OLET SORTUNUT USKOMAAN UFOIHIN!!!

Katso kiveä tarkasti, sillä kohta saamme sen heittää jonnekin hyvin kauas, niin ettei se enää "hierrä" kengässäsi. Tulet huomaamaan, että koko "ufohömpötys" on ollut vain saatanan, valehtelijan, käärmeen keino kääntää katseesi pois Jumalan maasta. Tässä valheessa on sielujemme vihollinen käyttänyt hyväkseen niin ihmisiä kuin henkivaltojakin. Joten istu, lue ja ole hiljaa.

Sana Ufo syntyy englanninkielisestä sanoista " Unidentified Flying Object" eli tunnistamaton lentävä esine. Taloustutkimuksen tekemän tutkimuksen mukaan 10 prosenttia suomalaisista eli puoli miljoonaa ihmistä uskoo nähneensä ufon. Eri tutkimusten mukaan keskimäärin 35 prosenttia suomalaisista uskoo ufoihin. Kirkon tutkimuskeskuksen tekemän tutkimuksen perusteella 20 prosenttia suomalaisista pitää todennäköisenä, että Suomessa on käynyt ulkoavaruudesta peräisin olevia ufoja. MTV: Mediapeli-ohjelman tekemän haastattelun perusteella , johon otti osaa 1600 puhelua, vajaat 70 prosenttia suomalaisista uskoo ufoihin.(Pekka Lahtinen / Ufojen arvoitus ratkeaa. s.9)

Et siis ole moniin muihin suomalaisiin verrattuna yhtään "hölmömpi". Mutta se että olet vain uskonut siihen, mihin niin suuri joukko muitakin on uskonut, ei tee sinua viisaammaksi. Se ei ole mikään puolustus. Unohdin muuten kysyä; että oletko sinä nähnyt ufon? Miljoonat ihmiset maailmassa väittävät nähneensä ufon. Monet silmäätekevät, arvostetut ihmiset ovat omien puheidensa mukaan olleet kosketuksissa ulkoavaruudesta tulleen olennon kanssa. Ufot ovat ilmestyneet myöskin suurille kansanjoukoille. Esim. Espanjassa tuhannet ihmiset näkivät ufon ( tuntemattoman lentävän esineen) kulkevan Madridin yläpuolella vuonna 1969. Miksi et siis sinäkin olisi voinut nähdä ufoa? Ufoja on olemassa, siis tunnistamattomia lentäviä esineitä. Se on tosiasia, mille emme voi mitään. Liian monet ovat sen nähneet!!!

Mutta kysymys kuuluukin; "Mitä ufot ovat"? Ovatko ne todellakin jotakin käsittämätöntä "ulkoavaruudesta " vai onko kysymyksessä jokin eksytys, ehkä jokin ihmiskunnan aikaansaama "suuri valhe" , ehkä salaliitto? Lähdemmekin tarkastelemaan, mitä ufot (tuntemattomat lentävät esineet) oikein ovat? Ensimmäiseksi tarkastelkaamme, että onko avaruudessa elämää?

Vuonna 1994 Etelämantereelta löydettiin meteoriitti, joka on todennäköisesti lähtöisin Mars-planeetalta. Meteoriitin tarkempi tutkimus toi esiin jäänteitä yksisoluisista eliöistä, jotka muistuttavat erästä maassa esiintyvää bakteeria. Tutkijoiden mukaan kyseiset mikrofossiilit todistaisivat , että maapallon elämä on lähtöisin Marsista. Toisten tutkijoiden mukaan näin ei kuitenkaan ole. Mikrofossiilien kaltaiset muodostumat meteoriitissa ovat voineet syntyä puhtaasti kemiallisten ja fysikaalisten ilmiöiden tuloksena. Vuosina 1976 ja 1977 Marsiin laskeutui kaksi tutkimusluotainta, jotka eivät kuitenkaan löytäneet merkkiäkään elämästä. 1980-luvun lopussa ja 1990-luvun alussa lähetetyt luotaimet sammuivat ennen tutkimusten aloittamista. 16. marraskuuta 1996 lähetetty venäläinen Mars96-luotain putosi vain kahden päivän lennon jälkeen vieden mukanaan myös tamperelaista huipputegnologiaa Tyynen valtameren pohjaan. Tällä hetkellä Marsiin ovat matkalla amerikkalaiset MGS-ja Pathfinder-luotaimet. Koska etäisyydet avaruudessa ovat valtavat, luotaimilla voidaan tuskin saada todisteita elämästä ulkoavaruudessa. Onkin otettu käyttöön myös muita tutkimuskeinoja.

Tutkijat ovat etsineet radioteleskoopeilla älyllisten olentojen merkkejä jo lähes 40 vuoden ajan. Yhdysvaltain ilmailu- ja avaruushallituksen NASA:n tiedemiehet aloittivat lokakuussa 1992 historian laajimman systemaattisen maanulkoisen älyn etsinnän maailman suurimmalla radioteleskoopilla, joka sijaitsee Arecibossa, Puerto Ricossa. Kysymyksessä on ns. SETI -projekti ( Search for Extraterrestial Intelligence eli maanulkoisen älyn etsintä). NASA keskeytti rahapulan vuoksi ohjelman jo vuoden 1993 lokakuussa, mutta sitä jatketaan nyt yksityisiltä sponsoreilta saaduilla varoilla. Ohjelman uusi nimi on Projekti Phoenix tuhkasta uudelleen syntyneen mytologisen Feeniks-linnun mukaan. Projektin arvioidaan kestävän ainakin 10 vuotta ja maksavan vähintään 100 miljoonaa dollaria. Radioteleskooppi on yhteydessä tietokoneeseen, joka analysoi signaaleja etsien näin sanomia avaruudesta. Tutkittava alue on kuitenkin niin valtava, että tehtävää on verrattu neulan etsimiseen heinäsuovasta. Siitä huolimatta on jo luonnosteltu suuntaviivoja , millainen vastaus lähetettäisiin avaruudesta mahdollisesti tulevaan viestiin. "Kosminen puhelin" ei ole kuitenkaan vielä soinut, vaikka meidän annetaan ymmärtää, että yhteydenotto saattaa tapahtua minä hetkenä hyvänsä. Jos selvä yhteydenotto tapahtuisi, olisi se kiistämättä ihmiskunnan mullistavin uutinen. Nils Mustelin kirjoittaa vuoden 1997 MITÄ MISSÄ MILLOIN-kirjassa: "Jos aurinkokuntaamme , tai jopa maahan, todella saapuisi vieraan sivilisaation lähettävä luotain tai alus, olisi se kiistattomasti vuosisadan tai jopa ihmiskunnan historian merkittävin tapahtuma. Mutta niin olisi myös radioteleskoopin vastaanottama viesti tai muu selvä todistus siitä, että emme ole yksin . "Elämää avaruudesta voidaan etsiä myös infrapunasäteilyn paljastavalla laitteistolla. Tähtimatkailuun kykenevä sivilisaatio pystyy käyttämään keskustähtensä tai koko galaksinsa energian hyödykseen. Koska käytetty energia muuttuu ternodynamiikan lakien mukaan lämmöksi, infrapunasäteilyn havaitseva laite paljastaa tähtimatkailuun kykenevän kulttuurin. Tähtitieteilijät ovat etsineet jo vuosia säteilylähdettä löytämättä kuitenkaan mitään merkkiä ainakaan muutaman sadan valovuoden etäisyydeltä. (ote kirjasta; "UFOJEN ARVOITUS RATKEAA" / Pekka Lahtinen. s. 12-13).

Minkäänlaisia todisteita siitä, että ulkoavaruudessa olisi elämää ei ole löytynyt. Todisteita ulkoavaruudessa asuvista muukalaisista ei ole vielä tuotu ihmisten silmien eteen. Sinä olet aina sanonut tarvitsevasi todisteet ennen kuin uskot. Niin...et usko ennen kuin näet omin silmin, on sinun käyttämä sanontasi. Mitenkäs nyt suu pannaan? Olet uskonut johonkin sellaiseen, johon sinulla ei ole minkäänlaisia todisteita. Olet uskonut elämään ulkoavaruudessa vain siksi, että olet ollut niin "höynäytettävä" että sinulle on ollut helppo syöttää "pajunköyttä". Säälin sinua. Isä taivaassa on useasti ojentanut sinulle auttavan kätensä, mutta olet pitänyt tuon käden ojennuksen halpa-arvoisena ja olet vastannut siihen kieltävästi. Kuitenkin olet sielunvihollisen aikaansaamalle "UFOHÖMPÖTYKSELLE" vastannut myöntävästi. Luulisi sinua hävettävän....ja varmaan sinua hävettääkin. Syytä sinulla siihen onkin!!!!

Olet uskonut elämään avaruudessa vaikka tutkimusluotaimet, SETI - projekti ja infrapunatutkimus eivät ole avaruudesta elämää löytäneet...harmillista ...säälittävää...niin sinun tapaistasi. Elämää ulkoavaruudessa ei ole ja se sinunkin täytyy myöntää. Mutta mitä ovat sitten ne lukemattomat ufohavainnot? Jos kerta avaruudessa ei ole elämää, niin mistä tulevat nuo oudot "tunnistamattomat lentävät esineet." Oudot tunnistamattomat lentävät lautaset, ufot, ovat ... yllättävää kyllä...ihmiskätten tekoja.

"Lentävän lautasen varhaiset mallit rakennettiin Yhdysvaltain hallituksen insinöörien toimesta, jotka olivat ilmailun kansallisen asiantuntijakomitean palveluksessa." (Ote: U.S News and World Report 7.4.1950)

1940 luvulla Wiener Neustadtissa saksalaiset kehittelivät eräänlaisia "tulihävittäjiä." Ne olivat kauko-ohjattuja maasta käsin ja niiden tarkoitus oli toimia ilmatorjunta-aseina. Noille tulihävittäjille oli ominaista se, että ne saattoivat ilmestyä taivaalle yhtäkkiä ja myöskin kadota yhtä nopeasti. Ne muistuttivatkin paljon suurempaa "pallosalamahävittäjää", joka pystyi nousemaan pystysuoraan täyttäen näin lentävän lautasen toimintaperiaatteet. Saksalaisia salaisten aseiden suunnittelijoita olivat Schriever, Miethe, Habermohl ja Belluzzo. Huomaamme siis, että jo natseilla oli sodan aikana käytössään "lentäviä lautasia." Saksalaisilla kaikki oli piilotettu projekti "lautasen" alle.

Projekti lautasessa oli ilmeisesti mukana Heinricht Fleissner, jonka haastattelu julkaistiin Neue Presse- aikakauslehdessä 2.5.1980. Tuolloin 76-vuotias Fleissner oli sanonut olleensa sodan aikana Peenemundessä teknisenä asiantuntijana lentävän lautasen rakennustyössä. Fleissner rekisteröi lentävän lautasen piirustukset nimiinsä Länsi-Saksassa 27.3-1954. Seuraavana vuonna hän kuitenkin siirsi ne Los Angelesissa Amerikassa sijaitsevalle Trans-Oceanic-firmalle. Yhdysvaltain patenttitoimisto rekisteröi keksinnön 7.6-1960. Muhlheimissa Saksassa asuva aerodynamiikkaan erikoistunut bioteknikko Herman Klaas väittää myös työskennelleensä kauko-ohjattavien lentävien lautasten parissa toisen maailmansodan aikana. Yleisin malli oli sähkömoottorilla toimiva lautanen, jonka halkaisija oli 2,4 metriä. Klaasin mukaan kyseiset mallit olivat samanlaisia kuin Schrieverin, Habermohlin, Miethen ja Belluzzon Böhmenissä Tsekkoslovakiassa ja Breuslaussa Saksassa kehittävät mallit. Myös itävaltalainen keksijä Viktor Schauberger työskenteli natsien sotateollisuudelle keksien lentäviä lautasia, joista muistiinpanojen mukaan monet lensivätkin. (ote; UFOJEN ARVOITUS RATKEAA; Pekka Lahtinen, s.26.27).

Ufolautasten kehittyminen siirtyi sitten Amerikkaan ja jatkui siellä. Pari vuotta siitä, kun salainen ufotegnologia oli siirtynyt saksalaisten hävittyä sodan Amerikkaan, lensivät ufot kansan tietoisuuteen.

Sitten radiotoimittaja Henry J. Taylor päästi ilmoille sensaatiomaisen paljastuksen 3.4-1950 iltalähetyksessään Los Angelesista: lentävät lautaset olivat erittäin salaisia amerikkalaisia sotilaallisia keksintöjä, joita oli kahta lajia.Ensimmäinen tyyppi oli miehittämätön malli kooltaan vajaasta puolesta metristä valtaisaan 75 metriin. Toinen tyyppi oli ns. "lentävä aave", jonka Amerikan laivasto oli myöntänyt olevan juuri kehitteillä. Ne olivat siivettömiä, pyöreitä esineitä, jotka pystyivät lentämään uskomattomilla nopeuksilla. Taylorin mukaan oli todennäköistä , että oli olemassa monenlaisia lentäviä lautasia aivan niin kuin on tavanomaisia lentokoneitakin. Kokeet niillä alkoivat 25.6.1947 ja siitä lähtien kokeita on tehty yhä lisääntyvässä määrin. Lautaset olivat täysin hiljaisia ja pakokaasuttomia eikä niistä pystynyt sanomaan minkälaiseen käyttövoimaan niiden liikkuminen perustui. Ne saattoivat pysähtyä ilmassa, liikkua verkkaisesti eri suuntiin ja ampaista sitten lentoon salaman tavoin. Lentävien lautasten rakennus on käynyt läpi useita vaiheita ja yleisön havaintojen mukaan niistä on tullut suurempia parempia. "Lentävä aave" näyttää liekehtivältä kiekolta taivaalla ja sen nopeus oli niin suuri, että Taylorin ei ollut lupa mainita sitä. Se ei ollut Marsista tai Venäjältä vaan Yhdysvaltojen Marylandistä, niinkuin Amerikan laivasto oli vahvistanut. Taylor kertoi myös kuuntelijoilleen, että jos joku heistä löytäisi lentävän lautasen maasta, siinä lukisi kirjoitettuna pieneen metallilevyyn (millainen on todella pudonnut Texasiin): Amerikan Yhdysvaltain ilmavoimien sotilaallinen salaisuus, (lautasen numero). Kuka tahansa , joka vahingoittaa tai paljastaa tämän rakettiaseen tuntomerkit tai sijainnin, joutuu Yhdysvaltain hallituksen taholta syytteeseen. Löydön palauttaminen: soita välittömästi (puhelinnumero ja sotilaallinen ilmatukikohdan osoite). Ei räjähtävä. Radio-ohjelman aiheuttaman hälyn jälkeen USA;n laivaston puhemies kielsi jyrkästi minkäänlaisen tutkimuksen ja kokeilun olemassaolon, millä olisi edes vähäisintäkään tekemistä lentävien lautasten kanssa . Vastaus oli ilmeinen, olihan kysymyksessä sotilaallinen salaisuus. Toisaalta, lentävien laustasten takana oli ilmavoimat eikä niinkään laivasto. Myös itse presidentti Truman kielsi ehdottomasti Taylorin kertomuksen paikkansapitävyyden vieraillessaan Key Westin sotilastukikohdassa 4. huhtikuuta 1950. (ote. UFOJEN ARVOITUS RATKEAA/ Pekka Lahtinen. s.29-30).

Amerikan hallitus siis kielsi lentävien lautasten olemassaolon vaikka lentäviä lautasia oli nähty kaikkein eniten juuri sotilastukikohtien läheisyydessä. Tässä vaiheessa vielä amerikkalaiset uskoivat Taylorin selityksen, mutta myöhemmin kansan kanta muuttui. Korean sota 1950 sai ihmiset ymmälleen. Jos lentävät lautaset olivat Yhdysvaltain omaisuutta, niin miksi ne eivät lentäneet amerikkalaisten avuksi? Tämä vaikutti niin, että teoria, jonka mukaan lentävät lautaset ovat ulkoavaruudesta, muuttui ihmisten silmissä ainoaksi todennäköiseksi vaihtoehdoksi.

Näin Amerikan kansan uskomukset muuttuivat suuntaan, mihin niiden uskottiinkin muuttuvan. Yhdysvaltain hallitus on salaillut ufoasioissa ja salailun suuruutta kuvaa ehkä parhaiten seuraava esimerkkitapaus: -William R. Lyne pääsi selvyyteen lentävien lautasten "käyttövoimasta", eikä suostunut ottamaan vastaan hyvin korkeapalkkaista ja arvostettua johtotehtävää CIA:sta vuonna 1975 ja tästä johtuen joutui CIA:an taholta vainon kohteeksi.

Hänet on yritetty lahjoa, haastaa oikeuteen tekaistuin syytöksin, köyhdyttää, kuluttaa, tuhota hänen asemansa, lavastaa syylliseksi, asettaa naurunalaiseksi, jne. Lyne on myös yritetty murhata kuusi kertaa. William Lyne on "elävä todiste" siitä, että ufoasioissa salaillaan. Ufot ovat ihmisten tekemiä ja tämän havaittuaan tiedemies Lyne onkin joutunut silmittömän vainon kohteeksi.

Lähes tulkoon jokainen meistä on kuullut "RosWellin " tapauksesta. Tarinan mukaanhan vuonna 3 .päivä heinäkuuta 1947 New Mexicoon syöksyi lentävä lautanen sisällään neljä humanoidia. Kysymyksessähän on maailman tunnetuin ufotapaus, Roswellin tapaus. Mutta mikä on totuus tästä asiasta? Ne, jotka uskovat ufojen ( tunnistamattomien lentävien esineiden) tulevan ulkoavaruudesta, perustelevat näkemystään usein juuri Roswellin tapauksella. Mutta harva tietää, että tapahtuma, missä neljä humanoidia ( näin meille on uskoteltu) tipahti maahan, onkin ...yllättävää kyllä...lavastettu!!!

Kaikki alkoi kolmesta kuolleesta ja yhdestä puolikuolleesta reesusapinasta...Armeija teki Alamagordossa sijaitsevassa rakettikelkassa aivan virallisia kiihtyvyyskokeita saadakseen selville, kuinka monta g:tä ihminen kestää vaikeissa lento-olosuhteissa. Myös tuolloin Ft. Blissin tukikohdan tutkimuspäällikkönä toiminut Wernher von Braun teki siellä kokeita. Kiihtyvyyskokeissa käytettiin reesusapinoita puettuina erityisiin G-pukuihin. Monet kiihtyvyyskokeista olivat kuitenkin liian rankkoja apinaparoille. Eräänä päivänä Alamagordossa sijaitsevalla Hollomanin lentotukikohdalla oli käytössään kolme kuollutta ja yksi puolikuollut apina. Päätettiin tehdä huijaus, joka valmistettiin kuitenkin hyvin huonosti. "Pudonneen" ufon neljä humanoidia olivat nuo neljä apinaa paljaiksi ajettuina, värjättyinä vihreiksi ja puettuina avaruus eli G-pukuihin kypärineen. Putoamispaikalle oli kaivettu suuri monttu- pienehkössä ja huonosti tehdyssä lentävässä lautasessa ei kuitenkaan näkynyt pienintäkään kolhua tai naarmua. Muovisen ohjaamokuomun päällä oli kiinnitettynä vanha autonantenni. Apinoiden G-puvuissa näkyivät g-voimien jättämät painanteet sekä saumat, jotka vain ihmisen tekemä ompelukone voi saada aikaan. Kaikki nämä seikat tulivat ilmi alkuperäisistä sanomalehtikuvista, jotka annettiin vuotaa julkisuuteen.Jos onnettomuus olisi ollut todellinen, kuvia ei varmaan olisi päästetty julkisuuteen. Pentagonin onneksi kuvat levisivät aluksi vain paikallisiin pikkulehtiin. Sen jälkeen kuvia ei olekaan näkynyt. Jostain kummallisesta syystä nuo alkuperäiset kuvat ovat kadonneet kaikista kirjastojen, sanomalehtien, aikakauslehtien ja kustantajien arkistoista. Willian Lynellä oli aikoinaan kaksi valokuvaa, mutta ne varastettiin hänen kotoaan. Näin suuri yleisö, josta valtaosa ei nähnyt kuvia ollenkaan, luuli Pentagonin peittelevän ufo-onnettumuutta, vaikka se todellisuudessa peitteli New Mexicon sotilastiedusteluosaston omaa huijausta, jolta puuttui Pentagonin lupa.....Vuonna 1995 Roswellin tapaus tuli uudestaan maailmanlaajuisesti ihmisten tietoon TV-dokumentin välityksellä, joka nähtiin myös Suomessa 15.9-1995 TV 2:ssa nimellä Ufo-tapaus Roswellissa. Dokumentti sisälsi pätkän humanoidin ruumiinavausta, jonka oli tarkoitus esittää vuonna 1947 otettua filmiä. Asiantuntijat ovat todenneet filmin olevan väärennös. Esimerkiksi lääkärien käyttämät leikkausinstrumentit olivat filmissä nuorempaa vuosikertaa. Myös filmissä näkynyt puhelin oli numerolevyllä varustettu muovinen malli, vaikka Roswellin alueella vuonna 1947 oli käytössä vielä kakeliittiset puhelimet, joilla soitettiin keskuksen puhelunvälittäjän kautta. ...Roswellin tapaus ja siihen liittyvä ruumiinavausfilmi ovat selvä osoitus siitä, että ihmisiä yritetään huijata ja manipuloida uskomaan, että ufot tulevat ulkoavaruudesta. (OTE:UFOJEN ARVOITUS RATKEAA / Pekka Lahtinen.s.36-40)

On siis käynyt ilmi, että ufokysymyksessä salaillaan, se on kiistaton tosiasia. Mutta kysymys kuuluukin: MIKSI SALAILLAAN? MIKÄ ON KAIKEN TÄMÄN TARKOITUS?

Kuitenkin, ennen kuin vastaan edellä mainittuihin kysymyksiin, salli minun kertoa sinulle vielä yksi esimerkki siitä, kuinka ihmisiä on vedetty ns. "höplästä"...valitettavasti sinuakin. Heinäkuun 20 päivänä vuonna 1969 astronautti Neil Armstrong astui kuumoduli Eagle rappusia alas ensimmäisenä ihmisenä joka kävi kuussa. Vai...kävikö sittenkään? ...Nimittäin tuo mainittu kuussa käynti oli vain "surkea lavastus", valhe, jonka suurin osa ihmiskuntaa nieli sen enempää kyselemättä.

Yhdysvaltain ilmailu-ja avaruushallitus NASA;n julkaisemat valokuvat Apollo-lennoilta ovat kuitenkin saaneet tutkijat ihmetyksen valtaan. Kuvat eivät ole aitoja. Käykäämme läpi muutamia yksityiskohtia: Tähtien puuttuminen mustalta taivaalta; maiseman ja takanaolevien vuorien liittymäkohdan luonnottomuus; kuuauton koko suhteeton verrattuna astronauttiin ja kuumoduliin; modulin pakokaasusuuttimen kuun pinnalle luoman varjon koko täysin suhteeton ( kuva 130 kilometrin korkeudesta), syksyiset värit 130 kilometrin korkeudelta otetussa kuvassa, vaikka NASA;n mukaan värit eivät näy ilman ilmakehää; laaja säteilevä objekti astronautin yläpuolella ( aurinko vai studioavalo ?),pilvien olemassaolo, vaikka kuussa ei ole vettä eikä ilmakehää. Kuumoduli Eaglessa oli 30000 naulan rakettimoottori, joka varmisti pehmeän laskun kuun pinnalle. Valokuvissa näkyvät asrtonauttien jalanjäljet, kuumodulin alla ei kuitenkaan näy pienintäkään rakettimoottorin jättämää merkkiä ! Jos kuumoduli oli laskeutunut kuvissa näkyvälle pölyiselle kuunpinnalle, pitäisi modulin alla näkyä aikamoinen monttu. Myös syntyneen pölypilven koko oli ollut valtaisa. Kuvissa ei kuitenkaan näy merkkiäkään laskeutuneesta pölystä. Moduli , astronautit ja kaikki laitteet näyttävät putipuhtailta...Mitä tulee astronauttien jättämiin jalanjälkiin, ne voivat syntyä vain kosteaan maahan. Ihmisille on sanottu, että kuussa ei ole vettä eikä täten myöskään kosteutta. Syntyneiden jalanjälkien perusteella astronautit eivät kävele kuussa. Alkuperäisessä NASA;n filmeissä näkyy astronauttien pystyttämä Amerikan lippu, joka liehuu tuulessa . Myös itselläni on hallussa tämä video, jossa selvästi ilmenee kuussa liehuva lippu. Kuinka se on mahdollista ? NASA itse opettaa, että kuussa ei ole ilmaa eikä tuulta. NASA onkin sittemmin poistanut kyseisen kohdan dokumenttielokuvistaan. BBC;n näyttämässä kuuhunlaskeutumisen 25-vuotisjuhlaohjelmassa näkyi kuussa villisti lepattava lippu. ....Hämmästystä ovat myös herättäneet lämpötilat, joille astronautit joutuvat kuussa alttiiksi. NASA;n antamien tietojen mukaan lämpötila päivällä nousee yli 100 asteeseen Celciusta ja yöllä lukema laskee alle -150 asteeseen. Kuinka astronautit pystyivät toimimaan noin äärimmäisissä lämpötiloissa ? NASA:n entinen teknikko Bill Kaysing osoittaakin kirjassaan WE NEWER WENT TO THE MOON ( Emme koskaan menneet kuuhun), että kuussa käynnit oli lavastettu. Vain lähtö ja laskeutuminen olivat todellisia. Kaysingin mukaan kuukävely tapahtui autiomaassa NASA:n salaisessa tukikohdassa Las Vegasin lähistöllä Nevadassa. ...Bill Kaysing on esittänyt joukon kysymyksiä, joihin NASA:n viranomaiset eivät ole kyenneet vastaamaan. Tässä muutamia kysymyksiä: 

1.Miksi astronautit eivät ole antaneet kuusta mitään näkyvää merkkiä?

2.Miksi hollantilaiset sanomalehdet kyseenalaistivat kuuhun laskeutumisen heinäkuussa vuonna 1969?

3.Miksi Apolloa koskevat asiakirjat on luokiteltu salaisiksi eivätkä ne ole yleisön käytettävissä?

4.Miksi niin monet kuussa käyneet ja sitä aikaisemmin avaruudessa lentäneet astronautit päätyivät suurten yritysten johtopaikoille tai heistä tuli

muuten varakkaita? Oliko se palkka jostain enemmästä kuin vain matkasta kuuhun?

5.Miksi monet astronautit ovat kuolleet onnettomuuksissa, kärsineet aivovaurion tai hermoromahduksen?Onko sillä yhteyttä Kennedyn salamurhan avaintodistajiin, joilla myös on ollut paljon kuolemantapauksia ja onnettomuuksia?

6.Miksi astronauttien sukulaiset viittaavat niin usein "tapahtumien epätodellisuuteen"?

7.Miksi ei ole tehty tunnetuksi tosiasiaa, että astronautit koulutettiin Las Vegasin lähellä?

8.Miksi astronautteja pidettiin heidän matkansa jälkeen karanteenissa, vaikka useimmat tiedemiehet pitävät kuuta steriilinä, minkä tähden ei itse asiassa ole minkäänlaista sairauden tarttumisvaaraa?

Tarvitsivatko astronautit kuntoutusta väärennetyn matkansa jälkeen?

9.Niin aikaisemmat kuin myöhemmätkin Apollo-lennot olivat täynnä epäonnistumisia. Onnistuneiden lentojen sarja siinä välillä näyttää tilastollisesti mahdottomalta.

10. Miksi vaadittiin, että kaikkien tiedotusvälineiden edustajien tuli selvittää tietonsa NASA:n suhdetoimintatoimiston kautta?

Bill Kaysingin lisäksi monet muut tutkijat ovat tuoneet esille kuumatkoihin liittyviä outoja ilmiöitä. Esimerkiksi tutkija David M. Summers kirjoitti aiheesta Exposure-lehdessä loka-marraskuun numerossa vuonna 1995. Summersin mukaan NASA;n valokuvat ovat selvä merkki salaliitosta ja valheesta, jonka NASA tekee ihmiskuntaa vastaan. (OTE:UFOJEN ARVOITUS RATKEAA: Pekka Lahtinen.s.94-97)

Jos väitteet pitävät paikkansa niin herää tietysti kysymys: Miksi ihmisiä näin huijataan? Mikä on kaiken tarkoitus? Onko niin että NASA ei olekaan todellisuudessa ainoastaan avaruustutkimusjärjestö, vaan todellisuudessa se touhuaisi valtion varoilla salaisia projekteja.

Tiesitkö, että USA:lla on jo vuodesta 1950 ollut toiminnassa "projekti sininen kirja", jonka avulla kansaa johdettiin harhaa mitä erilaisimmin keinoin? Jokainen, joka uskoo ufoihin, tulisi tarkastaa seuraava asia. Miksi ufot ( lentävät lautaset) muuttuvat samaa tahtia kuin autojen vuosimallit!!!

1950 luvun ufot näyttivät vanhoilta ja kömpelöiltä niin kuin tuon ajan autotkin. 1980 -luvun ufot näyttävät puolestaan taas uusilta ja sulavalinjaisilta. On kuitenkin sanottu, että ufot ovat tegnologisessa kehityksessä meitä huimasti edellä.. Miksi sitten ufojen ulkonäkö kuitenkin kehittyy samassa tahdissa ihmisten kehittämien autojen ja muiden vempaimien kanssa.

On siis selvää , että ufot ( lentävät lautaset) ovat ihmiskätten tekoja. Ufot ovat siis todellisia. Tutkittuaan vuosikymmenien ajan ufoja ja niihin liittyviä ilmiöitä Jacgues Vallee on tullut johtopäätökseen, että ufot eivät ole hölynpölyä vaan ne ovat todellinen ilmiö. Ne eivät kuitenkaan tule ulkoavaruudesta vaan joku haluaa vain uskotella, että ne tulisivat sieltä. Vallee kirjoittaa kirjassaan " Messengers of Deception"(Petoksen sanansaattajat): "Uskon , että meillä on hyvin todellinen ufo-ongelma. Olen myös alkanut uskoa, että sitä käytetään poliittisten päämäärien hyväksi. Ja asiatiedot antavat ymmärtää, että hyväksikäyttäjät voivat olla ihmisiä, joilla on suunnitelmana sosiaalinen kontrolli. Sellaisia suunnitelmia on tehty ennenkin ja ne ovat onnistuneet. (OTE : UFOJEN ARVOITUS RATKEAA; Pekka Lahtinen. s.108.)

Valleen mukaan hallitus siis salaa tietoja ja johtaa tutkijoita harhaan. Kysymyksessä hänen mukaansa on salaliitto. Monet, jotka innokkaasti puolustavat ufojen suhdetta ulkoavaruuteen ovat varmaankin vilpittömiä. Heitä on vain johdettu harhaan.

Monet jotka kokevat saavansa jatkuvasti viestejä ulkoavaruudesta omistavat uuden teknologian mukaisen mikrosirun. Rauni - Leena Luukanen, ufojen puolestapuhuja myöntää myös tämän todeksi. Useimmilla tällaisilla ihmisillä hänen mukaansa on implantti. Se on pieni, tavallisesti 1-2 cm kokoinen ja usein hieman päärynänmuotoinen. Tällaisilla mikrosiruilla pystytään vaikuttamaan ihmiseen niin, että hän luulee näkevänsä ja kokevansa juuri sitä, mitä mikrosirun välityksellä hänelle syötetään. Ehkä Rauni -Leena Luukasella itselläänkin on sellainen.

Jotkut ihmiset sanovat nähneensä mitä eriskummallisia olentoja, eikä olekaan syytä syyttää heitä valehtelijoiksi. Ehkä mikrosirun kautta hänelle on syötetty tällaisia "mielikuvia" tai sitten hän on todellisuudessa nähnyt näitä olentoja.

Tänä päivänä kloonaus on pitkälle kehittynyttä. Kloonauksesta puhutaan niin lehtien etusivuilla kuin televisio ohjelmissakin. Eläimiä pystytään jo kloonaamaan ja on arveltu että ihmisiäkin. Myöskin ihmisten ja eläinten välisiä ns. "välimuotoja" pystyttäisiin myös valmistamaan. Ei siis olisikaan ihme, että armeija salaisissa maanalaisissa tukikohdissaan olisi tällaisia ns. hirviöitä aikaansaanut. ( tarkoitan USAN sotilaallista ylintä johtoa).

On siis käynyt ilmi että salaillaan jotakin. Annetaan ihmisten ymmärtää että olisi sittenkin jotakin elämää ulkoavaruudessa ja että juuri lentävät lautaset humanoidineen olisivat tuon ulkopuolisen elämän edustajia. Seuraavaksi lähdemme etsimään vastausta kysymykseen; MIKSI?

"Olettakaamme, että tätä maailmaa yhtäkkiä uhkaisi jotkin muut lajit joltakin toiselta planeetalta. Vaikka pakkomielteemme on tällä hetkellä olla toisiamme vastaan, me unohdamme usein, kuinka paljon yhdistää ihmiskunnan kaikkia jäseniä...tarvitsemme ehkä jonkinlaisen ulkopuolisen maailmanlaajuisen uhkan, joka saa meidät antamaan arvoa tälle yhteiselle loikkaukselle. Mietin usein, miten nopeasti maailman kansat yhtyisivätkään, jos meitä uhkaisi avaruusolentojen hyökkäys ulkoavaruudesta." (ENTINEN USA:n PRESIDENTTI RONALD REAGAN. Puhe 21.9-1987 YK;N yleiskokous.)

Tarkoituksena on muodostaa maailmanvalta jossa hallitsisivat muutamat yksityiset henkilöt. Ihmisille pyritään syöttämään uhkakuvia ufojen muodossa (toki muitakin muotoja esiintyy, esim. luonnon katastrofaaliset ilmiöt) ja sitten tuo uhkakuva pyritään poistamaan jonkin "tahon " toimesta. Näin saadaan kansan luottamus ja täten on helppo ohjailla kansaa haluamaansa suuntaan.

On siis tarkoitus yhdistää kaikki maailman valtiot yhden ainoan maailmanhallituksen alaisuuteen. Muodostetaan siis ensin uhka koko ihmiskunnalle, ja täten saadaan ihmiskunta yhdistymään. Ilman tällaista ns. "yhteistä uhkaa" tämä olisi mahdotonta. Ufohyökkäyksen luoma uhkakuva on tehokas keino saada maailman valtiot luopumaan itsenäisyydestään yhteisen vihollisen torjumiseksi.

Tässä käytetäänkin saksalaisen filosofi Friedrich Hegelin keksimää menetelmää; teesi, antiteesi ja synteesi. Toisin sanoen saadaan ensin aikaan haluttu muutos vallitsevaan politiikkaan ja näin kansoja voidaan ohjailla määrättyyn suuntaan. Ensimmäisessä vaiheessa eli teesissä luodaan ongelma. Toisessa vaiheessa eli antiteesissa aiheutetaan ongelmalla pelkoa ja paniikkia. Kolmannessa vaiheessa eli synteesissa tarjotaan ongelmalle ratkaisua, joka on muutos politiikkaan, johon ihmiset eivät olisi missään nimessä suostuneet ilman psykologista säätelyä, joka saatiin aikaan kahdella ensimmäisellä vaiheella.

Olet nyt varmasti huomannut mistä ufohömpötyksessä on oikein kysymys. Olen käsitellyt tätä asiaa vain hyvin suppeasti. Jos haluat tutkia asiaa vielä lisää, jos olet siis vilpitön etsijä, niin kehotankin sinua tilaamaan itsellesi HETI kaksi kirjaa: 1.UFOJEN ARVOITUS RATKEAA / Pekka Lahtinen. Hän käsittelee kirjassaan vakuuttavasti ja lukuisin eri todistein sinulle sen, että ufokysymyksessä on vain tarkoitus luoda keskitetty maailmanvalta. Kirjassaan hän käsittelee myöskin monia ilmiöitä joista lukiessasi tulet hämmästymään. Tulet hämmästymään ensinnäkin sitä kuinka olet antanut sielunvihollisen vetää sinua höplästä .

-2.MAAILMAN YHDENTYMINEN / Pekka Lahtinen. Tässä kirjassaan hän käsittelee historian petollisinta hanketta joka on parhaillaan toteutumassa. Näitä kirjoja voit tilata "Tampereen Kristillinen yhteisö ry. Pl 165 , 33201 TAMPERE. Puh.03-2120210.

Kun on kysymyksessä ufoeksytys, on saatana, tuo sielujemme armoton vihollinen, sinun isäntäsi, käyttänyt tässä eksytyksessä apunaan ihmisiä, omia palvelijoitaan. Ihmisten lisäksi saatana käyttää myös demoneitaan, pimeyden henkivaltoja saadakseen aikaan eksytyksiä jotka vaikuttaisivat niin, että ihminen , siis sinä, et tulisi koskaan "totuudentuntoon".

Monet väittävät että Jeesus, Jumalan Poika olisi ollut humanoidi. Mitä Jumalanpilkkaa!!!! Ethän sinä vain ole tuollaista uskonut...ethän? Jos kuitenkin olet tämän valheen niellyt, niin tarkastelkaamme nyt sitten hetken kuinka mielivaltainen tuollainen "syytös" oikein on. Tänä päivänä televisiosta ja muista aikakausilehdistä saatamme saada sellaisen kuvan, että Jeesus olisi ollut humanoidi. Olisiko sinusta sitten mukavaa, että Jeesus Kristus olisi humanoidi? Ufon kohdanneet ihmiset kertovat usein kielteisiä kokemuksiaan ufoista. (että on siepattu alukselle ja tehty kaikenlaisia kokeita).

Raamattu ei mene ristiriitaan itsensä kanssa vaikka Jeesus olisikin ollut humanoidi .(sitä se ei toki ole). Siis meidän tulee katsoa, mitä Raamattu näistä asioita sanoo, vai sanooko se ylipäätänsä mitään. Matt.7:15-20 "kavahtakaa vääriä profeettoja, jotka tulevat teidän luoksenne lammastenvaatteissa, mutta sisältä ovat raatelevaisia susia. Heidän hedelmistään te tunnette heidät. Eihän orjantappuroista koota viinirypäleitä, eikä ohdakkeista viikunoita. Näin jokainen hyvä puu tekee hyviä hedelmiä, mutta huono puu tekee pahoja hedelmiä. Ei saata hyvä puu kasvaa pahoja hedelmiä eikä huono puu kasvaa hyviä hedelmiä. Niin te siis tunnette heidät heidän hedelmistään".

Jeesus sanoi, että meidän tulee katsoa mitä nämä tällaiset ihmiset tai oliot saavat aikaan. Eli meidän tulee katsoa heidän tekojaan. Kuten edellä mainitsin, useimmat ihmiset kohdatessaan ufon ovat pitäneet kohtaamista järkyttävänä, vastenmielisenä. Jopa niin, että monet ovat joutuneet turvautumaan psykiatriseen apuun. Jos ufot ovat Jumalasta ja jos Jeesus on humanoidi, eikö ole silloin selvää, että kohtaamalla tällaisen ilmestyksen tapahtuu samoja asioita kuin silloin kun Jeesus oli täällä lihansa päivinä? Mitä ihmisille silloin tapahtui kun he kohtasivat Jeesuksen?

Kohdatessaan Jeesuksen joutuivatko ihmiset silloin pakokauhun valtaan? Eivät! Matt.11:28-29 "tulkaa minun tyköni, kaikki työtä tekeväiset ja raskautetut, niin minä annan teille levon. Ottakaa minun ikeeni päällenne ja oppikaa minusta, sillä minä olen hiljainen ja nöyrä sydämeltä; niin te löydätte levon sielullenne."

Jeesus sanoo tässä että ihminen kohdatessaan hänet saa levon sielulleen. Siis toisin sanoen, ihmisellä on silloin hyvä olla. Eikö tämä mene ristiriitaan sen kanssa, mitä ihmiset ovat kokeneet kohdatessaan ufoja! Raamattu sanoo, että Jumala on sama tänään, eilen ja iankaikkisesta. Hän ei siis muutu. Joten, ihmiselle tapahtuu tänä päivänäkin samoja asioita kuin n. 2 000 vuotta sitten kohdatessaan Jeesuksen. Onko siis syytä olettaa että ufot eivät olekaan Jumalasta ja että ufojen puolesta puhujat ovatkin itse asiassa suuria eksyttäjiä...? Kyllä on!! Gal.1:8" mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia. joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu". Paavali julisti, että Jeesus on Jumalan Poika!! Jos joku sanoo jotakin muuta, on hän Paavalin mielestä kirottu!! Mistä siis on kysymys? 2 Tess.2:11"...Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen". Kyse on siis eksytyksestä !!

Tiesitkö muuten, että Jumala luo kaiken uudeksi ; Ilm;21:1" ja minä näin uuden taivaan ja uuden maan; sillä ensimmäinen taivas ja ensimmäinen maa ovat kadonneet..." Puhe siitä, että humanoidit voisivat korkealla osaamisellaan vaikuttaa maapallon tilaan niin, että tämä ei tuhoutuisikaan on siis silkkaa valhetta. Raamattu ei näin opeta !! Eli jos Jeesus olisi humanoidi , miksi Hän opettaisi vastoin Raamatun ohjeita !! Jeesushan vetosi juuri itse aina kirjoituksiin!!!

Muistathan, että meidän tulee luottaa karttaamme, Jumalan Sanaan, Raamattuun jos mielimme perille Jeesus Lähteelle päästä. Raamattu opettaa meille, että meidät voi pelastaa vain Jeesus, Apt.4:12" Eikä ole pelastusta yhdessäkään toisessa; sillä ei ole taivaan alla muuta nimeä ihmisille annettu, jossa meidän pitäisi pelastuman."

Olet sydän tuskaisena etsinyt ulospääsytietä pimeydestä, jossa olet jo niin kauan saanut vaeltaa. On olemassa maa, paikka , missä sinunkin tuskainen sydän saa kerran levätä. On olemassa maa, jossa kyyneleet silmistäsi pyyhitään. On olemassa maa, jossa kipu ja kärsimys ei näyttele minkäänlaista roolia. Siellä maassa ei yksinkertaisesti ole mitään kipua eikä kärsimystä. Tuosta ihanasta maasta kertoo Raamattu, karttamme: Ilm.21:1-4" Ja minä näin uuden taivaan ja uuden maan; sillä ensimmäinen taivas ja ensimmäinen maa ovat kadonneet, eikä merta enää ole. Ja pyhän kaupungin, uuden Jerusalemin, minä näin laskeutuvan alas taivaasta Jumalan tyköä, valmistettuna niinkuin morsian, miehellensä kaunistettu. Ja minä kuulin suuren äänen valtaistuimelta sanovan: "Katso, Jumalan maja ihmisten keskellä! Ja hän on asuva heidän keskellänsä, ja he ovat hänen kansansa, ja Jumala itse on oleva heidän kanssaan, heidän Jumalansa; ja hän on pyyhkivä pois kaikki kyyneleet heidän silmistänsä, eikä kuolemaa ole enää oleva, eikä murhetta eikä parkua eikä kipua ole enää oleva, sillä kaikki entinen on mennyt."

Tuonne ihanaan maahan pääsevät vain ne , jotka ovat löytäneet elämän lähteen ja ovat siitä saaneet vettä ammentaa. Tuonne maahan jaksavat vaeltaa vain ne, jotka ovat saaneet juoda elämän vettä, nestettä , joka auttaa jaksamaan tiellä, jota kutsutaan Jeesus-tieksi, nestettä, jota voisimme kutsua todelliseksi "Elämän nesteeksi". Ja muistathan, että tuo elämän lähde on Jeesus Kristus.

Häntä sinun sydämesi etsii ja halajaa. Vain ja yksin Hän soi saada sinun asiat Jumalan kanssa kuntoon. Vain ja yksin Hän on sinun syntiesi sovitus. Sinua eivät auta humanoidit kuljettamalla sinua jonnekin "kaukaiseen maahan". Mitä sinä sillä olisitkaan autettu? Et mitään.

Sinä tiedät sen itsekin, että vaikka ympärillä olisi kuinka ihanat olosuhteet, mutta sydämesi olisi täynnä tuskaa ei se sinua auttaisi. Vaikka kädessäsi olisi kalliit timanttisormukset ja allasi uusi kallis auto, ei se silti takaisi elämääsi onnellisuutta. Sinä olisit rauhaton tästä kaikesta huolimatta. Miksi siis etsiä jotakin sellaista, mikä ei voisi kuitenkaan sinua auttaa. Miksi hakata enää päätänsä seinään ?

Anna minun kertoa sinulle tässä yhteydessä eräs kertomus: SE ON KERTOMUS ONNETTOMASTA RIKKAASTA KUNINGAASTA. HÄN OLI HYVIN, HYVIN ONNETON. LINNAN HOVINARRIT KERTOIVAT KUITENKIN HÄNELLE, ETTÄ OLI MAHDOLLISTA SAAVUTTAA ONNI, JOS VAIN LÖYTÄISI JOSTAIN ONNELLISEN MIEHEN. EI TARVITSISI MUUTA KUIN VAIN SAADA TUON MIEHEN KENKÄ JA KUNINGAS VAIN LAITTAISI SEN JALKAANSA JA NÄIN SAAVUTTAISI ONNEN. SIITÄKÖS KUNINGAS HETI INNOSTUI JA LÄHETTI HOVINARRINSA ETSIMÄÄN TUOTA ONNELLISTA MIESTÄ. AIKAA KULUI JA KUNINGAS MUUTTUI ENTISTÄ ONNETTOMAMMAKSI. PIAN NARRIT SAAPUIVAT , MUTTA HETI ALKUUN HE ILMOITTIVAT ETTÄ OLI SEKÄ HYVIÄ ETTÄ HUONOJA UUTISIA. "NO, ALOITETAAN NIISTÄ HYVISTÄ", SANOI KUNINGAS. MIES ON LÖYTYNYT, ILMOITTIVAT NARRIT ILOISESTI. "NO, ENTÄS NE HUONOT", KYSYI KUNINGAS. VASTAUS KUULUI; "HÄN OLI NIIN KÖYHÄ, ETTÄ HÄNELLÄ EI OLLUT KENKIÄ"…

OPETTAVA KERTOMUS, EIKÖ TOTTA. Siis vielä kerran: Onnellinen, vaikka ei ollut edes kenkiä!! Onnellisuus ei ole siis mistään "ulkoisista tekijöistä kiinni".

Raamattu kertoo ihmisistä, jotka ovat pitäneet pilkkanaan Israelin Pyhää. Miten osuvasti tuo teksti osuukaan juuri sinuun. Itse asiassa tuo Raamatun teksti kertookin juuri sinusta joten lue tarkkaan: Jes. 1:4-6"... He ovat hyljänneet Herran, pitäneet Israelin Pyhää pilkkanansa, he ovat kääntyneet pois. Mihin pitäisi teitä vielä lyödä, kun yhä jatkatte luopumustanne? Koko pää on kipeä, koko sydän sairas. Kantapäästä kiireeseen asti ei ole tervettä paikkaa, ainoastaan haavoja, mustelmia ja vereksiä lyömiä, joita ei ole puserrettu, ei sidottu eikä öljyllä pehmitetty.

Joko nyt huomaat, kuinka tyhmä olet ollut? Nyt voit unohtaa koko ufohömpötyksen ja keskittyä jatkamaan matkaa kohti elämän lähdettä. Siis vielä kerran, sinua ei voi auttaa humanoidit, vaan yksin ja ainoastaan Jeesus Kristus.

Taas kerran olemme saaneet viskata pois yhden "epäilyksen kiven" ja matkamme jatkuu. Olemme nyt jo todella lähellä sitä todellista lähdettä. Lähdettä josta juotuasi huomaat eläväsi. Huomaat, että aikaisemmin olit kuollut ja vasta juotuasi aloit todella elämään. Ja se onkin totta.

Raamattukin sanoo, että ihminen joka ei ole ottanut elämäänsä Jeesusta Kristusta syntiensä sovittajaksi on synteihinsä kuollut. Sinä tiedät että kaikki ihmiset kerran kuolevat, mutta sinä tiedät myöskin että kaikki eivät todellisuudessa elä.

Niin...sinun elämäsi ei ole edes elämisen arvoista elämää...ja sen tiedät itsekin. Päivästä päivään olet vain "laahautunut" elämän valtatiellä sydän täynnä tuskaa ja ahdistusta. Mutta , kiitä Jumalaa että nyt sinun suuntasi on oikea. Suuntasi on kohti Golgatan kumpua. Kohti kumpua, josta vielä tänäkin päivänä vuotaa runsas anteeksianto. Kumpua, jossa elämän Herra , Jeesus Kristus antoi henkensä n. 2000 vuotta sitten sinun syntiesi edestä. Suuntasi on siis oikea ja haluan jo etukäteen onnitella sinua...tai ehkä en sittenkään vielä. Onhan sanottu, "ei pidä nuolaista ennen kuin tipahtaa".

Niin voihan olla, että et ehkä haluakaan kanssani mennä perille Jeesus lähteelle asti. Jos näin päätät...niin säälin sinua.. todella!!! Ja on muistettava, että vielä on "muutamia" epäilyksen kiviä polullasi ja ne pitää ns. "hoitaa".

Muuten...siitä, että ihminen usein pyrkii "nuolaisemaan, ennen kuin tipahtaa" sen verran, että sinä olet sortunut juuri tuohon ansaan. Nimittäin, olet usein miettinyt , että jos tulet uskoon niin mihin seurakuntaan sitten liittyisit.

Mitä typeryyttä...sanon minä. Sinä et ole vielä uskossakaan ja mietit jo pääsi puhki seurakuntaa mihin liittyisit. Eikö sinun tulisi ensiksi tulla uskoon ja vasta sitten liittyä seurakuntaan. Seurakuntahan muodostuu vain uskovista. Sinä olet pyrkinyt nuolaisemaan ennen kuin tipahtaa. Olet siis katsonut asioita, no miten sen nyt sanoisi: vähän epäloogisesti, olet siis laittanut asiat hieman väärään järjestykseen. Joten kuuntele tarkkaan: etsikäämme ensin Jeesus- lähde ja Hän on johdattava meidät oikeaan seurakuntaan…HÄNEN SEURAKUNTAANSA ( ei kirkkokuntiin)

Sitä paitsi, "oikea seurakunta " ei tarkoita mitään lahkoa. Oikea seurakunta ei siis ole esim. Lutherilaiset, helluntailaiset, adventistit jne. Nämä ovat vain ihmisten aikaansaamia ns. "järjestöjä". Toki näissäkin todellisia uskovia on. Oikea Jumalan seurakunta, Kristuksen ruumis rakentuu todellisista uskovista...yksilöinä. Siis , toisin sanoen, seurakunta muodostuu ihmisistä. Jumalan seurakuntaan kuuluu niin Lutherilaisia, helluntailaisia , adventisteja jne. Mutta toki meidän pitää, kun sitten olemme Jeesus lähteen löytäneet, miettiä myöskin se, että minkälaisten ihmisten kanssa haluamme Jumalaa palvoa, mutta tällaisten kysymysten kanssa ei tarvitse vielä painia. Kaikki sitten aikanaan.

Juotuasi elämän vettä todellisesta lähteestä saat olla varma, että Jumalan Pyhä Henki tulee johdattamaan sinut kaikkeen totuuteen myöskin tässä asiassa, (Joh.16:13). Ei siis pidä nuolaista ennen kuin tipahtaa!! Mutta varmasti haluat myöskin näistä asioita tietää, joten löydettyäsi Jeesuksen elämääsi syntiesi sovittajana ja vapahtajana tilaakin seuraava kirja joka käsittelee minkälaisten ihmisten kanssa sinun tulisikin Jumalaa palvoa. Kirja käsittelee siis sitä, minkälainen on todellinen uskova Raamatun valossa JA MISSÄ ON TODELLINEN JUMALAN SEURAKUNTA. Kirjan nimi on "VAHVISTA VELJIÄSI " Kirjaa voit tilata: Marko Lind / Puh. 041- 5714123 / 041-4701961. Otteita kirjasta voit käydä lukemassa myös internetistä (näiltä Web- sivuilta):

Olet myöskin sortunut arvostelemaan uskovia hieman "väärällä tavalla". Olet löytänyt heistä aina vain jotakin moitteen ja haukkumisen sijaa. Ehkä olet ajatellut, että jos sinä olisit uskovainen, et toimisi niin kuin monet uskovaiset toimivat. Ajatuksesi onkin erittäin hyvä ja tulevaisuudessa sinulla onkin se mahdollisuus että voit elää sen kohdallasi todeksi. Eli jos muut ovat epäonnistuneet niin sinä tietenkään et epäonnistu?

Mutta sen minä haluan sanoa sinulle: älä katso liikaa ympärillesi!!! Ethän ole mikään "SOPULI" joka laumaa seuratessaan putoaa rotkosta alas. Ole sinä siis viisaampi kuin joku järjetön eläin. Sinun tehtäväsi on, kun Hänet löydät, seurata vain Häntä. Kuuntele siis , mitä Hän sinulle sanoo: Joh. 21:22" ..., SEURAA SINÄ MINUA".

Sitä paitsi, yksikään ihminen ei OMILLA TEOILLAAN voi pelastusta ansaita. Me kaikki ihmiset olemme syntisiä ja juuri siksi tarvitsemmekin Jeesusta, syntiemme sovittajaa, (Room.3:22-25).

Oletko pannut muuten merkille, että "todelliset" uskovaiset eivät korostakaan itseään vaan Jeesusta? "Kyllä olen", vastaat....ja samassa kaadut yllättäen maahan! Kivi polullasi oli niin pieni, että et sitä edes itse huomannut ja siksi kaaduit. Kiven pienuus johtuu siitä, että kysymys, jonka kanssa seuraavaksi hieman "operoimme" on vaivannut sinua "alitajunnassasi", etkä sitä itse ole oikein aina tiedostanutkaan. Kivessä lukee:

Onko mitään väliä sillä, mitä jumalaa palvomme?