ENNUSTUKSET TOTEUTUVAT
- KIRJA KÄSITTELEE JOHANNEKSEN ILMESTYSTÄ -
(* selaa sivua alaspäin ja lue kirja nyt näiltä sivuilta kokonaisuudessaan, vink)


(KIRJA TILATTAVISSA ILMAISEKSI
os. lindmarko (at) gmail.com tai TEKSTIVIESTILLÄ numerosta 046 6590565 ). Lähetämme kirjan sinulle postimaksun ja käsittelykulujen hinnalla (suomi, 7,5 euroa - ulkomaat, 15 euroa)

Kirkkokuntien sekä herätysliikkeiden (lahkojen) PAHIN PAINAJAINEN nyt luettavissa
- vain Raamattuun pitäytyvä kommentaari Johanneksen ilmestyksestä

Kirkkokunnat sekä herätysliikkeet muodostavat lopunajan suuren porttokirkon ekumenian nimissä: siksi kirkkokuntien sekä herätysliikkeiden johtomiehet tulevat vihaamaan tätä kirjaa yli kaiken (vink). Tämä kirja on VAROITUS JUMALAN KANSALLE - se paljastaa Johanneksen ilmestyksen valossa lopunajan suuren porton salaisuuden sekä sen, ketkä kuuluvat porttokirkkoon ja ketkä todelliseen Jumalan Seurakuntaan. Sota näiden kahden välillä on armoton ja pahenee loppua kohden - Jumalan todellinen Seurakunta vastaan Maailmankirkko, joka Paavin johdolla protestanttisten kirkkokuntien sekä herätysliikkeiden ja muiden uskontojen edustajien myötävaikutuksella vainoaa jo tämän kristityn sukupolven aikana todellisia Jumalan Pyhiä verisesti. TÄTÄ KIRJAA SINUN EI YKSINKERTAISESTI KANNATA JÄTTÄÄ LUKEMATTA!

Jos olet todellinen Jeesuksen opetuslapsi, levitä tietoa tästä kirjasta kaikkialle: VAROITUS JUMALAN TODELLISELLE SEURAKUNNALLE TULEE TAVOITTAA MAHDOLLISIMMAN MONTA. Ole ahkera Jumalan työtoveri Kristuksessa Jeesuksessa, levitä tietoa TÄSTÄ VAROITUKSESTA kaikkialle (keskustelupalstat, facebook, ystävät jne.) - JA JUMALA ON PALKITSEVA VAIVASI - sillä Vapahtajamme Jeesus Kristus tulee pian! Ole siunattu Rakas lukija Jeesuksen Kristuksen, Jumalan Pojan nimessä sekä arvokkaassa sovintoveressä!


 


490 -sivuinen JÄTTITEOS luettavissa myös helppolukuisessa Pdf-tiedostomuodossa
 
- voit tulostaa (vaikka työpaikallasi) ja lukea kotona kirjan muodossa (vink) -
* lisäksi voit tallettaa tiedoston omalle tietokoneellesi ja laittaa vaikka ystävällesi sähköpostissa

KLIKKAA TÄSTÄ


Klikkaa hiirellä vasemmalla olevaa "LUKUA" ja pääset tutustumaan ilmestyskirjan ihmeelliseen maailmaan.


                   Kirjan alkusanat:

 

Kaikki Jeesukseen uskovat ovat veljiä keskenään ja osallisia Kristuksen kärsimyksistä (2 Kor.1:5, 1 Piet.4:13). Joka rakastaa elämäänsä enemmän kuin Kristusta, ei ole Hänelle sovelias (Matt.10:37,38). Elävä usko Jeesukseen Kristukseen on kulkemista kärsimyksien tiellä, se on itsensä uhraamista ja itselleen kuolemista.

 

 


Vallalla olevassa kristillisyydessä elää sama harha kuin Smyrnan aikaisissa lihallisissa juutalaisissa - ihmisiä luokitellaan ulkonäkönsä, perimänsä, varallisuutensa ja yhteiskunnallisen asemansa tähden. Lukemattomissa kirkkokunnissa tämä inhimillisen vääristynyt näkökanta on saanut valitettavan suuren merkityksen ja täten tällaista toimintaa harjoittavat julistavat käytöksellään kuuluvansa saatanan synagoogaan vaikka ulkonaisesti julistavatkin kuuluvansa Jumalan seurakuntaan, Kristuksen ruumiiseen.

 


Uskottomuus Jumalan Kirjoitettua Sanaa kohtaan on johtanut vallalla olevan kristillisyyden tilanteeseen, jossa Taivaan aarrekammioiden ovet on suljettu. Käytännössä tämä näkyy vallalla olevan kristillisyyden julistuksessa: sanoma on väljähtynyt eikä se kosketa syntien kanssa kamppailevia ihmisiä. Vallalla olevan kristillisyyden julistus saa aikaiseksi vain käännynnäisiä, joista tulee fanaattisia kirkkokuntien sekä herätysliikkeiden puolustajia, ei Taivaan kansalaisia.

 

 


Raamattu varoittaa; "Voi suruttomia Siionissa" (Aamos 6:1) ja kertoo jumalattomista; "jotka kääntävät meidän Jumalamme armon irstaudeksi" (Juud.1:4). Kaikkialla siellä, missä on unohdettu Jumalan Pyhyys sekä laiminlyöty Hänen käskyjään vallitsee sielunvihollisen läsnäolo, vaikka kuinka yritettäisiin esiintyä Jumalan lapsina. Yksikään todellinen Jumalan Pyhä ei koskaan vähättele Jumalan Pyhyyttä saatikka Hänen antamia käskyjään

 

 


On lohdullista tietää, että Jeesus Kristus, meidän Vapahtajamme oli voimallinen Johanneksen saamassa näyssä avaamaan kirjakäärön sinetit ja täten taivas osoitti, että Hänelle kuuluu valta, valtakunta sekä kunnia (Matt.28:18). Kaikki on Kristuksen käsissä, sillä Isä Jumala on Hänelle antanut vallan, koska Jeesus on täyttänyt Jumalan suunnitelman ihmiskunnan pelastamiseksi.

 

 


Ennustukset ovat täyttymässä, jokainen Raamatun Kirjoitus toteutuu kuten se on kirjoitettu. Jeesus itse opetti lihansa päivinä, kun opetuslapset kysyivät lopunajan ilmiöistä: ""Sano meille: milloin tämä tapahtuu, ja mikä on merkki siitä, että kaikki tämä alkaa lopullisesti toteutua?"Niin Jeesus rupesi puhumaan heille: "Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä. Monta tulee minun nimessäni sanoen: 'Minä se olen', ja he eksyttävät monta. Ja kun te kuulette sotien melskettä ja sanomia sodista, älkää peljästykö. Näin täytyy tapahtua, mutta se ei ole vielä loppu.

 


Jeesukseen Kristukseen uskova kohtaa maanpäällisessä elämässään paljon murheita, surua sekä tuskaa, mutta luottavaisin mielin hän kärsii kaiken tämän uskossa luottaen siihen, että kerran on koittava hetki, jolloin kaikki kyyneleet pyyhitään hänen kasvoiltaan. Hän ymmärtää, että tämä maailma on pahan vallassa (1 Joh.5:19) ja siksi sanoinkuvaamattomat vastoinkäymiset ovat sielunvihollisen aikaansaannosta, sillä tämä vihaa kaikkia niitä, jotka pitävät Jumalan käskyt ja joilla on Jeesuksen todistus (Ilm.12:17).

 


Neljässä ensimmäisessä pasuunoiden soitossa Johannes näki maapallon huokaavan synnytystuskissaan: meret saastuvat, maailmaa kohtaavat suuret onnettomuudet, virrat sekä vesilähteet saastuvat, ilmakehä saastuu, ydinsota tuhoaa maapallosta kolmannesosan, tulivuorenpurkaukset estävät näkemästä taivaankappaleita ja suuret raesateet kohtaavat maata. Neljän enkelin pasuunoihin puhallukset kertovat omaa karua kieltään siitä, kuinka ihminen on omilla Jumalan vastaisilla toimillaan tuhonnut lähestulkoon kokonaan elämisen mahdollisuudet maa-planeetalla.

 


Salakavalasti riivajahenget ovat pesiytyneet ihmiskunnan moraalikäsityksiin muuttaen valkoisen mustaksi ja totuuden valheeksi. Totuus Kaikkivaltiaasta Pyhästä Jumalasta on kaikunut lukemattomien todellisten evankeliumin julistajien toimesta kuin kuuroille korville, koska ihmiset eivät ole tahtoneet alistua Raamatun Jumalan tahdon alle vaan mieluummin ovat jatkaneet omaa itsekästä elämäänsä.

 

 


Vaikka erilaiset uhkakuvat ovat varjostaneet maapallon tilaa (osa jo toteutunut, osa odottaa toteutumistaan), kuten taloudellinen sekasorto, maailman uusi rahajärjestelmä, rajut säänmuutokset, kulkutautien (pandemioiden) puhkeaminen, moraalinen romahdus, homoseksuaalinen epidemia, lasten tottelemattomuus, suuri maailmanlaajuinen mielenterveysongelmien pandemia, ydin - sekä biologisten aseiden käytön uhka, maapallon saastuminen sekä yleinen turvattomuus, eivät ne ole saaneet ihmiskuntaa tekemään parannusta.

 


Pakanakansat ovat vihastuneet, sillä saatanan kaikki valheet paljastuvat - seuraa syvä pettymyksien aalto. Kaikilla niillä valheilla, joilla se oli kietonut ihmiskuntaa otteisiinsa, paljastuvat raadollisuudessaan maan ihmisille. Kun pasuunan puhallus loppuu - silloin tuomitaan kaikki ihmiset kukin tekojensa mukaan (Room.2:6).

 

 


Maa-planeetalla suurin osa ihmiskuntaa kautta historian on sokeudessaan sielunvihollisen salakavalan eksytyksen seurauksena sortunut palvelemaan kuvapatsaita sekä erilaisia uskomuksia: itseasiassa katolinen kirkko, sekoitus kristillisyyttä sekä pakanuskontoja, on selvä osoitus siitä, että epäjumalia ei kumarreta vain ns.pakanauskonnoissa, vaan myös kristillisyyden nimeä kantavassa maailmanlaajuisessa Paavin kirkossa sekä kyseisen kirkon harhaopetuksen tähden tämän päivän kaikissa kirkkokunnissa sekä herätysliikkeissä.

 


Ekumenian, humanisuuden sekä New age:n kautta Paavin kirkko raivaa "hiljaisuudessa" tietään asemaan, jossa se saatanan valheen kaikesta vaikutuksesta paljastaa todelliset pedon kasvonsa. Nyt se kuitenkin vielä tekee valmisteluja näyttävälle esiinmarssilleen haalien siipiensä suojaan eri uskontoja sekä kristillisiä suuntauksia. Kristikunnan eri kirkot yhdistetään toisiinsa Jumalan Sanan totuudesta välittämättä - kaikkea hallitsevaksi ajatukseksi tulee "rakkaus ja yhteys".

 

 


Lopunajan seurakunta julistaa evankeliumia Jumalan Pyhän Hengen täydessä voimassa. Apostolisen ajan ihmeet ja merkit seuraavat julistettua Sanaa. Tätä evankeliumia ei kuitenkaan julista valtakristillisyys, sillä se on osa antikristuksen maailmankirkkoa, vaan sen tekevät kirkkokunnista sekä herätysliikkeistä pois potkitut ja itse lähteneet aidot Jumalan Pyhät. Lopunajan apostolinen seurakunta kokoontuu ulkopuolella valtakristillisyyden.

 

 


Johannes näkee 15:ssa luvussa kuinka armon ovet Taivaassa suljetaan - moraalittomuus sekä synti on tullut tiensä päähän. Tämä Patmoksella uskonsa tähden vankeudessa oleva opetuslapsi näkee, kuinka todistuksen maja Taivaan temppelissä avattiin ja sieltä lähti ulos seitsemän enkeliä - temppeli tuli savua täyteen Jumalan kirkkaudesta eikä kukaan voinut mennä sisälle temppeliin. Nyt oli tullut aika, jolloin yhtään syntisen rukousta ei enää otettaisi vastaan.

 

 


Sielunvihollisen aikaansaama eksytys, josta muodostuu lopunajan porttokirkko - ja joka on perustunut eri kirkkokuntien sekä herätysliikkeiden johtomiesten Jumalan vastaisiin päätöksiin liittää jäsenkirjojen kautta ihmisiä ekumenian nimissä maailmanlaajuiseen Jumalan vastaiseen organisaatioon - Paavin johtamaan porttokirkkoon - tulee kohtaamaan voittajansa.

 

 


Ihmisiä tapetaan mitättömistä syistä, naisia ja lapsia raiskataan himon johdattaessa ihmisten mielitekoja, heikoilta ja vähäosaisilta viedään se vähäkin mikä heillä oli, kidutuskammiot täyttyvät viattomista uhreista, veri virtaa kaduilla ja kaikkialla ihmiset kärsivät suunnattomia kärsimyksiä. Nyt perkele on paljastanut julmat kasvonsa koko maailmalle ja kaikille tulee tiettäväksi kuinka suuren valheellisen illuusion uhreiksi he ovat joutuneet. Nyt on kuitenkin liian myöhäistä katua, liian myöhäistä pyytää anteeksi, liian myöhäistä tehdä parannusta - Jumalan viha kohtaa nyt kaikessa ankaruudessaan koko tätä asuttua maapalloa.

 


Vuosituhansien aikana Korkein on ojentanut rakkaudellisia käsiään toistuvasti ihmiskuntaa kohti, Hän on lähettänyt palvelijoitaan saarnaamaan rakkaudestaan teille sekä aitovierille (Luuk.14:23) ja miljoonien Kristuksen seuraajien askeleet ovat vuosituhansien aikana kulkeneet pakanamaista toiseen saarnatakseen ihmisille Jumalan rakkaudesta, jonka Hän osoitti ihmiskunnalle antamalla oman ainokaisen Poikansa kuolla Golgatan keskimmäisellä ristillä tuskallisen kuoleman ihmiskunnan syntien tähden. Tänäkin päivänä Jumala lähettää palvelijoitaan kertomaan ihmisille mahdollisuudesta tehdä parannus ja uskoa Evankeliumi Kristuksesta

 


Miljoonat ja taas miljoonat yhtyvät ylistykseen, sillä Kaikkivaltias on tuominnut suuren porton, joka haureudellaan eksytti Jumalan luomaa ihmiskuntaa. Ihmiskunnan historia on täynnä kurjia ihmiskohtaloita, joita pahuus oli heitellyt säälimättömästi milloin mestauslavoille, milloin vankeuteen sekä raakoihin kidutuksiin, mutta nyt Jumala on maksava palkan pahuudelle ja siitä miljoonat ja taas miljoonat ylistävät Kaikkivaltiasta Pyhää Jumalaa - Hän tulee kostamaan jokaisen vääryyden pahuuden ruumiillistumalle eli portolle sekä sen kaikille palvelijoille.

 

 


Taivaasta iskevä tuli muuttaa koko maaplaneetan tuliseksi järveksi tuhoten perkeleen sekä hänen palvelijansa, josta Apostoli Pietari on kirjoittanut: "Mutta Herran päivä on tuleva niin kuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat... jonka voimasta taivaat hehkuen hajoavat ja alkuaineet kuumuudesta sulavat!." (2 Piet.3:10,12).

 

 

 


Uusi maailmanjärjestys korvaa vanhan, joka oli synnin turmelema - uuden Maan pääkaupunki on Jerusalem, jonne Jumalan Pyhillä on täysi vapaus kulkea ulos ja taas takaisin sisään. Pyhien kotikaupunki Jerusalem kaikessa loistossaan on paikka, jonka portit ovat avoinna kaikkiin ilmansuuntiin eikä sen portteja suljeta laisinkaan. Lupaukset kaupungista, jonka rakentaja on Jumala ovat toteutuneet (Hebr.11:10) ja koti, jota Jumalan Pyhät uskollisesti ovat odottaneet, on heille valmistettu (Hebr 12:22, Gal 4:26).

 

 


Ilmestyskirja loppuu kuvakseen Jumalalle uskollisten perintöosasta - uudesta Taivaasta ja uudesta Maasta - mahdollisuus tähän perintöön tulee olla kaikilla. Jumalan Seurakunta on velvoitettu julistamaan evankeliumia tässä maailmassa, sillä Kristus on kuollut jokaisen ihmisen syntien puolesta. Kaikilla tulee olla mahdollisuus päästä Jumalan Valtakuntaan ja siksi Kristukselle uskollisten tulee ahkerasti julistaa ilosanomaa Golgatan työstä työpaikoilla, kodeissa, sairaaloissa, vankiloissa, kouluissa - kaikkialla siellä minne Herra heidät johdattaa.

 

 


Kirjan kirjoittaja:

 Asiattomat kommentit vieraskirjasta poistetaan välittömästi - sana on vapaa, mutta sananvapaudessa on
myös vastuunsa. Muistathan tämän?