäisen pantterin eli leopardin (Aleksanteri Suuren hellenistinen maailmanvalta ei Kreikka) ja lopuksi pedon, jolla oli päässään kymmenen sarvea (Rooma). Daniel ei nähnyt neljännen pedon sarvissa kruunuja kun taas Johannes näki - vasta Johanneksen jälkeen Rooman valtakunta jakautui itsenäisiin valtioihin. Ilmestyskirjan peto on Danielin kuvaamien maailmanvaltojen historiallisen kehityksen tulos!

Johannes näkee yhden pedon päistä olevan ikään kuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui - surmanisku on Ranskan suuren vallankumouksen tapahtumat jotka lopettivat katolisen Paavin kirkon 1260 vuotta kestäneen vainon todellisia Jeesukseen uskovia kohtaan. Danielin näyssä (Dan.7.luku) Roomaa hallitsisi viimeisessä vaiheessa "pieni sarvi" joka näytti muita sarvia suuremmalta (Dan.7:8,20) ja tuo "pieni sarvi" ryhtyi sotaan pyhiä vastaan ja se voitti heidät ja piti heitä vallassaan - kysymys on Paavin johtamasta katolisesta porttokirkosta. Historiasta tiedämme, että pieni sarvi nousi "sarvien joukosta" jatkaen Rooman maailmanvaltaa erilaisena, uskonnollisena mahtina. Tästä tapahtumasta meille kertovat historioitsijat ( Harnack 1901:269-270): "Mitä tahansa roomalaisia aineksia barbaarit ja areiolaiset jättivätkin jälkeensä... ne joutuivat Rooman piispan suojelukseen, hänhän oli keisarin poistuttua näyttämöltä Konstantinnapoliin Rooman johtava henkilö. Tällä tavoin Rooman kirkko salaisesti syrjäytti Rooman maailmanvallan, joka todellinen jatko se on; valtakunta ei tuhoutunut, se on vain läpikäynyt muodonvaihdoksen... Se on poliittinen luomus ja yhtä mahtava kuin maailmanvalta, koska se on Rooman maailmanvallan jatko. Paavi, joka nimittää itseään "Kuninkaaksi" ja Pontifex Maximukseksi", on Caesarin seuraaja". (Schaff 1902:93): "Kristinuskon kohottaminen valtionuskonnoksi... merkitsi kirkolle suurta turmeltumisen mahdollisuutta. Rooman valtion lait, laitokset ja menettelytavat olivat yhtä juurtuneita syvälle pakanuuteen, eikä niitä voitu millään maagisella iskulla äkisti muuttaa toisiksi. Valtion kristillistäminen merkitsi sen vuoksi suuressa määrin kirkon maallistamista ja pakanallistamista. Maailma voitti kirkon yhtä suuressa määrin kuin kirkko voitti maailman, ja kristillisyyden ajalliset saavutukset teki monessa suhteessa tyhjäksi hengellinen menetys. Rooman valtakunnan kansanjoukot kastettiin vain vedellä mutta ei Hengellä eikä evankeliumin tulella, ja Rooma salakuljetti pakanallisia tapoja ja käytäntöjä pyhäkköön uuden nimisinä". Mahtava Rooma aikansa suurmahtina ei siis kuollut, se vain muutti muotoaan - siitä tuli Paavin kirkko joka ylväästi perustamisestaan lähtien on väittänyt olevansa Jumalan asialla, vaikka todellisuudessa se on saanut vallan lohikäärmeeltä eli perkeleeltä.

Paavin kirkon verisestä historiasta minkä aikana se erityisesti vainosi aitoja Jeesuksen opetuslapsia jotka pitivät Raamattua kokonaisuudessaan Jumalan Sanana, erityisesti 1260 vuoden ajanjaksosta (42 kuukautta - aika ja kaksi aikaa ja puoli aikaa - 1260 päivää - 1260 kirjaimellista vuotta) kirjoitti mm. Martti Luther seuraavaa: "Mitä kauhistusta ja vahinkoa senkaltainen keisarillinen paavikunta on tuottanut, ei taideta ensinkään luetella... Kuka voi luetella, kuinka paljon verta, murhaa, sotaa ja kauheutta paavit ovat nostaneet ja tehneet, sekä siinä että ovat itse sotineet, ja siinä että he ovat keisarit, kuninkaat ja päämiehet toinen toistansa vastaan kehottaneet" (Luther: ilmestyskirjan viimeinen esipuhe). Lisäksi "uskonpuhdistaja" Luther kirjoitti: "Pelkkänä perkeleenä hän (Paavi) vihdoin Jumalan yläpuolelle ja Häntä vastaan asettuen latelee valheitaan messuista, kiirastulesta, luostarielämästä sekä itse keksityistä teoista ja jumalanpalveluksesta. Sitä juuri aito Paavilaisuus on. Paavi tuomitsee, tappaa ja rääkkää kaikki kristittyjä, jotka eivät yli kaiken ylistä ja kunnioita hänen iljettävyyttään... Sillä hänen paavillinen vallankäyttönsä on itse asiassa valehtelemista ja murhaamista, ruumiin ja sielun syöksemistä iankaikkiseen turmioon. Sen olen monissa kirjoissani selkeästi osoittanut" (Luther 1984:222-223). Luther ei ole ollut, kun luomme katsauksen kirkkohistoriaan, suinkaan ainoa henkilö joka olisi pitänyt Paavin kirkko petona. Englannin uskonpuhdistaja John Wycliffe (1320-1384) ja Böömin uskonpuhdistaja Jan Hus (1369-1415) omasivat täysin saman käsityksen kuin myöhemmin Luther. Mainittakoon, että uskonpuhdistaja Hus maksoi hengellään totuudesta hinnan - katolisen kirkon toimesta hänet tuomittiin Konstanzin kirkolliskokouksessa ja poltettiin. Myös Calvin, Zwingli sekä lukemattomat muut protestanttiset uskonpuhdistajat olivat aikanaan täysin vakuuttuneita Paavin kirkon olevan saatanan luoma peto.

Inkvisitio oli katolisen kirkon instituutio, joka toimi sen määrittelemää harhaoppisuutta vastaan. Inkvisitio syntyi vuonna 1184, ja siitä muodostui kirkon pysyvä harhaoppisuutta vastustava instituutio. "Kristinuskon verihuuruiseen historiaan surullisen jäljen jättänyt Inkvisitio perustettiin jo v. 1184 etsimään ja tuomitsemaan ns. harhaoppisia. Sillä oli itsenäinen tutkinta-, syytös- ja osittainen tuomiovalta, mutta mm. kuolemantuomiot ja niiden täytäntöönpanot jätettiin maallisille viranomaisille. Inkvisitio sovelsi menetelmiään yhtä hyvin harhaoppisiin kuin muuten vain omituisiin ihmisiin kuten kuviteltuihin noitiin n. 500 vuoden ajan. Inkvisitio loi urkinta- ja ilmiantojärjestelmän, ja se huolehti itse ilmiannettujen kuulusteluista ja kidutuksista. Kidutus oli salaista ja järjestelmällistä ja menetelmät oli suunniteltu tuottamaan äärimmäistä tuskaa ilman, että uhri varsinaisesti kuolisi. . Hyvä esimerkki keinoista oli ns. ’jalkauuni’, joka edellytti yksinkertaisesti koroketta, jolle sitoa uhri, hieman öljyä ja hiilipannun. Eräs mies oli raahattu oikeuteen käsissään laatikko, joka sisälsi hänen omien jalkojensa luita, jotka jalkauuni oli kypsyttänyt irti lihasta. (The Hiram Key: Kninght, Lomas 1996) Myös Janet Cave ja Laura Forman antavat kirjassaan Noidat ja noituus (Mystiikan Maailma / Lademan) näistä menettelytavoista karmaisevia esimerkkejä :“Kirkon menettelytavat olivat kuvottavat. Kun syytetty oli viimein tunnustanut, hänet sakotettiin, pantiin vankilaan tai poltettiin roviolla. Hänen omaisuutensa lankesi kirkolle, joten tunnustuksien saaminen oli siksikin välttämätöntä. Kidutus alkoi yleensä peukaloruuveilla, sitten seurasi tusina ruoskaniskua. Sääripuristimin murskattiin seuraavaksi sääret ja nilkat, minkä jälkeen uhria venytettiin piinapenkissä tai roikutettiin köydessä niin, että olkavarret menivät sijoiltaan. Eräs noitatuomari Heinrich von Schultheis ylisti kidutusta “Jumalan katsetta miellyttäväksi työksi“. Kerran hän viilsi erään naisen jalat auki ja kaatoi haavoihin kuumaa öljyä“. Uhrien ulvoessa kivusta ja menehtyessä tuskiinsa syyttäjät, pyövelit ja piispat kahmivat omaisuuksia. Eräs heistä, Bambergin piispa Johan Georg II oli vuonna 1631 ansainnut teloituttamiltaan ja vangitsemiltaan ihmisiltä 720 000 kultafloriinia. Inkvisiittorit olivat siis ilmiselvästi miehiä, jotka erityisosaamisestaan ja valitsemastaan ammatista myös sadistisesti nauttivat." (Seppo Heinola)

Johannes näkee näyssään pedon yhden pään olevan ikään kuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parani. Paavin kirkon, eli pedon, kuolinhaavan aiheutti Ranskan vallankumous, mutta Johannes näkee kuolinhaavan paranevan. On huomattava, että peto ei muutu lauhkeaksi lampaaksi vaan pysyy petona - kun kuolinhaava paranee on peto taas voimissaan ja tekee niitä tekoja joita se on terveenä tehnyt. Se on luonnollista pedon käytökselle jonka luonteenomaisiin piirteisiin kuuluvat pakkokeinojen käyttö sekä omantunnonvapauden ja uskonnonvapauden kieltäminen. Paavin kirkko, joka on saanut valtansa lohikäärmeeltä, on historiassa tapattanut toisinajattelijoita ja vuodattanut verta enemmän kuin minkään muun uskonnon edustajat tällä maa-planeetalla yhteensä ja kun tuon pedon kuolinhaava paranee, on sanomattakin selvää että se palaa niihin toimintamalleihin jotka pedolle ovat luontaisia. Tällä hetkellä me elämme kuolinhaavan jälkeistä aikaa, jossa kuolinhaava ei ole täysin parantunut - peto on nuolemassa haavojaan ikään kuin häntä ei olisikaan.

Paavin uskonnollis -poliittinen valta on kasvanut viimeisen kahdensadan vuoden aikana ennennäkemättömiin mittoihin. Tällä hetkellä Katolisen kirkon nykyistä Paavia (Benedictus XVI) voidaan perustellusti tituulerata maailman suosituimmaksi kristityksi, sillä hänellä on kannattajia koko maapallolla yli 1,2 miljardia. Paavin kirkko on tällä hetkellä maa-planeetan reilusti suurin kristillinen kirkkokunta, jonka keskusalueet ovat Etelä- ja Keski-Amerikka, Etelä-Eurooppa, pääpaikkana tietysti Paavin johtama Vatikaanivaltio. Katolisen kirkon valtakausi Suomessa sijoittuu 1100- 1500 luvuille. Tällä hetkellä Suomessa on katolisia arviolta 10 000: Jeesuksen pyhän sydämen pappien veljeskunta; dominikaanit; Birgittalaissisaret eli Kaikkein pyhimmän Vapahtajan sääntökunta (ks. oppikirja s. 17), Karmeliittasisaret, Ursuliinisisaret (lastentarhoja), Jeesuksen pikkusisaret > tekevät lähinnä hoito- ja opetustyötä; Studium Catholicum on dominikaanien perustama kulttuuri-instituutti Helsingissä, Ekumeeninen keskus taas katolisen kirkon tuella toimiva keskus Espoossa (lähinnä Isä Robert Caluwén elämäntyönä). Johanneksen näkemässä näyssä pedon yksi pää oli ikään kuin kuoliaaksi haavoitettu - Ranskan vallankumouksen jälkeen katolinen kirkko on joutunut muuttamaan "näennäisesti" toimintatapojaan, mutta kahden viimeisen vuosisadan aikana se on "kaikessa hiljaisuudessa" ottanut taas hyvin näkyvän osan maailman politiikassa sekä uskonnossa.

Kaikessa hiljaisuudessa, ekumenian sekä humanisuuden nimissä, katolinen kirkko haalii siipiensä suojaan kaikkia maailman uskontoja ja sielunvihollisen eksytys kaikessa valheellisessa loistossaan on "uponnut kuin kuuma veitsi sulaan voihin" myös protestanttisissa kristillisissä suuntauksissa - kaikki tämä on salakavalasti tapahtunut "väärän ykseyden nimissä" vetoomuksenaan Jeesuksen ylimmäispapillinen rukous, että "he yhtä olisivat" (Joh.17:21). Saatana kokoaa lapsiaan tulevaa maailmanlaajuista porttokirkkoaan varten ja kun "kuolinhaava on parantunut" se pedon raivolla hyökkää aitoja Jeesukseen uskovia kohtaan, jotka tahtovat elää vain Raamatun kokonaisvaltaisen opetuksen mukaisesti. On harmillista, että monetkaan niistä jotka nimittävät itseänsä Jumalan lapsiksi eivät tiedä mitä "kulissien" takana oikeasti tapahtuu, mutta avatkoon tämä kirja todellisia totuuden etsijöitä Pyhän Hengen vaikutuksesta ymmärtämään sekä käsittämään sen, että me, tämä sukupolvi, olemme viimeinen kristitty sukupolvi tällä maa-planeetalla, sillä aivan kohta alkavat pedon agressiiviset vainot aitoja Jeesukseen Kristukseen uskovia kohtaan (Ilm.13:15). Lohikäärme, eli saatana, on "kulissien" takana tehnyt lähes kaikki tarvittavat järjestelyt lopun ajan suurta veristä vainoa silmälläpitäen - katolinen oppi sekä Paavin vaikutusvalta on levinnyt valheen vaikutuksesta laajemmalle kuin monet ymmärtävätkään. Maailmanlaajuisesti karismaattiset, helluntailaiset ja evankeliset kristityt ovat jo nyt lähes täydellisesti sidoksissa porttokirkkoon, vaikka aikaisemmin historiassa heidän "uskonpuhdistajansa" arvostelivat kovin sanoin Paavin kirkkoa porttokirkoksi. Suurta osaa tässä eksytyksessä näyttelee maailmanlaajuisen suuren helluntailiikkeen "hedelmällinen" yhteistyö porttokirkon johtajan Paavin kanssa. Olen aikaisemmin tässä kirjassa tuonut esille maailmanlaajuisen helluntailiikkeen osuuden tästä tulevasta porttokirkosta, ja nyt sen perustelen tarkemmin. Koska helluntailiikkeen toiminta ei ole koskaan perustunut Raamatun kokonaisvaltaiseen ymmärtämiseen, vaan pääpaino heidän julistuksessaan on ollut Jumalan Pyhän Hengen armolahjojen käyttö sekä niiden julistaminen, on ollut sanomattakin selvää, että sielunvihollisen salakavala hyökkäys juuri tätä herätysliikettä kohtaan johtuen heidän lähes olemattomasta Raamatun kokonaisvaltaisen opetuksen ymmärtämisestä, on ollut äärettömän hedelmällinen saatanan näkökulmasta katsottuna. Paavali kirjoitti omana aikanaan, että lopunajan eksytyksessä ne, jotka eivät olisi laittaneet koko toivoansa Kirjoitetun Sanan kokonaisvaltaiseen ilmoitukseen, eksyisivät: "Silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä, tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua. Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen." (2 Tess.2:8-12).

Karismaattisten liikkeiden ja Paavin yhteistyö on tullut mahdolliseksi armolahjojen korostuksen myötä - on syntynyt katolinen karismaattisuus. "Tienavaajina ovat toimineet ja toimivat arvostetut ko. liikkeiden johtajat ja suuria kuulijamääriä keräävät julistajat. Raamatun Sanan arvostuksen ja sen tottelemisen sijaan on tapahtunut selvä muutos kokemukselliseen ja tunteisiin perustuvaan kristittyjen yhteyteen. Yhteyden määräävä tekijä ei enää ole Sanan oppi vaan erilaiset kokemukset, jotka tulkitaan Pyhän Hengen toiminnaksi. Koska katoliset, anglikaanit, helluntailaiset, karismaatikot, evankeliset ym. kokevat "voideltujen" julistajien kokouksissa samanlaisia ilmiöitä ne tulkitaan Jumalan tahdoksi yhteyden puolesta. Monen tunnetun julistajan sanomisia seuratessa ei voi muuta kuin kysyä: Mitä tapahtui uskonpuhdistuksen perinnölle? Mikä on ollut se hinta, jolla arvostetut julistajat ovat lähteneet kantamaan Rooman kirkon viiriä?" (ote Juhani Aitiomaan tekstistä)

"Suomessakin tunnetaan dokumentti "Evankeliset ja katoliset yhdessä". Kyseinen julistus allekirjoitettiin Rooman kirkon ja karismaattisten sekä evankelisten kristittyjen johtajien toimesta 29.3.1994. Yhteistä julistusta edelsi huolellinen suunnittelu ja monet neuvottelut Vatikaanin tarkassa kontrollissa alkaen jo vuosikymmenen alkupuolella. Julistus kehottaa kumpaakin osapuolta lopettamaan toinen toisensa käännyttämisen." (ote Juhani Aitiomaan tekstistä)

"Tunnetuista kristityistä julistajista ehkä eniten Rooman kirkon ja protestanttisen vapaakristillisyyden eroa on kuronut kiinni Billy Graham. Grahamin nimi on maassamme yhdistetty raamatulliseen kristillisyyteen. Billy Grahamin julistajan ura on ollut kunnioitettava. Tuhannet ja tuhannet ovat kuulleet evankeliumin hänen suurkokouksissaan. Sitä surullisempaa on seurata hänen katolista uskontoa ylistäviä lausumiaan. Paavi ja Billy Graham ovat tavanneet useita kertoja ja molemmat ovat antaneet toisistaan kiittäviä lausuntoja." (ote Juhani Aitiomaan tekstistä)

"New Orleansin suuri konferenssi 1987 oli eräs merkkipaalu katolisuuden ja sitä suosivan vapaakristillisyyden välillä. Karismaattiset katoliset yhdessä muiden karismaatikkojen kanssa kokoontuivat kaupunkiin "Pyhän Hengen ja evankelioimisen konferenssiin". Konferenssin sponsorina toimi laaja Amerikan herätyksen puolesta perustettu komitea (NARSC), joka perustettiin vuonna 1977. New Orleansin konferenssin puheenjohtajana toimi helluntailiikkeeseen lukeutuva Vinson Synan ja sen toiminnanjohtaja oli roomalaiskatolinen David F. Sklorenko. Muu johtajisto, koostui 40:n kirkkokunnan miehistä ja naisista. Billy Graham lähetti tervehdyksensä. Osallistujina ja puhujina olivat käytännössä kaikki nykyisen uudistuksen kärkihahmot kuten John Wimber, Kenneth Copeland, Marilyn Hickey, Charles ja Frances Hunter, Demos Shakarian, Bob Mumford jne... Reinhard Bonnke oli myös puhujana." (ote Juhani Aitiomaan tekstistä)

"Tom Forrest on katolinen johtaja vuoden 2000 liikkeessä ja kiinteästi yhteydessä karismaatikkojen kanssa. New Orleansin konferenssin kohokohtia hänen mukaansa oli kun "valtava Marian kuva tuotiin kokouspaikkaan... ja papisto alkoi spontaanisti heiluttaa tervehdystään kuvalle, monet nenäliinoillaan..." Paavia ylistettiin "Pyhänä Isänä" - (nimitys , joka kuuluu yksin Jumalalle) messu kuvattiin katoliseen tapaan Jeesuksen todellisen ruumiin uhraamisena jne... Kaiken tämän keskellä puhuttiin paljon Pyhästä Hengestä ja etsittiin Hengen ilmiöitä. Orlandon konferenssi 1995 jatkoi samalla linjalla. "Haitin katoliset tanssivat konga-tyylillä pitkin käytäviä laulaen villisti Kreolin kielellä. Viittaan pukeutuneet munkit ja nunnat hypähtelivät yhdessä helluntailaisten, metodistien, mennoniittojen ja episkopaalien kanssa. Jumalaa ylistettiin tanssimalla ympäri konferenssikeskusta sateenvarjot avoinna - ikään kuin merkkinä näkymättömästä Hengen sateesta". Orlandon konferenssin puhujina olivat mm. katolinen piispa Sam Jakobs ja Benny Hinn. Gilbert Patterson oli puhujana helluntailiikkeen puolesta.. Kaikki puhujat kehottivat kirkkoja yhtymään. Maailman karismaattiset katoliset ovat suuri vaikuttaja karismaattisessa liikkeessä. Siksi karismaattiset johtajat kuten edesmennyt viinitarhaliikkeen perustaja ja johtaja John Vimber, karismaattiset profeetat ja johtajat kuten Rick Joyner ja Paul Cain, "nauruherätyksen" jakajana tunnettu Rodney Howard-Brown, "parantaja" Benny Hinn jne…. kaikki opettavat ja edistävät yhteyden muodostamista katoliseen uskontoon. Benny Hinn pitää paavia suuressa arvossa ja on tavannut tämän useammin kuin kerran." (ote Juhani Aitiomaan tekstistä)

"1989 Hinn oli mukana valmistamassa paaville "Rauhan Ruhtinas" palkintoa mutta vetäytyi osallisuudesta myöhemmin. Hän kuvaa osallistumistaan katoliseen messuun, jossa hän kertomansa mukaan koki mystisen kokemuksen tuntiessaan jonkun astuvan eteensä (ei näkyvässä muodossa). Tuntemus oli niin voimakas, että Benny ojensi kätensä ja tunsi "silkkisen viitan ihanan pehmeyden" ja sitten "tunsin ruumiin muodon ja oma olemukseni meni aivan turraksi..." Benny Hinn viittaa kokemuksellaan Jeesuksen olleen ruumiillisesti läsnä katolisessa messussa: "Jumala todella antoi minulle ilmestyksen tuona iltana, kun osallistumme ehtoolliselle se ei ole vain ehtoollinen. Olemme osalliset itse Jeesuksesta Kristuksesta. Hän ei sanonut ´ottakaa ja syökää, tämä edustaa ruumistani´, hän sanoi: ´Tämä on minun ruumiini...´. Kun osallistumme ehtoolliselle, osallistumme Kristukseen... Olemme osalliset siihen mitä Hän sanoi: ´Tämä on minun ruumiini´. Katolisen kirkon opetuksen mukaan ehtoolliselle osallistujat syövät kirjaimellisesti Kristuksen ruumiin. Papin kädessä tavallinen ehtoollisleipä muuttuu Kristuksen ruumiiksi. Näin Kristus uhrataan jatkuvasti ehtoollisella maailman syntien edestä. Benny Hinn sanoo saaneensa Jumalalta ilmestyksen katolisella ehtoollisella ja hän ylistää katolisen ehtoollisen kokemusta." (ote Juhani Aitiomaan tekstistä)

"Uraauurtavaa työtä yhteyden luomisessa katolisen kirkon ja helluntailiikkeen välillä teki amerikkalainen David DuPlessis. Hänkin arvosti enemmän kokemusta kuin Raamatun opetusta ja kuten nykyisessä uudistuksessa on tapana määrääväksi kriteeriksi nousee "yhteys Pyhässä Hengessä". Yhteys ilmenee samanlaisina tai samankaltaisina kokemuksina - eikä perustu yhteiselle päätökselle etsiä Raamatusta totuus ja toimia yhteisesti sen mukaan. Amerikan helluntailiikkeen johtajisto on viime vuosina kannattanut ekumeenista yhdistymistä. AOG:n (Amerikan helluntailiike Assemblies of God) nykyinen johtaja Thomas Trask on myötämielinen nykyiselle kaaokselle. Vinson Synan, tunnettu kirjoittaja ja erään helluntaisuunnan (Pentecostal Holiness Church) edustaja sanoi 1997 Kansas Cityssä yhdessä katolisten karismaattisten kanssa pidetyn konferenssin jälkeen: "Pyhä Henki haluaa rikkoa muurit katolisten ja protestanttien välillä..." (ote Juhani Aitiomaan tekstistä)

"Protestanttisen ja katolisen kristillisyyden yhteyttä luodaan nykyisin myös Alfa-kurssin kautta. Suomessakin on aloitettu sen näkyvä kampanjointi seurakuntiin. Katolisten keskuudessa Alfa-kurssi on suosittu. Se on lähtöisin Holy Trinity Brompton seurakunnasta, joka on uudistuksen keskuspaikka Englannissa." (ote Juhani Aitiomaan tekstistä)

Kuten edellisestä, varsin laajasta, Juhani Aitiomaan tekstistä huomasimme - karismaattisuus jonka lipunkantajana maailmanlaajuinen helluntailiike ehdottomasti on - on yhtynyt käytännön tasolla Paavin porttokirkkoon. Näin maailmanlaajuisesta helluntailiikkestä on tullut osa porttokirkkoa, sillä opettaahan Raamattu selvästi Apostoli Paavalin kautta:"Vai ettekö tiedä, että joka yhtyy porttoon, tulee yhdeksi ruumiiksi hänen kanssaan? Onhan sanottu: "Ne kaksi tulevat yhdeksi lihaksi." (1 Kor.6:16). On huomattava tässä asiayhteydessä, että helluntailiikkeen opetuksissa on aina ollut Paavin kirkon oppeja, (Katolisen kirkon harhaopeista laaja artikkeli internetsivuillani: www.sanansaattaja.com / Katolisen kirkon aikaansaama hapatus), ja täten on luonnollista, että se siirtyi itseään äitikirkoksi nimittävän katolilaisen kirkon "siipien suojaan" - yhteistä helluntailiikkeellä sekä katolisuudella on epäraitis Raamatun näkemys, joka ei perustu kokonaisvaltaiseen Raamatun ilmoitukseen vaan on sekoitus Kirjoitettua Sanaa sekä pakanauskontoja.

Ekumenian, humanisuuden sekä New age:n kautta Paavin kirkko raivaa "hiljaisuudessa" tietään asemaan, jossa se saatanan valheen kaikesta vaikutuksesta paljastaa todelliset pedon kasvonsa. Nyt se kuitenkin vielä tekee valmisteluja näyttävälle esiinmarssilleen haalien siipiensä suojaan eri uskontoja sekä kristillisiä suuntauksia. Kristikunnan eri kirkot yhdistetään toisiinsa Jumalan Sanan totuudesta välittämättä - kaikkea hallitsevaksi ajatukseksi tulee "rakkaus ja yhteys". New Age ja Uuden maailmanjärjestyksen kirjailijat tekevät erittäin selväksi, että Ekumeeninen liike, joka tunnetaan myös nimellä "One Universal Church" on kaikkein tärkein organisaatio joka on erityisesti suunniteltu yhdistämään kaikki maailman uskonnot. Ekumineeninen liike, joka on vain "käsikassara" valmistaen tietä lopunajan porttokirkolle, edistää humanismia, ekumeniaa ja karismaattisuutta (kielillä puhuminen). Tällä hetkellä Ekumeeninen liike leviää syövän lailla katolisten, babtistien sekä evankelisten protestanttien keskuudessa - myös eri uskontojen, jotka eivät edusta kristinuskoa, edustajat kehottavat seuraajiaan hyväksymään tämän saatanallisen valheen, joka inhimillisesti katsottuna on kannatettava ajatus - edistäähän se rauhaa maailmankansojen kesken - mutta joka oikeasti raadollisuudessaan tuo ilmi oikeat pedon kasvonsa vasta lopunajan verisissä sekä traagisissa tapahtumissa.

Kuten olemme aikaisemmin todenneet, niin tällä hetkellä me elämme kuolinhaavan jälkeistä aikaa, jossa kuolinhaava ei ole täysin parantunut - peto on nuolemassa haavojaan ikään kuin häntä ei olisikaan. Kulissien takana kuitenkin tapahtuu - ekumenian nimissä katolinen kirkko haalii yhteyteensä eri uskontoja sekä kristillisiä uskonsuuntia. Peto on ollut myös ahkera poliittisella rintamalla - entinen Iso-Briannian pääministeri, nykyinen suuri vaikuttaja "Lähi-idän rauhanlähettiläs" Tony Blair (Anthony Charles Lynton ”Tony” Blair) on julkisuudessa tuonut esille haaveensa maailmanlaajuisen kirkon perustamisesta. Tony Blair on julkisuudessa puhunut Universaalin kirkon perustamisen puolesta esiintyen Paavin kanssa "rinta rinnan" - peto joka on saanut vallan lohikäärmeeltä tekee jatkuvasti työtään noustakseen siihen mahtiinsa, jossa se oli 1260 vuoden ajanjakson vainotessaan todellisia Jumalan Pyhiä. Meidän kenenkään ei pidä aliarvioida Tony Blairin julkisuudessa esitettyjä lausuntoja maailmankirkon perustamisesta, sillä tämä Britannian entinen pääministeri on ollut menneisyydessään menestyksekäs puhuja ja hänet nimettiin myös useissa yhteyksissä vahvaksi ehdokkaaksi Euroopan unionin presidentin virkaan kun Lissabonin sopimusta oltiin saamassa voimaan. Katolinen kirkko ei ole "kulissien" takana tehnyt hedelmällistä yhteistyötä vain Tony Blairin kanssa, vaan uskonnollisen maailmanmahdin perustamista suosivat myös lukemattomat valtaa pitävät poliitikot, mukaan lukien tämän hetken Amerikan Yhdysvaltojen Presidentti Obama, ja tulevaisuuden "saatanallinen yhteenliittymä", kuten tulemme tätä kirjaa lukiessamme myöhemmin huomaamaan, perustuu uskonnon sekä politiikan sekoittamiseen yhdeksi auktoriteetiksi, jota koko maailma vaaditaan kumartamaan.

"Antikristuksen piti nouseman Rooman valtakunnan 10:een osaan jakaantumisen jälkeen. (Dan.7:24). Tämä päättyi noin vuonna 500 jKr. Paavinvalta nousi valtaan 538 jKr. Paavinvalta toteutti Danielin kirjassa (Dan.7:25) ja Ilmestyskirjassa (Ilm.12:6) profetoidun 1260 vuoden hallintajakson; vuodesta 538 vuoteen 1798. Tällöin ranskalainen kenraali Berthier valloitti Rooman ja vangitsi paavi Pius VI:n. Ranskan vallankumouksen myötä paavinvalta menetti oikeutensa käyttää esivallan miekkaa toisinajattelijoita kohtaan. Se oli saanut kuolinhaavan. (Ilm.13:3). Kuolinhaava paranee: Vatikaanin valtio palautettiin Paaville Mussolinin toimesta vuonna 1929, ja tänään lähes koko maailma kumartuu Paavin edessä. Antikristuksella on numero: 666. Raamattu sanoo, että se on "ihmisen luku". Paaveilla on yhteinen arvonimi: VICARIUS FILII DEI, joka merkitsee "Jumalan Pojan sijainen" maan päällä. Latinalaisilla kirjaimilla on määrätyt lukuarvonsa. Sijoittamalla nämä arvonimen kirjaimiin, saadaan summaksi 666. ( V ja U =5, I=1, C=100, A=0, R=0, S=0, F=0, L=50, D=500, E=0 ). Ilm.17. luvun portto: ratsastaa valtiovallalla, tappaa Jeesuksen todistajia (inkvisitio), istuu seitsemän kukkulan päällä (=Rooman kaupunki). "Hän pyrkii muuttamaan ajat ja lain." (Dan.7:25) Vain paavinvalta täyttää tämän tunnusmerkin. Koko maailma seuraa ihmetellen Antikristusta (petoa) (Ilm.13.3). Tämä tunnusmerkki on täyttymässä tänään, kun Paavi, matkoillaan ympäri maailmaa solmii diplomaattisia suhteita maan jos toisenkin kanssa. Paavi esitellään rauhan prinssinä, ja suuret maailman ja kirkkojen johtajat polvistuvat hänen edessään. He toivottavat hänen pyhyytensä, Paavin, tervetulleeksi." (lainaus internetistä)

Kun Johanneksen näkemä peto saa lähitulevaisuudessa vallan ja vaatii osakseen palvontaa, ei yksikään todellinen Jeesuksen opetuslapsi murru painostuksen alla, sillä he muistavat Mestarinsa sanat: "Älkääkä peljätkö niitä, jotka tappavat ruumiin, mutta eivät voi tappaa sielua; vaan ennemmin peljätkää häntä, joka voi sekä sielun että ruumiin hukuttaa helvettiin." (Matt.10:28). Vain Kaikkivaltias Pyhä Jumala ansaitsee palvonnan, sillä huolimatta lopunajan traagisista tapahtumista, istuu Kaikkivaltias kuitenkin Valtaistuimellaan. Mitään ei tapahdu sellaista, josta Iankaikkinen Isä olisi tietämätön - kaikki menee tarkasti Hänen käsikirjoituksensa mukaan. Pyhien kärsivällisyys ja usko kiteytyy siihen tosiasiaan, että Kristus on kerran tuomitseva kaiken jumalattomuuden - "joka vankeuteen vie, hän itse vankeuteen joutuu ja kuka miekalla tappaa niin hänet pitää miekalla tapettaman" (Ilm.13:10). Jeesus oli lihansa päivinä sanonut: "Kaikki, jotka miekkaan tarttuvat, ne miekkaan hukkuvat." (Matt.26:52) - pyhien kärsivällisyys ja usko on siinä, että he eivät itse sodi lihallisin asein vaan jättävät asiansa sen haltuun joka oikein tuomitsee (1 Piet.2:23). Lopunajan verisissä vainoissa Kristuksen seuraajat antavat kaiken Mestarinsa käsiin - Hän tulee kerran tuomitsemaan oikein sekä antamaan Häneen uskoville palkinnoksi iankaikkisen elämän. Lailla Vanhan Liiton Kuningas Daavidin jokainen Jeesukseen uskova lopunajan taisteluissa katsoo vaikeuksien yli Korkeuksiin luottaen todellisen avun tulevan Kaikkivaltiaalta: "Jumalaan minä turvaan enkä pelkää. Mitä ihminen minulle tekisi?" (Ps.56:12). Kun Johanneksen näkemän pedon raivo tämän sukupolven aikana yltyy Jumalan Pyhiä vastaan kaikessa kiivaudessaan, tulee Korkein suojelemaan omiaan ylitsevuotavalla rauhallaan, aivan kuten Hän Psalminkirjoittajan kautta Häneen uskoville lupaa: "Et sinä pelkää yön kauhuja, et päivällä lentävää nuolta, et ruttoa, joka pimeässä kulkee, et kulkutautia, joka päiväsydännä häviötä tekee. Vaikka tuhat kaatuisi sinun sivultasi, kymmenen tuhatta oikealta puoleltasi, ei se sinuun satu. Sinun silmäsi saavat vain katsella ja nähdä, kuinka jumalattomille kostetaan. - Sillä: "Sinä, Herra, olet minun turvani." - Korkeimman olet sinä ottanut suojaksesi." (Ps.91:5-9). Vaikka vastoinkäymisten ankarat tuulet puhaltavat vielä kerran tällä maa-planeetalla katolisen kirkon hirmuvallan toimesta - pedon jonka kuolinhaava tulee parantumaan - ei Kristukseen uskovaa voi Herrastaan erottaa mikään: "Kuka voi meidät erottaa Kristuksen rakkaudesta? Tuskako, vai ahdistus, vai vaino, vai nälkä, vai alastomuus, vai vaara, vai miekka? Niinkuin kirjoitettu on: "Sinun tähtesi meitä surmataan kaiken päivää; meitä pidetään teuraslampaina." Mutta näissä kaikissa me saamme jalon voiton hänen kauttansa, joka meitä on rakastanut. Sillä minä olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, ei enkelit eikä henkivallat, ei nykyiset eikä tulevaiset, ei voimat, ei korkeus eikä syvyys, eikä mikään muu luotu voi meitä erottaa Jumalan rakkaudesta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme." (Room.8:35-39).

"Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä" (2 Tess.2:7-8). Elämme nyt ajassa, jossa ihmiset katselevat ihmetellen ekumenian voittokulkua joka tähtää katolisen kirkon "uudelleen nousuun", aivan kuten Johannes näyssä näki: "Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa"(Ilm.13:3). Paavin kirkko, joka ennen on verisesti vainonnut "maailman mahtina" toisinajattelijoita 1260. vuoden ajan, on kuolinhaavansa tähden ollut tarkoituksella kulissien takana ikään kuin nuolemassa haavojaan ja viimeisen kahden vuosisadan aikana kierosti pyrkinyt ottamaan takaisin sen vallan, joka sillä menneisyydessä oli, mutta nyt "rakkaudellisin asein". Se on esiintynyt "sutena lammasten vaatteissa" (Matt.7:15) ja Vatikaanin 2:ssa kirkolliskokouksessa (1962-65) valitsi kirkko ekumeeniset aseet saavuttaakseen saatanalliset tavoitteensa. Paavi Johannes Paavali II on puhunut voimakkaasti ihmisoikeuksien puolesta (Idefelt 1989:97). Kuitenkin kun Johannes näki näyssään pedon haavan parantuvan, se tarkoittaa sitä, että petomaiset luonteenpiirteet tulevat esille sen kaikessa raadollisuudessaan tämän sukupolven aikana. Katolisen kirkon pahuus sen kaikessa iljettävyydessään tulee näkymään maailman kaikille kansoille - sen tekee kuitenkin mahdolliseksi eräs toinen peto, joka Johanneksen näyssä ei tällä kertaa nouse merestä vaan maasta.

 

Ilm.13:11-18

"Ja minä näin toisen pedon nousevan maasta, ja sillä oli kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet, ja se puhui niinkuin lohikäärme. Ja se käyttää kaikkea ensimmäisen pedon valtaa sen nähden ja saattaa maan ja siinä asuvaiset kumartamaan ensimmäistä petoa, sitä, jonka kuolinhaava parani. Ja se tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden. Ja se villitsee maan päällä asuvaiset niillä ihmeillä, joita sen sallittiin tehdä pedon nähden; se yllyttää maan päällä asuvaiset tekemään sen pedon kuvan, jossa oli miekanhaava ja joka virkosi. Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin. Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi."

Johannes näkee maasta nousevan pedon, joka on erilainen kuin aikaisempi, sillä oli kaksi sarvea niin kuin Karitsan sarvet ja se puhui kuin lohikäärme. Peto siis näyttää ulkoapäin rakkaudelliselta sekä suloiselta, lauhkealta lampaalta, onhan sillä ikään kuin Karitsan sarvet, mutta kun se puhuu niin ääni on perkeleen. Maailmassa on vain yksi supervaltio, joka on mahtipontisesti esiintynyt olevansa Jumalan asialla - Amerikan Yhdysvallat. Katolisen kirkon, eli ensimmäisen pedon aikana jolloin se vainosi toisinajattelijoita (1260- vuotta) pakenivat lukemattomat ihmiset Euroopasta tuolle uudelle mantereelle pakoon uskontovainoja sekä Paavin kirkon mielettömyyksiä. Amerikan Yhdysvaltojen perustuslakiin, joka astui voimaan 1789, kirjattiin siksi selkeästi uskonnonvapauden jalot periaatteet: "Kongressi älköön säätäkö lakia, joka koskee uskonnon perustamista tai estää uskonnon vapaan harjoittamisen". Nyt kuitenkin Johannes näkee näyssä näiden kahden pedon olevan täydellisessä yhteistyössä, sillä ne molemmat ovat saaneet lohikäärmeeltä vallan. Uskonnollinen sekä poliittinen mahti tähtäävät samaan lopputulokseen ja toimivat sulassa sovussa - USA ja Paavin kirkko johtajanaan valheen isä, tämän maailman ruhtinas eli perkele. Kun poliittinen, sotilaallinen, taloudellinen sekä uskonnollinen mahti lyövät kättä toisilleen, on sanomattakin selvää, että koko maailman on kumarrettava tuota yhteenliittymää.

Raamatun opetuksen mukaan, maa sekä meri ovat sielunvihollisen toiminta-aluetta: "Voi maata ja merta, sillä perkele on astunut alas teidän luoksenne pitäen suurta vihaa, koska hän tietää, että hänellä on vähän aikaa!" (Ilm.12:12). Johannes näkee ensimmäisen pedon nousevan merestä ja toisen maasta - maasta noussut peto saa lohikäärmeeltä äänensä ja merestä noussut peto valtaistuimensa sekä suuren vallan. Ilmestyskirja nimittää jälkimmäistä petoa myös "vääräksi profeetaksi" (Ilm.16:13, 19:20), pyrkiihän se jäljittelemään Kristusta (sarvet niin kuin Karitsan sarvet) eli esiintyy kristillisesti - se on sielunvihollisen toimintamalli ollut aikojen alusta asti kuten Jeesus lihansa päivinä opetti: "Kavahtakaa vääriä profeettoja, jotka tulevat teidän luoksenne lammasten vaatteissa, mutta sisältä ovat raatelevaisia susia." (Matt.7:15).

Amerikan Yhdysvallat, nousi pääosin asumattomalta mantereelta yhdeksi maailman supervallaksi varsin nopeassa tempossa. Alusta alkaen se tuli tunnetuksi "vapauden maana", jossa oli ihanteelliset toimintamahdollisuudet myös evankelisella kristillisyydellä. Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen USA:sta tuli johtava maailmanvalta. Presidentti Bill Clintonin kaudella Yhdysvallat koki maan historian suurimman taloudellisen kasvun. Tämä tapahtui taloudellisten linjauksien vuoksi, jotka auttoivat luomaan digitaalisen vallankumouksen ja Internetin luomat uudet toimintamahdollisuudet. Yhdysvaltojen talousjärjestelmä romahti kuitenkin vuonna 2008 maan pankkijärjestelmän lamaannuttua. Barack Obama nousi Yhdysvaltain presidentiksi vuonna 2009. Obaman virkaanastujaistilaisuus 20. tammikuuta 2009 kokosi Washingtoniin suuremman ihmisjoukon kuin mikään aikaisempi Yhdysvaltain presidentin vastaava tilaisuus. Arviolta jopa kaksi miljoonaa ihmistä seurasi paikan päällä, kun varapresidentti Biden ja presidentti Obama vannoivat valansa. Television välityksellä juhlaa seurasi eri puolilla maailmaa arviolta 1,5 miljardia ihmistä.Obama vannoi virkavalan käsi saman Raamatun päällä, jota myös hänen esikuvansa Abraham Lincoln oli käyttänyt virkaanastujaisissaan vuonna 1861.Obama kertoo omistavansa elämänsä Jumalan totuuden löytämiseen. Työttömyys kasvoi ja teollisuustuotanto pieneni. Talouden luottamus katosi ja valtava asuntolainakupla aiheutti Subprime-kriisin. Yhdysvallat veti perässään muun maailman taantumaan. Etenkin Yhdysvaltojen autoteollisuus kärsi. Monet kansalaiset menettivät asuntonsa ja työttömien määrä nousi 15 miljoonaan. Yhdysvaltain valtionvelka nousi vuonna 2010 jopa 13 biljoonaan dollariin. Velan määrä on kasvanut jo 90 prosenttiin maan bruttokansantuotteesta. Jokaista Yhdysvaltain kansalaista kohden velan osuus on noin 43 000 dollaria. Vaikka taloudellinen lama kouriintuntuvasti on todellisuutta tuolle maailmanmahdille, tämänhetkinen Amerikan Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama on noussut tällä hetkellä yhdeksi maailman arvostetuimmaksi poliitikoksi. Yhdysvaltain imagon todettiin kesällä 2009 kohentuneen merkittävästi sen jälkeen, kun Barack Obama oli valittu maan presidentiksi. Yhdysvaltoihin suhtauduttiin Pew-tutkimuskeskuksen raportin mukaan entistä suopeammin kaikkialla muualla maailmassa paitsi Lähi-idässä. Time-aikakauslehti valitsi Obaman vuoden henkilöksi 2008. Talouslehti Forbes julkaisi 2010 listan maailman vaikutusvaltaisimmista ihmisistä ja kärjessä oli odotetusti Yhdysvaltain presidentti Barack Obama. Barack Obamalle myönnettiin vuoden 2009 Nobelin rauhanpalkinto. Palkinnon myöntävä Norjan Nobel-komitea perusteli valintaa Obaman työllä ydinaseriisunnan ja maailmanrauhan puolesta. Useat kuitenkin ihmettelivät rauhanpalkintoa, sillä heidän mukaansa Obama ei ole vielä tehnyt mitään rauhan puolesta. Barack Obaman astuminen Yhdysvaltain presidentin virkaan aloitti uuden ajanjakson paitsi poliittisessa myös uskonnollisessa mielessä. Obama on kuvannut itse uskonnollista kokemustaan seuraavasti: ”Kysymys oli valinnasta. Kun polvistuin ristin alle, tunsin Jumalan Hengen kutsuvan minua lähelleen. Alistuin Hänen tahtoonsa, ja päätin omistaa elämäni Hänen totuutensa löytämiselle.” Amerikan Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama tunnusti Trinity United Church of Christ -kirkossa julkisesti uskonsa Kristukseen. Siellä hänet kastettiin ja vihittiin avioliittoon. Kirkosta tuli myös hänen hengellinen kotinsa. Obama on sanonut useissa haastatteluissa, että hänellä on ”persoonallinen suhde Jeesukseen Kristukseen” ja että hän uskoo Jeesuksen sovituskuolemaan ja ylösnousemukseen. Obama haluaa rakentaa uskonnolle uutta roolia, joka voisi erojen sijasta yhdistää kansalaisia. Kuvatessaan uskoaan Obama puhuu mielellään ”juurtumisesta kristilliseen traditioon”. Hänen tapansa suhtautua muihin uskontoihin on kuitenkin kristinuskon näkökulmasta ongelmallinen. Obama näkee kaikkien uskontojen taustalla ihmiskunnan yhteisen eettisen pyrkimyksen. Vaikka hän tunnustaa uskovansa henkilökohtaisesti Jeesukseen, hän kieltää, että kristinusko olisi ainoa tie Jumalan yhteyteen. Monet evankeliset kristityt kyselevätkin jo mielessään, onko Barack Obama viemässä ihmiskuntaa kohti Ilmestyskirjan ennustamaa synkretististä maailmanuskontoa?

On erityisesti huomioitava, että Amerikan Yhdysvallat on aina esiintynyt kristillisenä supervaltana. Kylmän sodan ajoista alkaen Amerikan presidenttien retoriikka on tukeutunut kristillisiin näkemyksiin. Viimemmäksi Georg W. Bush on antanut ymmärtää, että USA liittolaisineen on Jumalan puolella taistellessaan pahan valtoja vastaan oikeudenmukaisen maailmanjärjestyksen puolesta. Kun Persianlahden sota alkoi, Bush kutsui amerikkalaisen kristillisyyden ikonin Billy Grahamin Valkoiseen taloon rukoilemaan menestystä sotatoimille. Jumala siunatkoon Amerikkaa, oli presidentti George W. Bushin julistus sotapuheissaan ja Yhdysvaltalaiset papit siunasivat sotaan lähteviä miehiä. Amerikan Yhdysvallat esiintyy ikään kuin sillä olisi "Karitsan sarvet", mutta sen ääni on ollut lohikäärmeen - vakuuttaen kristillisyyttään se on kuitenkin historiassa toistuvasti turvautunut lihallisiin aseisiin vastoin Jeesuksen selvää opetusta: "Pistä miekkasi tuppeen; sillä kaikki, jotka miekkaan tarttuvat, ne miekkaan hukkuvat." (Matt.26:52).

Amerikan Yhdysvallat on maailmanvalta, joka säätelee pitkälti koko maapallon tapahtumia. Spiegel-lehti kirjoittaa: "Maailmanlaajuisten sopimusten solmiminen on käynnistynyt toden teolla vasta, kun Yhdysvaltain hallitus on ottanut ohjat käsiinsä... Kun puhutaan globaalista hallinnosta, voidaan sanoa, että Amerikka ei merkitse kaikkea, mutta ilman Amerikkaa mikään ei myöskään onnistu... Ainoa jäljellä oleva supervalta on myös viimeinen kansakunta, joka on säilyttänyt pitkälti kansallisen suvereenisuutensa..."Amerikka, näytä meille tie", eurooppalaiset poliitikot ajattelevat liiankin usein mielessään etsiessään vastausta ihmiskunnalle tärkeisiin tulevaisuuden kysymyksiin" (Martin / Schuman 1998:247,248). Toisin kuin useimmat tulevaisuudentutkijat ovat olleet taipuvaisia ajattelemaan, Time-lehden tulevaisuusanalyysin mukaan tuleva vuosikymmen tulee olemaan Yhdysvaltojen vuosikymmen, ei välttämättä sittenkään Kiinan tai Intian vuosikymmen, vaikka sellaisen mielikuvan voi saada seuraamalla mediaa. Time-lehden analyysin mukaan amerikkalaisuus tulee jatkumaan, voimistumaan ja syvenemään maailmassa. Vaikka Yhdysvalloissa asuu vain 5% maailman väestöstä, tämä kuitenkin tuottaa 25% maailman bruttokansantuotteesta. Kun keskiluokka kasvaa ja vaurastuu Kiinassa, Intiassa, Venäjällä ja Brasiliassa, tämä merkitsee kasvavia markkinoita Yhdysvalloille ja sen yrityksille.

Johannes näkee tämän toisen pedon, joka nousee maasta, toimivan siten, että se saa ihmiset kumartamaan ensimmäistä petoa joka nousi merestä ja joka oli saanut kuolinhaavan (Paavin kirkko). Vaikka tällä hetkellä Paavin kirkon ja Obaman näkemysero abortista vielä hiertää, on heidän yhteistyönsä alkanut varsin hedelmällisesti. Amerikan Yhdysvaltojen presidentti Barak Obama on kertonut julkisesti Paaville haluavansa vahvoja suhteita Vatikaaniin. Vatikaani taas puolestaan on sanonut tavoittelevansa Obaman hallintoon rakentavia suhteita rauhankysymyksissä, ympäristökysymyksissä sekä Lähi-idän politiikassa. Näemme miten maailmankuulut amerikkalaiset saarnaajat, kuten Benny Hinn, Billy Graham, Pat Robertsen, Robert Schuller, Paul Crouch ja monet muut yrittävät yhdistää kirkkoyhteisöt ja olla sillanrakentajia ennen kaikkea kohti Roomalaiskatolista Kirkkoa, jossa paavi (ensimmäinen peto) on huipulla. Tunnettu saarnaaja Robert Schuller sanoo:"Nyt on meidän protestanttien aika tulla Rooman Pyhän Isän luo ja sanoa: Kuinka voimme tulla kotiin." Samanaikaisesti kun USA ainoana supervaltana saavuttaa maa-pallolla lisää suosiota, haalii Paavi siipiensä suojaan maailman eri uskontoja sekä kristillisiä suuntauksia. On mainittava tässä yhteydessä, että Johanneksen näkemä ensimmäinen peto, eli Paavin kirkko, nauttii tällä hetkellä valtavaa luottamusta maailman eri uskontojen parissa. Jo vuonna 1986 Assisissa Italiassa Paavin aloitteesta järjestetty tilaisuus kokosi 150 eri uskontojen johtavaa edustajaa jotka kokoontuivat rukoilemaan maailmanrauhan puolesta. Mukana oli tuolloin kirkkojen ja kirkollisten järjestöjen lisäksi budhalaisuuden, hindulaisuuden, islamin ja aninismin edustajia. Paavin kirkon, eli ensimmäisen pedon, toiminnassa kantavana voimana on ollut Neitsyt Marian ilmestykset Fatimassa (1917), joissa ennustettiin "Rauhan aikakauden" toteutuvan uuden vuosituhannen aikana. Ensimmäisen pedon, eli Paavin kirkon, näkyvää esiinmarssia historian hämärästä on kommentoinut mm. Neuvostoliiton viimeinen johtaja Mihail Gorbatshov kanadalaisessa Toronto Star- lehdessä (9.3.1992): "Kaikki se, mitä viime vuosina on tapahtunut Itä- Euroopassa olisi ollut mahdotonta ilman Paavin toimia ja hänen suunnatonta vaikutusvaltaansa - myös poliittista - koko maailmassa". "Kun Paavin viralle löydetään sellainen muoto, että muut kirkot ja uskonnolliset yhteisöt voivat sen hyväksyä, maailmassa on vain yksi todellinen supervalta, jossa maallinen ja uskonnollinen valta yhtyvät: suvereeni Vatikaanivaltio, toiselta nimeltään Pyhä istuin, jolle antavat tukea Yhdysvallat, Euroopan unioni ja muut maat ja kansat" (Olavi Rouhe).

Toinen peto käyttää kaikkea ensimmäisen pedon valtaa ja saattaa maan asukkaat kumartamaan ensimmäistä petoa, sitä jonka kuolinhaava parani. Amerikan Yhdysvallat poliittisena, taloudellisena ja sotilaallisena mahtina tekee mahdolliseksi Paavin kirkon hirmuhallinnon. Koska kirkko ei itse tahdo liata suoranaisesti käsiään vereen, huolehtii USA kaikista niistä pakotteista valvona osapuolena, joita Katolinen kirkko tässä lopunajan suuressa vainossaan asettaa. On huomattavaa, että Paavin kirkko menneisyydessä teki aivan samoin - 1260:n vuoden ajanjaksona, kun Paavin kirkko verisesti vainosi toisinajattelijoita, se käytti maallista esivaltaa hirmutöidensä toteuttajana. Kun esimerkiksi Paavin kirkon inkvisitiolaitos (perustettiin 1184), joka tuli kuuluisaksi raakuudestaan, (ja josta myöhemmin Piispat ovat esittäneeet julkisen anteeksipyynnön), se luovutti kidutuksilla saadut "tunnustukset" myöntäneet henkilöt maalliselle esivallalle, jotka täytäntöönpanivat kuolemantuomiot. Kun ensimmäinen peto saa lopunajassa mittaamattoman vallan, sen tekee mahdolliseksi "esivalta", joka täytääntöönpanee kidutukset sekä kuolemaantuomiot. Näin Paavin kirkko ei itse tahraa käsiään vereen ja se pystyy esiintymään kristillisenä - se vain luovuttaa toisinajattelijat maalliselle esivallalle. Ensimmäinen peto tarvitsee toista petoa ja päinvastoin - käskijä sekä käskyläinen toimivat yhteisen päämäärän saavuttamiseksi saatanan kaikella valheen voimalla vihan kohdistuessa todellisiin Jeesuksen opetuslapsiin. Amerikan Yhdysvallat säätää lain sekä asetukset jotka tulevat Katoliselta Paavin kirkolta - kuka ei niitä noudata, tuomitaan lainrikkojana edesvastuuseen kuoleman uhalla.

Toinen peto, eli Amerikan Yhdysvallat, tekee suuria ihmeitä, niin että se saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden sekä se villitsee niillä ihmeillä maan päällä asuvia joka johtaa siihen, että ihmiset tekevät pedon kuvan jolla ihmeen kautta annetaan henki, niin että pedon kuva puhuu. Tuon puheen vaikutuksesta se saa aikaiseksi sen, että ketkä eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin. Lisäksi se saa ihmiset laittamaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa ja myydä kuin ainoastaan ne, joilla on pedon merkki tai sen luku. Amerikan Yhdysvallat tekee taloudellisella, poliittisella sekä sotilaallisella mahdillaan mahdolliseksi lopunajan näyttävimmän eksytyksen, mitä historia on koskaan tuntenut. Se on sekoitus kristillisyyttä, New age:a ja sen tekee mahdolliseksi Paavin johtama "uskontojen sekoitus", kaikesta tästä on esivalmistelut kulissien takana tehty huolellisen tarkasti. Saavutamme valerauhan, jonka Amerikan Yhdysvaltojen toiminta maailman taloudellisen tilanteen vakiinnuttamiseksi sekä erilaisten konfliktien estämiseksi tekee mahdolliseksi. USA:n rooli maailman "poliisina" saavuttaa tilanteen, jossa se ansioituneesti ottaa kunnian turvallisten olojen luojana sekä rahatalouden vakiinnuttajana. Lisäksi toisella pedolla, eli Amerikan Yhdysvalloilla, on merkittävä rooli myös Israelin valtion syntymisellä, sekä sen tukemisella - kaikkien katseet on kohdistuneet tällä hetkellä Lähi-itään. Miljoonat evankeliset kristityt odottavat Jeesuksen toista tulemusta Israeliin - siellä tulee tapahtumaankin maailmanlaajuinen ihme, mutta ei suinkaan Jumalan suunnitelmista vaan lohikäärmeen, eli perkeleen.

Israelin valtio perustettiin 14. toukokuuta 1948 Tel Avivissa. Sionististen aatteiden innostamana nykyisen Israelin alueelle, joka silloin kuului Turkkiin, alkoi muuttaa juutalaisia vuosina 1881–1903 ja 1904–1914. Näiden muuttoliikkeiden aikana alkoi muodostua Israelin tulevan itsenäisyyden keskeisiä kansallisia instituutioita: heprean kieltä ryhdyttiin elvyttämään, ja alueella syntyi hepreankielistä lehdistöä ja kirjallisuutta. Juutalaiset perustivat myös poliittisia puolueita ja ammattiyhdistyksiä. Noin puolet toisen alijan aikana alueelle muuttaneista juutalaisista poistui vuoteen 1914 mennessä, jolloin ensimmäinen maailmansota keskeytti maahanmuuton. Ensimmäisessä maailmansodassa Iso-Britannia otti alueen hallintaansa. Brittien poistuttua alueelta Israel perustettiin 14. toukokuuta 1948 Palestiinan alueelle ennen Britannian mandaatin umpeutumista keskiyöllä 15. toukokuuta. Konflikti laajeni, kun Egyptin, Syyrian, Jordanian, Libanonin ja Irakin joukot hyökkäsivät Israeliin. Syttyneessä sodassa siirtomaajärjestelmää vastustanut Neuvostoliitto tuki Israelia, kun taas Britannia vanhana siirtomaaisäntänä tuki edelleen arabeja itsenäistyvää siirtomaataan vastaan. Taistelut käytiin lähinnä palestiinalaisille määrätyllä alueella. Sodan päätyttyä Israelin haltuun jäi suurempia alueita kuin YK:n jakosuunnitelmassa oli kaavailtu. Samalla Egypti miehitti Gazan ja Transjordania Länsirannan. Suuri määrä arabeja pakeni tai karkotettiin uuden juutalaisvaltion alueelta, YK:n mukaan 711 000. Näihin päiviin asti jatkuneen Lähi-idän kriisin vuoksi on pakolaiskysymys edelleen ratkaisematta. Israelin perustamisen jälkeen alkoi Euroopasta muuttaa alueelle suurin joukoin holokaustista selviytyneitä juutalaisia, ja maan väkiluku kaksinkertaistui ensimmäisen itsenäisyysvuoden aikana. Seuraavan vuosikymmenen aikana 600 000 juutalaista pakeni tai karkotettiin ympäröivistä arabimaista ja Iranista Israeliin.

Israelin valtiota ja juutalaisten "uutta exodusta" eli paluuta "Luvattuun maahan" pidetään varsinkin helluntailaisten ja luterilaisten fundamentalistikristittyjen joukossa "kumoamattomana" todistuksena siitä, että "Raamattu on erehtymätön, luotettava profeetallinen ilmoitus" ja että Jeesuksen "toinen tuleminen" on nyt ovella. Tavallisesti fundamentalistiset helluntailaiset ja herätyskristilliset luterilaiset kyllä väittävät, että Raamattu on "ennustanut tarkasti Israelin valtion perustamisen ja juutalaisten palaamisen luvattuun maahan" ja hurjimmat väittävät Raamatussa olevan ennustuksia nimenomaan Venäjän/Neuvostoliiton ja Suomen osuudesta "juutalaisten paluussa Israeliin". Tähän esimerkkiin nämä kristityt yleensä eniten vetoavatkin ja eräillä ei mitään muita esimerkkejä edes ole. Mutta kyseinen tulkinta "Israelin valtion perustamisesta" ja "juutalaisten paluusta" perustuu ainoastaan epähistorialliseen Vanhan tekstin tulkintaan, jossa on sivuutettu kyseisten Vanhan testamentin Jesajan/Deuterojesajan, Jeremian ja Hesekielin kirjojen konteksti ja historiallinen tilanne. Kun profeettakirjoja tutkitaan niiden historiallista taustaa vasten, ei ole vaikea nähdä, että kyseessä oli 586 eaa. jolloin Juuda ja Jerusalem tuhoutuivat Babylonian valtakunnan hyökkäyksessä. Ja tämän kansallisen katastrofin seurauksena juutalaisia vietiin pakkosiirtolaisuuteen Babyloniaan. Kun sitten Persian valtakunnan hallitsija Kyyros kukisti ja valloitti Babylonian 539 eaa. Kyyros antoi juutalaisille luvan palata takaisin kotimaahansa - ja niin he palasivatkin ja Kyyroksen aikalainen Deuterojesaja julistuksineen sijoittuu juuri tähän historialliseen tilanteeseen, kuten historiallisessa Vanhan testamentin eksegetiikassa on jo pitkään nähty.

Uusi testamentti ei sisällä mitään selvästi, yksiselitteisesti ja luontevasti "juutalaisten valtion uudelleenperustamiseksi" tulkittavissa olevaa tekstiä. Kyseiset "Israelin ystävät" vetoavatkin tyypillisesti Jeesuksen lopunajalliseen puheeseen sisältyvään vertaukseen viikunapuusta huomioimatta sitä, että Jeesuksen juuri edellä pitämässä Öljymäen lopunajallisessa puheessa sekä muissakin lopunajallisissa puheissaan (jotka toki ovat evankelistojen muotoilemia ja toimittamia) Jumalan valtakunta tulee hyvin pian, apostolien elämän aikana niin että apostolit eivät ehdi käydä edes kaikissa Israelin kaupungeissa ennen kuin Ihmisen Poika tulee (Matt.10:23, Apt.1:7-8). Jeesuksen opetuksissa erilaisissa evankeliumitraditioissa ei juutalaisten kansallinen valtio eikä juutalaisten "kokoaminen takaisin" Israeliin näyttele mitään osaa, vaan hänen tähtäyspisteensä on Jumalan kirkkauden valtakunnan pikainen tuleminen ja tuomion lähestyminen lähitulevaisuudessa ja tästä tuomiosta Jumalan valtakuntaan pelastuminen tekemällä hänen tahtonsa ja oppinsa mukaisesti. Koko kansallisvaltioaate on myöhäistä perua, vasta romantiikan kaudelta ylipäätään.

Israel - valtio on laitettu pystyyn epäraamatullisten tulkintojen seurauksena ja tuon projektin on tehnyt mahdolliseksi Amerikan Yhdysvallat. Israel valtiona tuskin edes pysyisi pystyssä ilman Yhdysvaltojen massiivista poliittista ja sotilaallista tukea ja vaikutusvaltaa mm. YK:n turvallisuusneuvostossa. Sen lisäksi, että toisen pedon, eli Yhdysvaltojen tuki on tehnyt mahdolliseksi Israelin syntymisen, on hanke Jerusalemin temppelin uudelleen rakentamisesta ollut "kulissien takana" kiivaassa vauhdissa. Jerusalemin Temppeli-instituutti on käyttänyt reilusti yli 30 miljoonaa dollaria juutalaisen temppelin jälleenrakentamisen valmisteluihin. Elämme aikaa, jolloin viimeisten päivien merkit toteutuvat kirjaimellisesti silmiemme edessä. Yksi jännittävimmistä merkeistä, joka kiehtoo Raamatun profetian tutkijoita, ovat valmistelut juutalaisen Temppelin jälleenrakentamiseksi. Temppeli-instituutin tarkoitus on, että tämän tulevan Temppelin tulee olla kaikkien “monoteististen uskontojen” rukoushuone. Temppeli-instituutin johtaja, Yehuda Glick, sanoo, että suuri osa Temppeli-instituutin rahallisesta tuesta tulee evankelikaalisilta kristityiltä. ”Eri puolilla maailmaa on 70 miljoonaa evankelikaalista kristittyä ja suurin osa heistä on tullut Israelin vahvimmiksi kannattajiksi.” Harmonista tulevaisuutta, jossa muslimit, kristityt ja juutalaiset sekoittuvat ja rukoilevat Kalliomoskeijan ja jälleenrakennetun juutalaisen Temppelin välissä on suunniteltu kulissien takana jo pitkään. Tätä projektia vetävät Interfaith Encounter Association'in juutalaiset jäsenet. Tämä järjestö toimii kehottamalla kaikkia kolmea uskontoa omaksumaan uuden teologisen katsantokannan, joka sallisi kaikkien kolmen uskonnon palvoa Temppelivuorella. Ei vain Israel tunnusta Antikristusta Messiaakseen (vrt. Joh. 5:43), vaan myös kaikki maailman valtiot. Väärä rauhanruhtinas hyväksytään globaalisesti ja tunnustetaan uskonnolliseksi ja poliittiseksi johtajaksi virallisilla sopimuksilla.

Tämä temppeli tarjoaa Antikristukselle ihanteellisen tilaisuuden petollisesti julistautua universaaliseksi “tämän ajan jumalaksi” (vrt. 2.Kor. 4:4) ja vaatia kaikkien ihmisten palvontaa. Juutalaisten oikeaoppiset näkemykset sopivat hänelle hyvin, koska israelilaisten enemmistö haluaa jälleenrakentaa temppelin siksi, että jatkuvasti hylkäävät oikean Messiaan ja Hänen ristinuhrinsa. He tahtovat ottaa uudelleen käyttöön VT:n uhrit syntiensä sovitukseksi. On käsittämätöntä, että miljoonat kristityt kartuttavat temppelirahastoa, koska nykyiset pyrkimykset jälleenrakentaa temppeli versovat suoraan Jeesuksen hylkäämisestä Jumalan Karitsana, joka yksin voi ottaa pois maailman synnit yhden ainoan kertakaikkisen uhrinsa kautta (Joh. 1:29). Kristuksen ristiinnaulitsemisen jälkeen ei ollut mitään tarvetta palauttaa varjokuvamaisia VT:n uhreja: “Sillä mahdotonta on, että härkäin ja kauristen veri voi ottaa pois syntejä” (Hepr.. 10:4). Me olemme tempauksen ja kaikkien uskontojen väärän Kristuksen paljastamisen kynnyksellä. Israel valmistaa hänelle tietä, kuten myös kaikki luopuneet kristilliset kirkot, joista on tullut uskottomia oikealle Kristukselle. Ei-kristilliset uskonnot ovat jo kauan valmistautuneet väärän messiaan tulemukseen. Antikristus on Messias juutalaisille, Kristus petetyille kristityille, Krishna hinduille, viides Buddha buddhisteille ja imaami Mahdi muslimeille. Israelin nykyinen lähestymistapa temppelin rakentamiseen kaikkien kansojen palvontapaikaksi on osa moniuskonnollista petosta, jolle kaikki ihmiset ja uskonnot on nykyisin alistettu. Se tulee johtamaan liittoon Antikristuksen kanssa ja hän antaa Israelille oikeuden rakentaa temppeli, johon kaikkien uskontojen jäsenet ovat tervetulleita.

Dialogi juutalaisten ja muslimien kanssa on paaville prioriteetti, sillä nämä uskonnot pohjautuvat kaikki Abrahamin uskoon ja jakavat yhteisen monoteistisen perinnön kristinuskon kanssa. Sekä juutalaisuuteen että islamiin paavi liittää ajatukset uskosta ja pelastuksesta, mitä hän ei eksplisiittisesti tee minkään muun yksittäisen uskonnon kohdalla. Erityistä huomiota paavi on uskontojen joukosta kiinnittänyt juutalaisuuteen ja islamiin. Hän on poiminut islamin ja juutalaisuuden opeista sellaisia elementtejä, jotka hänen käsityksensä mukaan vastaa kristillistä totuutta. Juutalaisuuden ja islamin jumalakuvat sisältävät sen verran paljon totuutta, että hänen mukaansa juutalaisilla, kristityillä ja muslimeilla on yksi ja sama Jumala ja yhteinen Abrahamin usko. Paavin mukaan juutalaiset edelleen ovat Jumalan valittu kansa eikä Jumala ole peruuttanut tämän Israelin kansan erityisasemaa.Johannes Paavali II on sanonut, että muslimit kuuluvat erityisellä tavalla Jumalan pelastussuunnitelmaan, koska tunnistavat Luoja-Jumalan.

Maailman supervalta Amerikan Yhdysvallat väittää olevansa Jumalan asialla "kristittynä maana" (sillä oli kaksi sarvea niin kuin karitsan sarvet) ja se on tehnyt mahdolliseksi Israelin valtion syntymisen sekä ylläpitänyt sen olemassaoloa taloudellisesti, poliittisesti sekä sotilaallisesti. Katolinen kirkko uskonnollisena mahtina on onnistuneesti luonut suhteet eri uskontoihin sekä kristillisiin liikkeisiin. Maailman johtavat poliitikot ovat antaneet tukensa Paaville tämän pyrkiessä "ykseyteen" kaikkien uskontojen kanssa. Yhdysvaltojen tämän hetkinen presidentti on julkisuudessa tuonut selkeästi esille tahtonsa rakentaa uskonnolle uutta roolia, joka voisi erojen sijasta yhdistää kansalaisia. Obama näkee kaikkien uskontojen taustalla ihmiskunnan yhteisen eettisen pyrkimyksen. Vaikka hän tunnustaa uskovansa henkilökohtaisesti Jeesukseen, hän kieltää, että kristinusko olisi ainoa tie Jumalan yhteyteen. Amerikan Yhdysvaltojen presidentti Barak Obama on kertonut julkisesti Paaville haluavansa vahvoja suhteita Vatikaaniin. Vatikaani taas puolestaan on sanonut tavoittelevansa Obaman hallintoon rakentavia suhteita rauhankysymyksissä, ympäristökysymyksissä sekä Lähi-idän politiikassa. Näin syntyy uusi maailmanaika, yksi maailmankirkko, yksi uskonto: on aika saada pedon kuva puhumaan ja saamaan aikaan todellinen maailmanlaajuinen palvonta tätä saatanan luomaa mestarillista näytöstä kohtaan. Kaikkien katseet on kohdistettuna Israeliin - ja tuolle näyttömälle astuu antikristus.

Tietä antikristuksen väkevälle esiintymiselle valmistellaan, tuntuu kuin koko maailma odottaisi vapauttajaa. Esittelen seuraavaksi yhden vaihtoehdon, mutta korostan, että en missään nimessä väitä sen olevan ainoa. Kuitenkin on syytä luoda katsaus tämän hetken yhteen vaikuttajaan, jolla on jo miljoonia kannattajia. Maitreya on Share International -ryhmän käsityksen mukaan kaikkien uskontojen tulevaksi odotetun johtohahmon nykyinen ruumiillistuma. Alla on poimittuja tietoja heidän internetsivuiltaan: "Ryhmän mukaan Maitreya on tällä hetkellä maailmassa. Kannattajiensa mukaan Maitreya on myös tehnyt uskonnollisia tunnustekoja ja ilmestynyt eri hahmoissa ihmisille ympäri maailman — buddhalaisille buddhana, kristityille Jeesuksena, juutalaisille Messiaana, ja niin edelleen. Maailma tulee tulvimaan Maitreyan aikaansaamia tapahtumia, joita ihmismieli ei voi ymmärtää. Yli 30 vuoden ajan brittiläinen taiteilija, luennoitsija ja kirjailija Benjamin Creme on valmistellut tietä maailmanhistorian suurimmalle tapahtumalle - Maailmanopettajan Maitreyan ja Hänen ryhmänsä, Viisauden Mestareiden julkisuuteen tulolle. Miljoonat ihmiset ovat kuulleet tämän informaation ja miljoonat odottavat tätä tapahtumaa tapahtuvaksi. Vuoteen 2005 mennessä Cremen tarinan on kuullut 30 miljoonaa ihmistä kautta maapallon. Heistä 20 miljoonaa uskoo tarinaan jossain määrin ja jopa 2 miljoonaa uskoo Cremen esittämään vakaasti. Maailmanopettaja tunnetaan eri maailmanuskonnoissa eri nimillä kuten Kristus, Imam Mahdi, Buddha, Krishna tai Messias, mutta kaikki nämä eri nimitykset viittaavat samaan yksilöön, Maailmanopettajaan, jonka henkilökohtainen nimi on Maitreya. Hän ei tule perustaakseen uutta uskontoa, vaan ollakseen opettaja kaikelle ihmiskunnalle. Hänen keskeinen viestinsä tiivistettynä on "Jaa ja pelasta maailma." Heille, jotka etsivät merkkejä Hänen tulostaan, Maitreya on manifestoinut ihmeitä kautta maailman ja siten koskettanut miljoonien sydämiä valmisteluna Hänen väistämättömälle julkisuuteen tulolleen. Kun Maitreya ja Hänen ryhmänsä on avoimesti maailmassa ojentaen auttavan kätensä ja oppinsa meille, ihmiskunnalle taataan ei vain tie selvitä nykyongelmistaan, vaan loistokas tulevaisuus, jossa oikeudenmukaisuus ja rauha vallitsevat."

"Vuonna 1988 CNN ja monet muut mediat raportoivat Maitreyan ihmeellisen ilmaantumisen 6.000 ihmisen eteen Nairobiin, Keniaan, kesäkuun 11. päivänä. Viikkoa ennen tuota tapahtumaa merkki siitä oli nähtävissä: "Lauantaina 4.6. suuri, kirkas tähti nähtiin; tavanomaista tähteä kirkkaampi.", raportoi Kenya Times-sanomalehden toimittaja Job Mutungi. Maitreya, joka ilmentää Kristusperiaatetta, Kristusenergiaa, on ollut kyseisen viran haltija jo kahden tuhannen vuoden ajan. Palestiinassa hän manifestoi itsensä Kristuksena aloittaakseen silloin alkavan kalojen aikakauden. Hän käytti tuolloin henkistä varjostusta menetelmänä, jolla hänen tietoisuutensa ohjasi hänen oppilaansa, Jeesuksen, tekoja. Jeesuksen ympärillä olleet ovat sen vuoksi itse asiassa kokeneet Maitreyan, Kristuksen, tietoisuuden. Jeesus, joka oli oppilas vielä 2.000 vuotta sitten, on nykyään yksi Hierarkian korkeimpia viran haltijoita, Mestari Jeesus. Suuren osan nykyajasta hän on asunut Palestiinassa, mutta on vuonna 1984 muuttanut Roomaan. Suunnitelma on, että hän yrittää nostaa Kristityt kirkot niiden nykyisestä hajaannuksen ja riitelyn tilasta ja jos häntä pyydetään, hän ottaa vastaa täten uudestaan yhdistyneen kirkon johtajuuden. Näin tekemällä, hän toivoo voivansa korjata niitä väärinkäsityksiä ja ristiriitaisuuksia, joita vuosisatojen saatossa on ilmennyt hänen historiallisesta roolistaan ja niistä opetuksista, joita hän jakoi Maitreyan edustajana. Maitreyan tulon myötä, Jeesus on jo toisen kerran tärkeässä roolissa. Heidän julkinen yhteistyö tulee lopettamaan kaikki epäilykset koskien heidän välistä suhdettaan: Maitreya, Kristus opettajana ja Mestari Jeesus oppilaana."

"Maitreyan opetukset: "Vuosina 1977 - 1982 Maitreya välitti Benjamin Cremelle telepaattisesti osia opetuksistaan Cremen julkisten esiintymisten yhteydessä Lontoossa. Alati toistuva teema oli tarve lopettaa miljoonien nälkää näkevien hätä, ja estää nälkäkuolemien jatkuminen maapallolla, jossa todellisuudessa on ruoan liikatuotantoa. Tämä epätasapaino on itse asiassa yksi niistä pääasiallisista syistä, miksi Maitreya on palannut keskuuteemme jo nyt. Maitreya sanoo selvästi, että jos vain haluamme, voimme muuttaa toimintatapamme ja lopettaa nälän ja ne lukemattomat ongelmat, jotka olemme itse aiheuttaneet: "Ihmiskunnan ongelmat on todellisia, mutta ratkaistavissa. Ratkaisu on aivan ulottuvillanne. Ottakaa tekojenne mittariksi veljenne tarve ja ratkaiskaa maailman ongelmat. Ei ole muuta tietä." Kunhan vain alamme noudattaa tätä ohjetta ja luomme jakamisen periaatteen, ihmiset ja kansat alkavat taas luottaa toisiinsa, ja siellä missä on luottamus, siellä on myös oikeudenmukaisuus; ja siellä missä on oikeudenmukaisuus kaikille, siellä on myös aito ja pysyvä rauha kaikille. Kansat voivat, ja tulevat kokemaan veljeyden, yhteisiä tavoitteita ja yhteisiä toiveita. Uuden järjestelmän vallitessa sosiaalinen tarkoitusperä ohjaa markkinavoimia, eikä toisin päin. Kun jännitys maailmasta vähenee ja kun jakamisen periaate alkaa saada jalansijaa erinäisten sosiaalisten, poliittisten ja taloudellisten uudistusten myötä, myös ihmiset alkavat hiljalleen tuntea olonsa turvallisemmaksi ja rikollisuus vähenee vähenemistään. Tulemme näkemään uuden tasapainon maailmassa ja sekä ihmiset, että luonto tulevat reagoimaan positiivisesti. Luonnossa tulee olemaan suurempi harmonia ja ihmiset voivat elää lähemmässä kontaksissa luonnon kanssa. Tarvetta ydinenergialle ei enää ole, koska auringon energiaa ryhdytään hyödyntämään. Luonnon ja ihmisen suuremman harmonian myötä, myös ihmiset ovat onnellisempia, sillä luonnon järjestyksen häiritseminen on myös oman järjestyksemme häiritsemistä. Time -lehden artikkelissa, 21 syyskuuta 1993 kirjoitettiin: "Viimeiset pari vuotta ovat olleet ihmeiden aikaa. Uskomattomat tapahtumat ovat seuranneet toisiaan, aivan kuin Luoja olisi antanut sävelen uudelle maailmalle...". Maitreyan on myös tehnyt lukemattomia ihmeitä, niistä jotakin: Maitoa juova hindupatsas, Valoristi Novo Mestossa Sleveniassa, Parantava lähde Nordenaussa, Saksassa, Allahin nimi munakoisossa, Vuonna 1996 12-vuotias libanonilainen Hasnah Meselmani itki kolmen kuukauden ajan joka neljäs tunti veitsenteräviä kristalleja, Jo vuosien ajan viljapeltoihin ympäri maailman on ilmestynyt kuvioita, jotka ovat avaruusveljiemme tekemiä. Niiden esiintymistaajuus on lisääntynyt ja suuri osa niistä on ilmestynyt Englannissa ja erilaiset Neitsyt-Maria ilmestykset". (Näin siis Maitreyan omilla internetsivuilla).

Maitreya tai joku muu hänen kaltainen ei kuitenkaan ole antikristus vaan katolisen kirkon Paavi. Se, että maailmaan tulee persoonia, jotka ovat sielunvihollisen voimissa kykeneviä tekemään suunnattomia ihmeitä, ei vie Paavin valta-asemaa Kristuksen vihollisena. Päinvastoin - koska katolinen kirkko on haalinut maailman suurimmat uskonnot sekä uskonsuuntaukset siipiensä suojaan se tällöin maailmankirkon "päänä" sanelee ehdot jonka mukaan toimitaan, vaikka oikeasti kaikkea pahuutta hallitsee lohikäärme eli saatana. Kun Maitreyan internetsivustolla kirjoitetaan: "Suunnitelma on, että hän (Maitreya) yrittää nostaa Kristityt kirkot niiden nykyisestä hajaannuksen ja riitelyn tilasta ja jos häntä pyydetään, hän ottaa vastaa täten uudestaan yhdistyneen kirkon johtajuuden." ja "Maitreya, Kristus opettajana ja Mestari Jeesus oppilaana" - tarkoittaa käytännössä sitä, että koska Paavi on katolisen kirkon mukaan "Jumalan Pojan sijainen" hänen ottavan vallan tässä maailmankirkossa. Näin toteutuu se osa Johanneksen näystä, josta kirjoitetaan: "Ja se käyttää kaikkea ensimmäisen pedon valtaa sen nähden ja saattaa maan ja siinä asuvaiset kumartamaan ensimmäistä petoa, sitä, jonka kuolinhaava parani. Ja se tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden. Ja se villitsee maan päällä asuvaiset niillä ihmeillä, joita sen sallittiin tehdä pedon nähden; se yllyttää maan päällä asuvaiset tekemään sen pedon kuvan, jossa oli miekanhaava ja joka virkosi. Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin" (Ilm.13:12-13).

Lopunaikana, siis aivan kohta, perkele tekee sellaisia ihmeitä, että maailman kansat haukkovat henkeään ja nämä ihmeet luovat ihmisissä uskoa Paavin kirkkoon maailmankirkon päänä. Kun kaikki uskonnot on alistettu Paavin kirkon alle, on ensimmäisen pedon kuolinhaava parantunut ja se rupeaa käyttäytymään pedolle tyypilliseen tapaan - palataan Katolisen kirkon aikaisempaan hallitsemistapaan, jossa toisinajattelijoita vainotaan verisesti. Maailmankirkko ottaa vallan - maailman keskeisimmät uskonnot, kristinusko, Islamilaisuus sekä juutalaisuus juontavat Vanhan Testamentin ilmoituksesta - Paavin mukaan näillä kaikilla on sama Jumala. Kaikki muut uskonnot, jotka eivät kuulu kristinuskoon, hyväksyvät palaamisen Paavilliseen oppirakennelmaan enemmistön maailmankirkon jäsenmaista näin vaatiessa. Kymmenen käskyn laki nostetaan arvoonsa - Amerikan Yhdysvallat toisena petona valvoo, että sitä noudatetaan. Koska Paavin kirkko on muuttanut kymmenessä käskyssä lepopäivän ajankohdan, eivät aidot Jeesukseen uskovat alistu Paavin vallan alle. Katolisen kirkon arkkipiispa Redion 18.01.1562 kirjoituksessaan myöntää Paavin kirkon muuttaneen lepoäivän ajankohtaa: "kirkon arvovaltaa ei voitaisi sen tähden sitoa Raamatun arvovaltaan, koska kirkko oli muuttanut sapatin sunnuntaiksi, ei Kristuksen käskystä, vaan oman arvovaltansa nojalla". (Canon and tradition, s.263). Tällöin toteutuu kirjaimellisesti se, mitä Johannes näyssään näki: "Ja lohikäärme vihastui vaimoon ja lähti käymään sotaa muita hänen jälkeläisiänsä vastaan, jotka pitävät Jumalan käskyt ja joilla on Jeesuksen todistus." (Ilm.12:17). Kun Paavi säätää lepopäivän vietettäväksi sunnuntaina (auringonpäivänä), tahtovat aidot Jeesukseen uskovat olla Jumalan käskyille kuuliaisia ja viettää sitä perjantai-illasta lauantai-iltaan (auringonlaskusta auringonlaskuun). Paavin kirkko rupeaa vainomaan niitä, joilla on Jeesuksen todistus ja jotka pitävät Jumalan käskyt. Käskyt ovat kokonaisuus - aidot Jeesukseen uskovat eivät voi hyväksyä sitä, että yhtä käskyä on Paavin toimesta muutettu. On huomattava se tosiasia, että kristittyjen maiden laki on aikaisemmin perustunut Jumalan antamaan kymmeneen käskyyn, niin Amerikan Yhdysvalloissa kuin meillä täällä suomessakin. Vain muutamia kymmeniä vuosia taaksepäin meidänkin yhteiskuntamme lakeja asettaessaan kulminoi kaiken Jumalan kymmeneen käskyyn, eikä näin ollen ole outoa, että Paavin ehdotus palaamisesta "kristittyjen maiden vanhaan järjestelmään" heidän väärentämiin käskyihin, (väärentämiin siksi, että he ovat niitä muuttaneet), menee läpi hyvin helposti eikä se aiheuta maailmanlaajuisia erimielisyyksiä. Saavumme aikaan, jossa kaikki jotka eivät noudata Paavin antamia ohjeita, luokitellaan maailmankirkon vihollisiksi.

Maailmankirkko, Uusi Maailmanjärjestys, jonka säännöt sanelee Paavi ja jota ylläpitää Amerikan Yhdysvallat avustajinaan maailman muut taloudelliset sekä sotilaalliset mahdit. Maailmankirkon tavoitteet ovat inhimillisesti ajateltuna mestarilliset, sen tarkoitus on lisätä rakkautta maailmaan, poistaa nälänhädät sekä rikollisuus. Koska moraalittomuus on saavuttanut maailmassa niin suuren vallan, on Paavin helppo saada voimaan laki, joka estää varastamisen, tappamisen, huorintekemisen jne. (kymmenen käskyä). Maailmankirkon ainoa uhka ovat aidot Jeesukseen Kristukseen uskovat, joilla on Jeesuksen todistus ja jotka tahtovat pitää kaikki Jumalan käskyt - he eivät tahdo olla osallisia tuossa eri uskontojen sulatusuunissa eli lopunajan porttokirkossa. Heidät nähdään suvaitsemattomina ja yhteisen hyvän nimissä heidät luokitellaan maailmankirkon vastustajiksi, terroristeiksi. Näin syntyy maailmanlaajuinen vaino Jumalan aitoa Seurakuntaa kohtaan - ja heidän osansa on sama kuin terroristien osa tämän päivän USA:n vainotessa heitä. Kaikki omaisuus takavarikoidaan eivätkä he saa omistaa mitään. Porttokirkko, jonka siipien suojassa on kaikki maailman suuret uskonnot, luo järjestelmän, jossa kaikkien tulee ottaa "vallanalaisuuden" merkki joko oikeaan käteensä tai otsaansa. Käytännössä tämän toteutumisessa suurta roolia näyttelee toinen peto, eli Amerikan Yhdysvallat, joka taloudellisten pakotteiden uhalla saa muut maat äänestämään Paavin ehdotuksen puolesta. Ne, kenellä ei ole "vallanalaisuuden" merkkiä, eivät saa myydä eivätkä ostaa mitään. Nykyisen teknologian ansiosta kaikki tämä käy varsin vaivattomasti (mikrosiru). Peto saa ihmiset saatanallisella valheellaan hyväksymään Jeesukseen uskovien vainot aivan samalla tavalla kuin aikoinaan Hitler saksassa juutalaisten joukkohävittämisen. Maapallon poikkeukselliset uhkakuvat luovat oikeuden syyttää Jumalan valittuja, aivan samalla tavalla kuin Hitler aikoinaan syytti juutalaisia Saksan ongelmista. Samalla tavalla kuin Hitler julmasti tapatti juutalaisia vieden heitä joukoittain keskitysleireille, tapahtuu nyt lopunaikana Jeesuksen omille - maailman hiljaa hyväksyessä nämä todelliset Jumalan Pyhät kohtaavat loppunsa kurjissa sekä epäinhimillisissä oloissa. Maailmanlaajuinen holokausti, jossa kohteena on Jumalan Pyhät - on alkanut.

Katolisen kirkon Paavi maailmankirkon päänä sanelemassa maailmanlaajuiselle ihmiskunnalle moraalikäsityksiä aivan samalla tavalla kuin aikoinaan kirkon vallanaikana - ekumenian nimissä kaikki uskonnot yhdistetty suureksi maailmanlaajuiseksi kirkoksi joka poliittisen vallan tuella toteuttaa saatanallisia tarkoitusperiään. Uskonsodat ovat taaksejäänyttä historiaa, eri uskontojen riitaisuudet vain ikäviä muistoja menneisyydestä - elämme Uutta Kultaista Aikakautta, josta New age aatteen palavimmat julistajat ovat jo pitkään uneksineet sekä haaveilleet. Kaikki uskonnot palvomassa samaa jumalaa täydellisessä harmoniassa. Nälänhädät, katastrofit ja kansojen erimielisyydet on nyt sovitettu - kriisi lähi-idässä on voitettu: muslimit sekä juutalaiset on vihdoin saatu rauhaan toisiensa kanssa. Tuntuu kuin koko maailmassa vallitsisi rauha, joka uutteralla ponnistuksella "rakkauden" nimissä on saavutettu. Maailman rahavarannot jaetaan kaikkien kesken eikä yksikään kansa kärsi puutetta. Maanpäällinen paratiisi jossa "Jumalan Pojan sijaisena" Paavi julistaa maailmaan veljesrakkautta siunaten kaikkia kansoja auktoriteetillään - maa-pallon ihmiset antavat kunnian ensimmäiselle pedolle sekä kumartavat sitä.

Paavin toimesta seuraavat kymmenen käskyä annetaan yhdentyneelle maailmalle:1.Minä olen Herra, sinun Jumalasi. Sinulla ei saa olla muita jumalia. 2. Älä käytä väärin Herran, Jumalasi nimeä, 3. Pyhitä lepopäivä, 4. Kunnioita isääsi ja äitiäsi, 5. Älä tapa,6. Älä tee aviorikosta, 7. Älä varasta, 8. Älä lausu väärää todistusta lähimmäisestäsi, 9, Älä tavoittele lähimmäisesi omaisuutta, 10. Älä tavoittele lähimmäisesi puolisoa, työntekijöitä, karjaa äläkä mitään, mikä hänelle kuuluu. Kaaoksen vallassa oleva maailma ottaa ilolla vastaan Pyhän Paavin asetukset ikään kuin vastauksena maapallon moraalittomuuden ongelmaan. Paavin antamissa käskyissä on poistettu kuvaintekokielto (2 Moos.20:4) sekä muutettu lepopäivän ajankohta sunnuntaille, eli auringonpäivälle. Amerikan Yhdysvallat yhdessä muiden valtaapitävien maiden kanssa valvoo niiden noudattamista. Valvonnan tehostamiseksi säädetään erityislaki, jossa ihmisiä vaaditaan ottamaan otsaansa tai käteensä mikrosiru, jonka käyttöönottoa perustellaan mm. asioita helpottavana maksuvälineenä. Se sisältää omistajansa tilitiedot ja näin käytännössä helpottaa ostamista sekä myymistä - vastaa yhdistettyä pankki- ja henkilöllisyyskorttia. Kaikki käteisraha häviää ja rahaliikenne toimii vain digitaalisesti. On huomattava, että kun käteinen raha poistuu, tapahtuu vain se, mistä maailma on jo pitkään haaveillut. YK on jo pidempään haikaillut yhdestä maailman valuutasta, sen luominen alkaa dollarin ja euron yhdistymisellä ja sillä pyritään hallitsemaan maailman rahavarantoja. Taloustieteiden maisteri (väit.) Kaj Björk esitti Helsingin Sanomien haastattelussa 2009, että euroon siirtymisen hyvien kokemusten pohjalta voitaisiin kehittää globaalia rahayksikköä valuutoilla tapahtuvan nollasummapelin lopettamiseksi. Jos olisi vain yksi valuutta, vapautuisi hänen mukaansa paljon pääomaa ja työvoimaa muihin, tuottavampiin tehtäviin. Yksi tuloeroja aiheuttava tekijä olisi pois markkinoilta. Vastuun yhteisen valuutan järjestelmästä voisi Björkin mukaan ottaa aluksi jokin maailmanlaajuinen toimija, kuten YK tai Maailmanpankki.Ihmiset saadaan ottamaan tämä uusi ihonalainen sirumerkki, koska sitä markkinoidaan turvallisena (sitä ei voi hukata tai varastaa) ja käytännöllisenä, kun ei tarvitse kuljettaa rahoja ja useita eri kortteja mukanaan. Kaikki tarvittavat tiedot ovat tuossa yhdessä ihon alle laitettavassa sirussa.

Näin Uudessa Maailmanajassa Maailmankirkko saa ihmiset ottamaan itseensä sirun, jonka kautta he voivat valvoa järjestelmäänsä tehokkaasti. Tästä uudesta maksujärjestelmästä pääsevät osalliseksi vain ne, jotka hyväksyvät Paavin antamat käskyt sekä alistuvat Maailmankirkon alaisuuteen. Siru ei kuitenkaan ole se pedon merkki, josta Johanneksen ilmestyksessä puhutaan. Seuraava, Petteri Haipolan kirjoittama teksti kertoo osuvasti, että siru ei itsessään ole pedon merkki, vaan porttokirkon tehokas keino kontrolloida lopunajan järjestelmäänsä: "Jotkut kristityt opettavat väärin siruun liittyviä asioita. He väittävät, että ihminen on kadotettu lopullisesti, jos häneen laitetaan siru, vaikka se tapahtuisi vasten hänen tahtoaan. Jos meihin laitetaan pedon merkki vasten tahtoamme, niin meitä vastaan tehdään syntiä. Jumala ei tuomitse synnin uhreja kadotukseen vaan synnin tekijät tuomitaan. Opetus, jonka mukaan siru ihon alla merkitsee väistämättä kadotukseen joutumista, ei ole Jumalasta. Jotkut kristityt ovat hysteerisiä ja pelkäävät, että heihin laitetaan siru heidän tietämättään terveyskeskuskäynnin yhteydessä tai heidän nukkuessaan. Sellaiseen pelkoon ei ole mitään syytä. Jumala ei ole väärämielinen tuomari, niin että tuomitsee ne kadotukseen, joita vastaan rikotaan ja pannaan heihin pedon merkki vasten tahtoa. Voimme luottaa siihen, ettei Jumala tuomitse ketään väärämielisin perustein kadotukseen. Isä on luvannut pitää huolen jokaisesta, joka tulee hänen tykönsä Jeesuksen Kristuksen kautta ja Jumalan armoon turvaten. Luota vain Jumalaan äläkä pelkää väärien uhkausten edessä helvetin tuomiota. Ihon alla oleva siru ei ole kadotuksen merkki. Kaikki kohdat, missä puhutaan kadotukseen joutumisesta pedon merkin yhteydessä, pitävät sisällään viittauksen pedon tai pedon kuvan kumartamiseen. (Ilm 13:14,15; 14:9-11; 19:20) Pelkkä siru ihon alla ei voi merkitä kadotukseen joutumista, koska siru voidaan pistää ja on väitteiden mukaan pistettykin ihmisiin vasten heidän tahtoaan. Kaikki, mikä menee yli Raamatun kuvausten, on yli kirjoitusten menevää eikä ole välttämättä totta. Väitteet, joiden mukaan pedon merkin avulla hallitaan ihmisten mieliä ja vaikutetaan heidän päätöksiinsä ovat yli kirjoitusten menevää scinece fictionia. Ihminen on vastuussa vain niistä synneistä, mitä tekee vapaaehtoisesti ja omasta valinnastaan. Paholainen ei tarvitse teknistä laitetta valjastaakseen ihmiset palvelemaan syntiä. Jumalattomat tekevät syntiä, vaikka heissä ei ole sirua, koska he rakastavat synnin tekemistä ja tekevät sitä omasta halustaan." (Petteri Haipola)

Lisäksi Petteri Haipola kirjoittaa: "Ihon alla oleva siru ei johda automaattisesti kadotukseen vaan se, että joku kumartaa petoa ja alistuu sen valtaan. Olisikin totaalisen väärämielistä toimintaa Jumalalta, että hän tuomitsisi ne ihmiset kadotukseen, joita vastaan on tehty syntiä ja pantu heihin pedon merkki vasten heidän tahtoaan. Jumala ei tuomitse synnin uhreja helvettiin vaan synnin tekijät. Synti erottaa meidät Jumalasta, ei jokin siru ihon alla. Jotkut opettavat asioita väärin, kun kertovat, että mikrosiru ihon alla johtaa väistämättä ja peruuttamattomasti kadotukseen. Maailmalla liikkuu väitteitä, joiden mukaan mikrosiru on asennettu lapsiin ja vankeihin vasten näiden tahtoa. Jos pedon merkki voitaisiin laittaa ihmisiin vasten heidän tahtoaan, ei se voisi aiheuttaa kenellekään sellaiselle kadotustuomion alle joutumista. Pat Necerato opettaa siis oikein, että pelkkä sirun oleminen ihon alla ei kadota ketään vaan se kadottaa, että joku antautuu palvelemaan syntiä ja kumartaa petoa tai pedon kuvaa, ja alistuu tietoisesti sekä tahallaan pedon valtaan. Kapina ja vihollisuus Jumalaa vastaan ovat syy kadotukseen, ei se, että joku tekee meitä vastaan syntiä laittamalla jotakin meihin vasten tahtoamme, jonka väitetään olevan pedon merkki." (Petteri Haipola).

"Sirulla ei voida myöskään vaikuttaa ihmisen psyykeen ja päätöksiin, niin kuin kristittyjen välittämässä materiaalissa on väitetty olevan mahdollista tehdä jo 1980-luvulla tai viimeistään vuonna 1994. Sitä ei ole ainakaan missään todistettu ja sellainen ominaisuus pedon merkissä menee selvästi yli kirjoitusten. Ihminen ei ole vastuussa käytöksestään, jos häntä ohjaillaan vasten tahtoa, joten mitä merkitystä ihmisen pelastumisen kannalta olisi sellaisella sirulla? Paholainen pitää jumalattomia vallassaan näkymättömän henkivallan kautta, mikä aiheuttaa eron Jumalasta: sirua hän ei siihen tarvitse. Ihmiset tekevät syntiä ilman siruakin ja tekevät sen vielä mielellään omasta halustaan, koska he rakastavat syntiä. Jos maalliset johtajat tarvitsevat sirua pahoihin tarkoituksiinsa, niin se on sitten eri asia. Ihminen on silti vastuussa vain niistä teoista, valinnoista ja päätöksistä, jotka hän tekee vapaasta tahdostaan. Jos joku tietää, että siru aiheuttaa synnin tekoja ja ottaa silti sirun itseensä, koituu sirun ottaminen hänelle synniksi. Samalla perusteella voidaan tuomita humalan aikana tehdyt rikokset yhtä vakavina kuin selvin päin tehdyt. Humalatilaan on syynä tahallinen juopottelu. Kenenkään ei ole pakko juoda itseään känniin, joten humalassa tehdyiltä töppäyksiltä voidaan välttyä etukäteen pysymällä raittiina. Jos joku juotetaan humalaan väkipakolla tai huumataan, ei hän ole siitä itse vastuussa eikä myöskään kaikista teoista, joita hän syyntakeettomana tekee. Kun tätä periaatetta sovelletaan mikrosiruun, mikäli se olisi pedon merkki, voidaan ymmärtää se, milloin sirun ottaminen olisi syntiä ja milloin ei." (Petteri Haipola).

"Me emme saa julistaa väitetyn pedon merkin eli mikrosirun ottamisesta kieltäytymistä siten, että se toisi pelastuksen sieluille. Jos joku ei ota pedon merkkiä, mikäli se on biosiru, niin hän ei pelastu sen ansiosta, että jättää merkin ottamatta. Ihminen voi pelastua vain jos uskoo Kristuksen Jeesuksen evankeliumin ja pysyy Kristuksessa loppuun asti uskon kautta, yksin armosta. (Joh 15:1-6; Room 11:17-23) Jos joku ei usko eikä pysy Kristuksessa, niin hänet poltetaan sammumattomassa tulessa, tulisessa järvessä, joka on toinen kuolema, kadotus. (Ilm 20:9-15). Jos mikrosiru laitetaan johonkin ihmiseen vastoin tämän tahtoa, ei se ihminen ole vastuussa siitä, että hänessä on mikrosiru, vaikka se pedon merkki olisi. Jumala ei tuomitse syyttömiä kadotukseen. Mikrosiru ei voi siten olla kadottava asia edes pedon merkkinä, jos se laitetaan ihmiseen vasten hänen tahtoaan. Julkisuuteen levinneiden varmistamattomien tietojen mukaan mikrosiruja on asennettu vauvoihin ja vankeihin, mutta nämä eivät voi olla Jumalan edessä vastuullisia siitä, että heille tehdään jotakin vasten heidän tahtoaan. Jos ihminen olisi mahdollista saattaa kadotettuun tilaan laittamalla häneen väkisin mikrosiru, olisi paholaisen helppo syöstä kristittyjä helvetin ikuiseen tuleen. Riittäisi, että kristityt otetaan vangiksi ja "rokotetaan" heidät sirulla, minkä jälkeen heidät heti tapetaan. Näin saataisiin riistettyä hyvä osa pois Jumalan lapsilta. On varmaa, ettei Jumala suojele meidän ruumistamme väkivaltaa vastaan, koska hän ei suojellut apostoleita eikä Jeesustakaan. Joskus hän voi sen tehdä, mutta ei loputtomiin. Tästä syystä on mahdotonta, että mikrosirun laittaminen väkipakolla johonkin ihmiseen saattaisi tämän kadotustuomion alaiseksi. Väärä opetus siitä, että ihminen joutuu kadotukseen, jos häneen laitetaan vasten tahtoa mikrosiru tai hänet petetään ottamaan mikrosiru ihonsa alle, on saanut aikaan surullisia ilmiöitä. Tunnen erään henkilön, joka pelkää, että häneen laitetaan mikrosiru salaa terveyskeskuksessa verikokeen ottamisen yhteydessä tai hänen nukkuessaan. Hän luulee joutuvansa kadotukseen, jos näin pääsee tapahtumaan. Tällainen ei ole tervettä Jumalan vaikuttamaa uskoa. Väärä opetus on johtanut jotkut ihmiset vallan hysterian partaalle, jopa vainoharhaisuuteen. Sellainen opetus ei voi olla Jumalasta, joka väärentää näin pahasti Jumalan sanan ja oikeudenmukaisen tuomion periaatetta." (Petteri Haipola).

"Me emme joudu kadotukseen, vaikka meidät tungettaisiin täyteen mikrosiruja vasten tahtoamme. Mikään muu luotu ei voi erottaa meitä Jumalan rakkaudesta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme. (Room 8:32-39) Uskoa ei voida riistää pois sydämestä tunkemalla ihon alle jokin tekninen vempain tai syöttämällä meille myrkkyä, lääkettä tai huumeita. Pyhä Henki ei ole ihmisten keinoin karkotettavissa uskovaisen sydämestä. Jumala pitää huolen omistaan, mutta siihen huolenpitoon ei kuulu joka kerta väkivallalta varjeleminen. Vaikka meille tehtäisiin mitä tahansa vasten tahtoamme, emme silti kumarra sydämessämme petoa tai sen kuvaa, niin että joutuisimme kadotustuomion alle kerran uskottuamme evankeliumin sanoman. Vaikka meidät tungettaisiin täyteen mikrosiruja vasten tahtoamme, ei siten voida riistää Pyhää Henkeä pois meistä. Miten mahtavatkaan uskoa ne "kerran pelastunut on aina pelastunut" harhaopin kannattajat, jotka uskovat samalla mikrosirun johtavan automaattisesti kadotukseen sen, keneen se laitetaan? Osa on keksinyt ratkaisuksi sen, ettei uskovia muka ole jäljellä silloin, kun pedon merkki on käytössä. Ilmestyskirja puhuu kuitenkin aivan toista ja siellä kerrotaan pyhien olevan maan päällä pedon merkin aikaan. (Ilm 13:5-18; 14:9-11; 15:2; 16:2; 19:20; 20:4). Raamatussa on mainittu pedon tai sen kumartaminen kadottavana asiana. Jos pedon merkkiin liittyvät kohdat lukee tarkoin, niin kadotusta ei mainita kertaakaan siten, että pelkästään pedon merkin ottaminen johtaisi ihmisen kadotuksen tilaan. (Ilm 13:11-18; 14:9-11; 15:2; 16:2; 20:4) Tarvitaan lisäksi pedon tai sen kuvan kumartaminen. Olisikin sangen epäreilua, jos ihminen voitaisiin saattaa kadotuksen tilaan vasten hänen tahtoaan, työntämällä jokin tekninen vempain ihon alle. Sellainen ei yksinkertaisesti ole oikeudenmukaisen Jumalan tuomio, että näin tapahtuisi. Mikrosirun avulla ei voida hallita ihmisen tahtoa ja mieltä niin, että usko tai Pyhä Henki saadaan pois ihmisen sydämestä. Sellaista opetusta on kuitenkin liikkeellä, että mikrosirun avulla manipuloidaan ihmisiä ja ohjaillaan heitä suurin piirtein mielin määrin, ikään kuin sirun haltija olisi jokin marionetti, jolla ei ole omaa tahtoa, mikäli "ohjaamosta" eli pedon hallintakoneistosta niin päätetään. Tällaiset väitteet ovat silkkaa mielikuvituksen tuotetta ja fantasiaa. Sirun avulla ei voida koskaan vaikuttaa ihmisen mieleen siten, että usko tai Pyhä Henki saadaan sieltä sen avulla pois. Sirun avulla ei voida muutenkaan kontrolloida ihmisen käytöstä väitetyllä tavalla. Raamatussa ei puhuta halaistua sanaa siitä, että pedon merkin avulla kontrolloitaisiin ihmisten mieliä. Tämä on joidenkin ihmisten omaa keksintöä ja syy siihen on mahdollisesti rahan ansaitseminen valheiden avulla sekä oman kunnian ja korkean aseman tavoittelu kristillisissä piireissä" (Petteri Haipola).

On syntynyt Uusi Maailmanjärjestys sekä koko maailmaa kattava Maailmankirkko johtajanaan Katolisen kirkon Paavi. On luotu maksujärjestelmä, jonka kautta kaikki rahaliikenne kulkee digitaalisesti. Kaikkea voidaan valvoa tehokkaasti. On seuraavan askelen aika saatanan lopunajan suunnitelmissa - nyt kaikkia vaaditaan kumartamaan petoa ja elämään sen ohjeiden mukaisesti. Ne, jotka eivät alistu pedon valtaan eivät saa itselleen tuota uutta maksujärjestelmää oikeaan käteensä tai otsaansa. Käytännössä se merkitsee sitä, että he eivät voi ostaa saatikka myydä. Heillä ei yksinkertaisesti ole rahaa ostaa mitään, koska rahaliikenne kulkee tuon mikrosirun kautta. Kysymys kulminoituu Paavin antamiin käskyihin sekä Raamatusta nouseviin todellisiin Jumalan käskyihin - Paavi vaatii pitämään lepopäivänä sunnuntaita, mutta aidot Jeesukseen uskovat tahtovat pyhittää Raamatullisesti lepopäivän sen oikeana ajankohtana eli perjantai-illasta lauantai-iltaan. Lisäksi aidot Jeesukseen uskovat eivät voi myöskään hyväksyä Jumalasta esittävien kuvien tekemistä sekä niiden palvomista (tämän käskyn Paavin kirkko on ottanut pois), kuten Raamattu selvästi kymmenessä käskyssä opettaa: "Älä tee itsellesi jumalankuvaa äläkä mitään kuvaa, älä niistä, jotka ovat ylhäällä taivaassa, älä niistä, jotka ovat alhaalla maan päällä, äläkä niistä, jotka ovat vesissä maan alla. Älä kumarra niitä äläkä palvele niitä. Sillä minä, Herra, sinun Jumalasi, olen kiivas Jumala, joka kostan isien pahat teot lapsille kolmanteen ja neljänteen polveen, niille, jotka minua vihaavat; mutta teen laupeuden tuhansille, jotka minua rakastavat ja pitävät minun käskyni." (2 Moos.20:4-6). Koska Paavinkirkko ei myönny Raamatullisen lepopäivän viettämiseen ja koska se jo vuosituhansien aikana on saanut kirkolleen sievoiset tulot Maria-patsaiden sekä Marian, Jumalan ja Jeesuksen kuvien myynnillä, puhumattakaan siitä, että heidän kirkkojaan koristavat vastoin Jumalan sanan opetusta tehdyt Jumalan kuvat, joutuvat vastakkain Raamattuunsa pitäytyvät Jeesukseen uskovat sekä Maailmankirkko johtajanaan Paavi. Lopputulos on selvä - aidot Jumalan Pyhät eivät ota maksujärjestelmä merkkiä käteensä saatikka otsaansa. He eivät myöskään aio kumartaa pedon kuvaa - Maailmankirkko julistaa heille kuolemantuomion. Jeesukseen uskovat joutuvat todellisen vainon kohteeksi - heidät luokitellaan harhaoppisiksi, uhkaksi maailmankirkon rauhaa rakastavalle yhteisölle. Heihin luodaan terroristien leima ja heidät mielletään pahantekijöiksi, todelliseksi uhkaksi nyt yhdentyneelle maailmanrauhalle.

Paavin kirkko on käyttänyt historiassa ennenkin pakkovaltaa - toisinajattelijoita se on vainonnut verisesti sekä ajanut nämä kirkonkiroukseen. Ennen Paavia löydämme historiasta monia hallitsijoita jotka ovat pakottaneet alamaisiaan kumartamaan heitä jumalina sekä myös Paavin hirmuhallintoajanjakson jälkeen, mm. Hitler, Mussolin jne.. Raamattu kertoo Nebukadnessarista, joka valtansa huipulla vaatii kaikkia alamaisiaan osoittamaan kunnioitustaan kumartamalla teettämäänsä kuvapatsasta: "Teille, kansat, sukukunnat ja kielet, julistetaan: heti kun te kuulette torvien, huilujen, kitarain, harppujen, psalttarien, säkkipillien ja kaikkinaisten muiden soittimien äänen, langetkaa maahan ja kumartaen rukoilkaa kultaista kuvapatsasta, jonka kuningas Nebukadnessar on pystyttänyt. Mutta joka ei lankea maahan ja kumarra, se heitetään sillä hetkellä tuliseen pätsiin." (Dan.3:4-6). Kuitenkin kautta historian voimme lukea, että aina on ollut niitä todellisia Jumalan Pyhiä, jotka eivät ole suostuneet kumartamaan muuta kuin Pyhää Jumalaa ja näin tekivät myös Nebukadnessarin aikaiset Jumalaan aidosti uskovat: "Sadrak, Meesak ja Abednego vastasivat ja sanoivat kuninkaalle: "Nebukadnessar! Ei ole tarpeellista meidän vastata sinulle tähän sanaakaan. Jos niin käy, voi meidän Jumalamme kyllä pelastaa meidät tulisesta pätsistä, ja hän pelastaa myös sinun kädestäsi, kuningas. Ja vaikka ei pelastaisikaan, niin tiedä se, kuningas, että me emme palvele sinun jumaliasi emmekä kumartaen rukoile kultaista kuvapatsasta, jonka sinä olet pystyttänyt." (Dan.3:16-18). Se, kumartaako tämän maailman jumalaa eli saatanaa, vai kumartaako Taivaan Kaikkivaltiasta Luojaa on valinta, jossa ihminen joko ottaa itselleen pedon merkin tai sitten ei. Mikrosiru itsessään ei ole pedon merkki, se on vain maailmankirkon tehokas keino valvoa ihmisiä maapallolla. "Taloudelliset painostuskeinot tehoavat ihmisiin yleensä hyvin. Ostamis- ja myymisoikeuden kieltäminen niiltä, jotka eivät suostu kunnioittamaan petoa ja noudattamaan sen säädöksiä Jumalan Sanan sijasta, tehoaa kaikkiin, varsinkin kun niitä tehostetaan kuolemanrangaistuksen uhkalla. Ilmestyskirja vakuuttaa, että tämä uhkavaatimus todella tehoaa kaikkiin - paitsi niihin, jotka on merkitty elävän Jumalan sinetillä. He kuolevat mieluummin kuin kumartavat petoa" (Olavi Rouhe).

Pedon luku on ihmisen luku. Paaveilla on yhteinen arvonimi: VICARIUS FILII DEI, joka merkitsee "Jumalan Pojan sijainen" maan päällä. Latinalaisilla kirjaimilla on määrätyt lukuarvonsa. Sijoittamalla nämä arvonimen kirjaimiin, saadaan summaksi 666. ( V ja U =5, I=1, C=100, A=0, R=0, S=0, F=0, L=50, D=500, E=0 ). Kautta aikojen on ihminen joutunut valitsemaan joko Jumalan palvelemisen tai sielunvihollisen valheen mukaan elämisen - tottelemmeko Jumalan vai pedon käskyjä. Kun porttokirkko vaatii ihmisiä kumartamaan itseään, on kysymyksessä maailmanlaajuinen valinta joko Jumalan Lain tai maailman välillä. Jumalan asettaman lepopäivän viettäminen on aina ollut Jumalan kansan merkki: "Minä olen Herra, teidän Jumalanne; minun käskyjeni mukaan vaeltakaa, minun oikeuksiani noudattakaa, ne pitäkää ja pyhittäkää minun sapattini; ne olkoot merkkinä välillämme, minun ja teidän, että tulisitte tietämään, että minä olen Herra, teidän Jumalanne." (Hes.20:19-20) ja "Myöskin sapattini minä annoin heille, olemaan merkkinä" (Hes.20:12). Kaikki ne ihmiset jotka alistuvat Paavin johdossa olevan maailmankirkon alaisuuteen totellen "Jumalan Pojan sijaisen" (kuten Paavi itseään nimittää) asetuksia, viettäen lepopäivän sunnuntaina, alistuvat palvomaan auringonpäivää (sunday) ja täten ottavat itseensä pedon merkin.

Tämä julma maailma asettaa tulevaisuudessa mikrosirun jumalattomien käteen tai otsaan osoituksena siitä, että nämä oman valinnan kautta tahtovat kuulua pedon järjestelmään - tämä julma maailma näkee ulkokuoren! Mikrosirulla tämä saatanallinen maailma pystyy kontrolloimaan pedon valtapiiriin kuuluvien elämää, mutta Kaikkivaltias Pyhä Jumala näkee asiat syvemmältä. On korostettava, että vaikka jollakin ei olisi mikrosirua, se ei vielä takaa taivaspaikkaa eikä näin ollen mikrosiru ole se "vedenjakaja" joka asettaisi ihmisen joko Jumalan tai saatanan lapseksi. Kristuksen Jeesuksen tuomioistuimen edessä jokaisen ihmisen sydämen salat paljastetaan eikä silloin ole mitään merkitystä millään ulkoisella tekijällä, kuten ei mikrosirullakaan. Raamattu kehottaakin siksi jokaista tutkiskelemaan sydämensä tilaa: "Koetelkaa itseänne, oletteko uskossa; tutkikaa itseänne. Vai ettekö tunne itseänne, että Jeesus Kristus on teissä? Ellei, niin ette kestä koetusta." (2 Kor.13:15). Lisäksi Raamattu opettaa myös, että jokaisella ihmisellä jo nyt on joko Jumalan merkki tai pedon merkki, eikä siis näin ollen Johanneksen ilmestyksessä mainittu pedon merkki ole vain tulevaisuutta, vaan tätä päivää: "Käyttäytykää vain Kristuksen evankeliumin arvon mukaisesti, että minä, tulinpa sitten teidän tykönne ja näin teidät tai olin tulematta, saan kuulla teistä, että te pysytte samassa hengessä ja yksimielisinä taistelette minun kanssani evankeliumin uskon puolesta, vastustajia missään kohden säikähtämättä; ja se on heille kadotuksen, mutta teille pelastuksen merkki, merkki Jumalalta." (Fil.1:27-28).

Tulevaisuudessa, lopun ajan vainoissa, jokainen todellinen Jeesuksen opetuslapsi saa kokea julmuutta ja kylmyyttä maailman taholta. Saamme kokea sitä siksi, että meidät, Jeesuksen omat, nähdään uhkana ihmisten (pedon) yritykselle rakentaa maan päälle "Rakkauden Valtakunta". Pitäytymällä Raamatun ilmoituksiin ja siihen, että Jumala (ei ihmiset) rakentaa tulevaisuuden valtakunnan joudumme ristiriitatilanteisiin maailman kanssa. Meidät luokitellaan fanaattiseksi uskonnoksi, kuten Islamilaisuus nyt. Julistamalla lähimmäisen rakkauden periaatetta ja Jumalan rakkauden olemusta, kymmentä käskyä sen alkuperäisessä merkityksessään, me olemme uhka maailmalle, joka haluaa tuhota kaiken, mikä olisi uhkana "kultaiselle aikakaudelle". Vaikka maailma nyt ja tulevaisuudessa julistaa rakkautta ja rauhaa, se on silti valmis, sen saavuttaakseen, tuhoamaan kaikki vastustajansa. Niinhän tekee nyt mm. Yhdysvallat yhdessä liittolaistensa kanssa: säälimättömästi tappavat niitä, jotka ovat itse ensin luokitelleet terroristeiksi. Maailma tulee aivan pian hurraamaan, kun todellisia Jumalan lapsia vastaan aletaan käyttämään vainoa. Näin saavumme tilanteeseen, jossa jokainen, joka tappaa Jumalan pyhän, luulee tekevänsä palveluksen Jumalalle: "Ja tulee aika, jolloin jokainen, joka tappaa teitä, luulee tekevänsä uhripalveluksen Jumalalle." (Joh.16:2). Paavi ei kuitenkaan yksin pystyisi tähän, jollei sillä olisi tukenaan Amerikan Yhdysvaltoja ja EU;n kymmentä maata! Niin kuin aikoinaan Konstantinuksen aikoina (325 jKr.), niin tulevaisuudessakin; valtiot ja uskonnollisuus lyövät kättä toisilleen. Tässä vaiheessa Jeesuksen opetuslapsilla ei ole käytössään kauniita kirkkorakennuksia, vaan kokoonnutaan ihmisten kodeissa. Kun vaino käy kiivaammaksi ja uskovaisten koditkin takavarikoidaan, julistetaan osto ja myyntikieltoon, kokoontuvat ihmiset maanalaisissa bunkkereissa, asuintalojen kellareissa ja ulkosalla. Syntyy maanalainen Jumalan lasten liike. Maailma haluaa tuhota kaikki ne, jotka eivät halua olla rakentamassa kultaista aikakautta, maanpäällistä "Rakkauden Valtakuntaa" ja siinä onnistuakseen mahdollisimman hyvin, julistetaan kaikki sen vastustajat osto ja myyntikieltoon. Vain ne voivat ostaa, jolle annetaan mahdollisuus siihen. Mikrosiru tekee mahdolliseksi valvonnan ja sen, ettei raha kulje väärien käsien kautta. Saavumme aikaan, jossa todellisilla Jeesuksen omilla ei ole mitään oikeuksia. Sosiaalihuolto ei auta puhumattakaan terveydenhuollosta. Jumalan kansa ajetaan tilanteeseen, jossa se on täysin riippuvainen Jumalastaan. Tällöin alkavat todelliset ihmeet tapahtua vainotun kansan keskuudessa. Kun ei ole mahdollisuutta lääkäreihin, niin taivaallinen Lääkärimme, Jeesus Kristus on silloin parantava taudit kansansa keskuudessa. Jos joku, joka tänä päivänä epäilee, ja on kuitenkin Jeesuksen opetuslapsi, sitä, ettei ihmeitä enää tapahdu, niin viimeistään silloin hän tulee huomaamaan Raamatullisen tosiasian; Jeesus on myös ruumiimme parantaja!

Polvistukaamme nyt, kun vielä aikaa on, Hänen eteensä ja rukoilkaamme armoa saada olla Hänen astioinaan lopunajan suuressa taistelussa. Taistelussa, jossa kerran niin halveksittu Jumalan Poika tulee kaikkien vainojen jälkeen olemaan voittajana ja hallitsemaan kirkkautensa valtaistuimella. Rukoilkaamme taivaallista valoa loistamaan syntiseen sydämeemme, jotta olisimme valmiit kun Hän tulee. Katsokaamme yksin Häneen, joka kuoli tuskallisen kuoleman syntiemme edestä Golgatalla ja unohtakaamme vajavaisuus, joka lähimmäisissämme näkyy, uskoen Jumalan rakkauden muuttavaan voimaan. Nyt jos koskaan tukekaamme toinen toisiamme Jumalan kansana, sillä kaikki me tarvitsemme inhimillisinä ihmisinä myöskin rakkautta, ei vaan Jumalalta, vaan myöskin toinen toisiltamme. Toteutukoon meissä, Hänen omissaan keskinäinen rakkaus myöskin käytännön tasolla niin, ettei enää ole mustaa eikä valkoista, ei rikasta eikä köyhää, vaan yksi sydän ja yksi sielu. Käykäämme katsomassa leskiä ja yksinäisiä. Johdattakoon Herra askeleemme myöskin sairaaloihin ja vankiloihin joissa on monia sisaria ja veljiämme raskaitten taakkojensa uuvuttamina. Unohtakaamme erimielisyydet toinen toistemme kanssa ja omistakaamme anteeksiantava sydän. Uhratkaamme omastamme niille, joilla on taloudellisia vaikeuksia. Tukekaamme kaikin tavoin evankelioimistyötä ja rukoilkaamme kaikkien edellä mainittujen ja monien muiden tärkeiden asioiden puolesta. Nouskaamme Jumalan kansana taisteluun sortoa ja väkivaltaa vastaan. Olkoon pukunamme yksin vanhurskauden haarniska ja älkäämme koskaan ylpeilkö omilla teoillamme. Antakaamme puheissamme ja teoissamme yksin kunnia Hänelle, joka on meidät synneistämme pelastanut. Älköön suustamme tulko loukkauksen sanaa, vaan olkoon puheemme rakkaudella höystettyä. Tuomio alkaa Jumalan huoneesta (1 Piet.4:17-18) ja siksi olkaamme aralla mielellä Hänen edessään säilyttäen puhtaan omantunnon. Tarrautukaamme niin kuin hukkumaisillaan olevat Hänen armoonsa uskoen sen pelastavaan voimaan. Sillä Hän on luvannut pitää omistaan huolen ja siksi meidän ei tarvitse pelätä, vaikka maailman yli on käyvä Jumalan tuomio.

Niin kuin aikoinaan Egyptissäkin, tärkeätä on, onko meillä "veren merkki"! Tutkikaamme ahkerasti Raamattua ja rukoilkaamme, että lopunajan ankarissa sodissa meissä olisi Jumalan Pojan verinen sinetti, jotta tuhoa kylvämään lähetetyt enkelit kulkisivat ohitsemme, niin kuin ne kulkivat Israelin kansan ohitse Egyptissä Jumalan surmatessa maan esikoiset. "Puhukaa koko Israelin kansalle ja sanokaa: ...Ja he ottakoot sen verta ja sivelkööt sillä molemmat pihtipielet ja ovenpäällisen niissä taloissa, joissa he sitä syövät.... Sillä minä kuljen sinä yönä kautta Egyptin maan ja surmaan kaikki esikoiset Egyptin maassa, sekä ihmiset että eläimet, ja panen toimeen rangaistustuomion, jonka minä olen langettanut kaikista Egyptin jumalista. Minä olen Herra. Ja veri on oleva merkki, teille suojelukseksi, taloissa, joissa olette; sillä kun minä näen veren, niin minä menen teidän ohitsenne, eikä rangaistus ole tuhoava teitä, kun minä rankaisen Egyptin maata." (2 Moos.12:3-13). Kun lopunajan ankarat tuulet alkavat puhaltamaan, kun taistelu muodostuu kovemmaksi kuin koskaan aikaisemmin, niin silloin Jumala tulee varjelemaan omiansa ainutlaatuisella voimalla kautta historian. Älkäämme siis pelätkö, sillä Hän on vievä työnsä meissä päätökseen: "Varmasti luottaen siihen, että hän, joka on alkanut teissä hyvän työn, on sen täyttävä Kristuksen Jeesuksen päivään saakka." (Fil.1:6)

Tällä hetkellä Johanneksen näkemät kaksi petoa (Katolinen kirkko ja USA) kokoavat voimiaan lopunajan suureen näytökseen. Myös Jeesukseen uskovien tulee ahkerasti viipyä Raamatun äärellä valmistautuen tuleviin verisiin vainoihin: "Mutta te, veljet, ette ole pimeydessä, niin että se päivä voisi yllättää teidät niinkuin varas; sillä kaikki te olette valkeuden lapsia ja päivän lapsia; me emme ole yön emmekä pimeyden lapsia. Älkäämme siis nukkuko niinkuin muut, vaan valvokaamme ja olkaamme raittiit. Sillä ne, jotka nukkuvat, ne yöllä nukkuvat, ja jotka juovat itsensä juovuksiin, ne yöllä juovuksissa ovat. Mutta me, jotka olemme päivän lapsia, olkaamme raittiit, ja olkoon pukunamme uskon ja rakkauden haarniska ja kypärinämme pelastuksen toivo." (1 Tess.5:4-8). Paavali kehottaa jokaista Jeesukseen uskovaa valmistautumaan nyt, että pahana päivänä voimme voitokkaasti tehdä vastarintaa sielunviholliselle: "Sentähden ottakaa päällenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne pahana päivänä tehdä vastarintaa ja kaikki suoritettuanne pysyä pystyssä. Seisokaa siis kupeet totuuteen vyötettyinä, ja olkoon pukunanne vanhurskauden haarniska, ja kenkinä jaloissanne alttius rauhan evankeliumille. Kaikessa ottakaa uskon kilpi, jolla voitte sammuttaa kaikki pahan palavat nuolet, ja ottakaa vastaan pelastuksen kypäri ja Hengen miekka, joka on Jumalan sana. Ja tehkää tämä kaikella rukouksella ja anomisella, rukoillen joka aika Hengessä ja sitä varten valvoen kaikessa kestäväisyydessä ja anomisessa kaikkien pyhien puolesta" (Ef.6:13-18). Meidän kaikkien Jeesukseen uskovien tulee muistaa, että vain Raamatun mukainen opetus kokonaisuudessaan tulee ottaa vastaan ja kaikki muu hyljätä: "Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu. Niinkuin ennenkin olemme sanoneet, niin sanon nytkin taas: jos joku julistaa teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä te olette saaneet, hän olkoon kirottu." (Gal.1:8-9).

Sielunvihollinen on aina tahtonut rakentaa maanpäällisen valtakunnan - eksytyksen vallassa olevien ihmisten kautta: "Ja he sanoivat: "Tulkaa, rakentakaamme itsellemme kaupunki ja torni, jonka huippu ulottuu taivaaseen, ja tehkäämme itsellemme nimi, ettemme hajaantuisi yli kaiken maan." Niin Herra astui alas katsomaan kaupunkia ja tornia, jonka ihmislapset olivat rakentaneet. Ja Herra sanoi: "Katso, he ovat yksi kansa, ja heillä kaikilla on yksi kieli, ja tämä on heidän ensimmäinen yrityksensä. Ja nyt ei heille ole mahdotonta mikään, mitä aikovatkin tehdä. Tulkaa, astukaamme alas ja sekoittakaamme siellä heidän kielensä, niin ettei toinen ymmärrä toisen kieltä." Ja niin Herra hajotti heidät sieltä yli kaiken maan, niin että he lakkasivat kaupunkia rakentamasta. Siitä tuli sen nimeksi Baabel, koska Herra siellä sekoitti kaiken maan kielen; ja sieltä Herra hajotti heidät yli kaiken maan." (1 Moos.11:4-9). Lopunajan Babylon: "Suuri Babylon, maan porttojen ja kauhistuksien äiti." (Ilm.17:5) tulee olemaan lohikäärmeen mestarillinen luomus, johon on kytkettynä maailman uskonnollinen, poliittinen sekä taloudellinen valta. Esivalmistelut, kuten tässä kirjassa olemme havainneet, on tehty, ja kohta on aika kahden pedon astua julkisesti näyttämölle. Se tulee tapahtumaan tämän sukupolven aikana - siksi rakkaat Sisaret ja Veljet Kristuksessa Jeesuksessa: "Minä (Jeesus) tulen pian; pidä, mitä sinulla on, ettei kukaan ottaisi sinun kruunuasi." (Ilm.3:11)

Me elämme nyt aikaa, jolloin Jumala kokoaa täydellä sydämellä Häntä rakastavia ulos eri kirkkokunnista sekä herätysliikkeistä. Koska valtakristillisyyden "isät" kelvottomina paimenina ovat liittyneet ekumenian nimissä porttokirkkoon, on maailmanlaajuisesti tapahtunut jo monen vuoden aikana, että Jumala itse kokoaa lampaansa kaikista eri kansoista ja antaa heille oikeat paimenet Jeremian ennustuksen mukaisesti: " "Voi paimenia, jotka hukuttavat ja hajottavat minun laitumeni lampaat, sanoo Herra. Sentähden näin sanoo Herra, Israelin Jumala, paimenista, jotka kaitsevat minun kansaani: Te olette hajottaneet minun lampaani ja karkoittaneet ne pois ettekä ole pitäneet niistä huolta. Katso, minä pidän huolen teidän pahain tekojenne rankaisemisesta, sanoo Herra. Ja minä kokoan lampaitteni tähteet kaikista maista, joihin olen ne karkoittanut, ja tuon ne takaisin laitumelleen, ja ne ovat hedelmälliset ja lisääntyvät. Ja minä herätän heille paimenia, ja ne kaitsevat heitä; eivät he enää pelkää eivätkä säiky, eikä heistä yhtäkään puutu, sanoo Herra." (Jer.23:1-4). Eri kaupunkeihin suomessakin on syntynyt yhteisöjä, jotka tahtovat kokoontua vain "Jumalan Seurakunnan" nimissä eivätkä tahdo olla osallisena minkään kirkkokunnan tai herätysliikkeen toiminnassa. He ovat ottaneet tosissaan Johanneksen ilmestyksessä Jumalan kehoituksen: Lähtekää siitä ulos, te minun kansani, ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa. Sillä hänen syntinsä ulottuvat taivaaseen asti, ja Jumala on muistanut hänen rikoksensa." (Ilm.18:4-5). Vain ja ainoastaan Raamattuun pitäytyvä kristillisyys on maailmanlaajuisesti, sekä myös suomessa, nostanut päätään ja se on yksi osoitus siitä, että Kaikkivaltias Pyhä Jumala kokoaa joukkojaan lopun aikana. Samanaikaisesti kun valtakristillisyys muodostuu Paavin johdolla lopun ajan porttokirkoksi - syntyy lopunajan apostolinen seurakunta. Olemme hetkessä, jossa jokainen joutuu valitsemaan "lippunsa värin": "Katsokaa, veljet, ettei vain kenelläkään teistä ole paha, epäuskoinen sydän, niin että hän luopuu elävästä Jumalasta, vaan kehoittakaa toisianne joka päivä, niin kauan kuin sanotaan: "tänä päivänä", ettei teistä kukaan synnin pettämänä paatuisi; sillä me olemme tulleet osallisiksi Kristuksesta, kunhan vain pysymme luottamuksessa, joka meillä alussa oli, vahvoina loppuun asti." (Hebr.3:12-14). Lopunajan seulominen on alkanut: "Että heidän joukkonsa koeteltaisiin, seulottaisiin ja puhdistettaisiin lopun ajaksi" (Dan.11:35).


 


Kirjan kirjoittaja:

 Asiattomat kommentit vieraskirjasta poistetaan välittömästi - sana on vapaa, mutta sananvapaudessa on
myös vastuunsa. Muistathan tämän?