Onnellisen Avioliiton salaisuus:

Alistuminen Jumalan tahtoon!


Onnellinen Avioliitto on varmasti lähestulkoon kaikkien haave! Romanttinen Rakkaus joka säilyttää loistonsa miehen ja vaimon välillä aina hautaan asti on kuin aarre, jota varmasti useimmat ihmiset tavoittelevat. Maailma on täynnä kirjallisuutta, runoutta, kuvataidetta ja lauluja joissa haaveillaan Ikuisesta Rakkaudesta. Tällä aiheella ollaan rahastettu enemmän kuin millään muulla ja tullaan varmasti rahastamaan niin kauan kuin tämä maailma pysyy pystyssä. Romanttiset elokuvat ovat aina kassamenestys elokuvataiteelle ja kaikki tämä edellä mainittu on vain todistusta siitä, että Raamatun teksti: “Ei ole hyvä ihmisen olla yksin” (1 Moos.2:18), on totta! Koko ihmiskunta etsii Rakkautta ja kuitenkin tuossa etsinnässään valitettavan usein liian monet epäonnistuvat. Onnettomat Avioliitot ja sitä seuraavat suuret avioerotilastot kertovat karua kieltään ihmiskunnan epäonnistuneesta löytöretkestä “Rakkauden keitaalle”. Liian monet kun harhailevat vain kuivassa erämaassa…

Onnellisen Avioliiton salaisuus on elävä yhteys sen asettajaan, Kaikkivaltiaaseen Pyhään Jumalaan! Vain Jumala voi Siunata Avioliiton mutta se edellyttää turvautumista Hänen johdatukseensa sekä nöyrtymistä Hänen ohjeidensa alaisuuteen. Itse asiassa Hänen antamissaan ohjeissa on Onnellisen Avioliiton salaisuus: OIKEA ARVOJÄRJESTYS! Vain Jumalassa mies ja nainen voivat tulla yhdeksi lihaksi ja saavuttaa sen Onnellisuuden, jonka Kaikkivaltias on Avioliitolle suonut: Ef.5:22-31: "Vaimot, olkaa omille miehillenne alamaiset niinkuin Herralle; sillä mies on vaimon pää, niinkuin myös Kristus on seurakunnan pää, hän, ruumiin vapahtaja. Mutta niinkuin seurakunta on Kristukselle alamainen, niin olkoot vaimotkin miehillensä kaikessa alamaiset. Miehet, rakastakaa vaimojanne, niinkuin Kristuskin rakasti seurakuntaa ja antoi itsensä alttiiksi sen edestä, että hän sen pyhittäisi, puhdistaen sen, vedellä pesten, sanan kautta, saadakseen asetetuksi eteensä kirkastettuna seurakunnan, jossa ei olisi tahraa eikä ryppyä eikä mitään muuta sellaista, vaan joka olisi pyhä ja nuhteeton. Samalla tavoin tulee myös miesten rakastaa vaimojansa niinkuin omia ruumiitaan; joka rakastaa vaimoansa, hän rakastaa itseänsä. Sillä eihän kukaan koskaan ole vihannut omaa lihaansa, vaan hän ravitsee ja vaalii sitä, niinkuin Kristuskin seurakuntaa, sillä me olemme hänen ruumiinsa jäseniä. "Sentähden mies luopukoon isästänsä ja äidistänsä ja liittyköön vaimoonsa, ja ne kaksi tulevat yhdeksi lihaksi."

Liian monet ovat yrittäneet saavuttaa Avioliiton Onnea ja jättäneet laskuista pois kokonaan Jumalan! Se on sama kuin yrittäisi ajaa autolla ilman polttoainetta! Samoin kuin auto toimii puhtaasti niiden piirustusten mukaan, kuinka se on valmistettu, samoin Avioliitto voi onnistua täydellisesti vain noudattamalla Jumalan Sanasta löytyviä ohjeita, sillä onhan Avioliitto Jumalan luoma instituutio! Kahden ihmisen elinikäinen liitto, jonka Jumala on luvannut Siunata kunhan nämä kaksi vain turvaavat Häneen: Matt.6:33 …etsikää ensin Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttansa, niin myös kaikki tämä teille annetaan!