ONKO RAAMATTU VAIN IHMISTEN KIRJOITTAMA?

Raamattu, Jumalan ilmoitus ihmisille annettiin ihmisten välityksellä!! Raamattu on siis ihmisten kirjoittama. Ihmiset ovat kuitenkin toimineet tässä vain ns. "sihteereinä". Sinä viisaana ihmisenä olet tietenkin perillä liike-elämän tavoista hoitaa asioita. Firmojen johtajilla on omat sihteerinsä. Kun pomo lähettää kirjeen jollekin, niin hän vain sanelee kirjeen jonka sihteeri kirjoittaa. On siis oikeutettua sanoa, että kirjettä ei kirjoittanut pomo vaan sihteeri. Tämä olisi kuitenkin selvää vääryyttä, sillä toki jokainen tiedämme että AJATUKSET olivat pomon.

Kirjettä ei siis todellisuudessa kirjoittanutkaan sihteeri vaan pomo. Mielenkiintoista, eikö totta? Kun sinä luet tätä kirjaa, sinä et itse asiassa lue minun ajatuksiani vaan Taivaallisen Isän ajatuksia. Isä taivaassa haluaa, että sinä löytäisit tiesi Jeesus lähteelle ja siksi tämä kirja. Jos sinä tämän kirjan kautta löydät sen todellisen lähteen, älä silloin kiitä minua vaan Jumalaa joka antoi ainokaisen Poikansa sinun tähtesi. Minäkin olen itse asiassa vain "työläinen", Jumalan sihteeri. Samalla tavalla on Raamattu kirjoitettu. Ihmiset, Jumalan palvelijat ovat sen kyllä kirjoittaneet mutta ajatukset ovat olleet Jumalan. Niin yksinkertaista se on.

2 Piet.1:21" 21. sillä ei koskaan ole mitään profetiaa tuotu esiin ihmisen tahdosta, vaan Pyhän Hengen johtamina ihmiset ovat puhuneet sen, minkä saivat Jumalalta.

Mutta sinä et ole tietenkään tätä halunnut uskoa ja silloin sinun kohdallasi onkin toteutunut seuraava Raamatun jae...valitettavasti; 2 PIET.3:16"VÄÄNTÄVÄT KIEROON...KIRJOITUKSIA OMAKSI KADOTUKSEKSEEN". Sinä olet mielestäsi viisas ja kuitenkin olet vääntänyt kirjoituksia kieroon...niin omaksi kadotukseksesi!!! Ei ole siis ihme, että sinulla on niin huono olla.

Ja minä tavallaan ymmärrän sinua, kun et ole löytänyt todellista lähdettä, niin on selvää, että ethän sinä voi kirjoituksia ymmärtääkään. Muistatko kun opettelit lukemaan? Ensin sinun piti opetella aakkoset. Vanha sananlasku sanoo, että "tyvestä puuhun noustaan" ja se pitää paikkansa myöskin kun puhumme Raamatun asioista ja lähinnä Kirjoitusten ymmärtämisestä. Sinä et osaa edes "Raamatullisia aakkosia" . Kuinka siis voisit osata lukea?

Sinä tiedät, että ihminen elääkseen tarvitsee niin vettä kuin ruokaakin. Siis molempia. Sinä tiedät myöskin, että kun lapsi syntyy tähän maailmaan, hän elää aluksi pelkällä nesteellä, äidin rintamaidolla. Vasta ajan kuluttua hän voi ruveta syömään kiinteää ruokaa. Siis ensin vesi ja sitten ruoka!!! Se miksi sinä et voi ymmärtää Raamatun kirjoituksia johtuu yksinkertaisesti siitä, että et ole vielä edes tuolla "vesiasteella". Et ole löytänyt sitä todellista elämän nestettä " Jeesus lähdettä". Raamattu puhuu, että on olemassa "hengellinen ihminen" ja "lihallinen ihminen". Sinä olet vielä lihallinen. Lihallinen ihminen nauttii "lihallista" vettä ja "lihallista" ruokaa.

Mutta olet huomannut, että se ei sinulle riitä. Olet elämässäsi takonut päätäsi seinään niin monta kertaa, että olet itsekin kyllästynyt mustelmiisi ja pahaan oloosi. Olet huomannut että tuo "lihallinen" vesi ja ruoka ei yksinkertaisesti riitä sinulle. Olet "sisältäsi" täysin tyhjä, ja tuon tyhjyyden on täyttänyt mustaakin mustempi synkkyys. Harmillista, että näin on tapahtunut sinulle. Mutta muista aina se, että Jumala ei ole milloinkaan tahtonut, että sinun sisälläsi olisi vain pimeyttä. Sinä olet vain niittämässä sitä, mitä olet aikaisemmin kylvänyt ja siitä johtuu pahaolosi. 5 Moos.8:3" ...opettaaksensa sinut ymmärtämään, että ihminen ei elä ainoastaan leivästä, vaan että hän elää jokaisesta sanasta, joka Herran suusta lähtee.

Sinä tiedät, että normaali ruoka ja vesi ei sinulle riitä!!! Jos se olisi sinulle riittänyt olisi sinun olosi varmasti paljon mukavampi, kuin mitä se nyt on. Sinä tarvitset hengellistä vettä ja leipää. Sinun tulee saada juoda Hengellisestä kalliosta, Jeesus lähteestä . Sinulla, niin kuin jokaisella on valtava sisäinen halua saada olla Jumalan "ihminen". Silloin sinä voisit tyydyttää myös sisäiset tarpeesi. Voisit nauttia Jumalan antamaa hengellistä ruokaa. Voisit nauttia Jumalan sanasta, Raamatusta. Näinhän elivät jo Jumalan ihmiset tuhansia vuosia sitten; 1 Kor. 10:1-4" . Sillä minä en tahdo, veljet, pitää teitä tietämättöminä siitä, että isämme olivat kaikki pilven alla ja kulkivat kaikki meren läpi . ja saivat kaikki kasteen Mooseksen pilvessä ja meressä . ja söivät kaikki samaa hengellistä ruokaa . ja joivat kaikki samaa hengellistä juomaa. Sillä he joivat hengellisestä kalliosta, joka heitä seurasi; ja se kallio oli Kristus.

Mutta sinä et ole Jumalan ihminen, koska et ole vielä löytänyt lähdettä, lähdettä joka voi tyydyttää "sisäisen janosi". Juuri tuo lähde tekee sinusta hengellisen ihmisen. Mutta koska et ole löytänyt lähdettä, et myöskään ole vielä "hengellinen". Säälin sinua! 1 KOR.2:14"MUTTA LUONNOLLINEN IHMINEN EI OTA VASTAAN SITÄ, MIKÄ JUMALAN HENGEN ON; SILLÄ SE ON HÄNELLE HULLUTUS, EIKÄ HÄN VOI SITÄ YMMÄRTÄÄ, KOSKA SE ON TUTKISKELTAVA HENGELLISESTI."

No niin, tulihan se sieltä, saatat viisauttasi sanoa! Jos kerta minä en voi ymmärtää Raamattua, Jumalan ilmoitusta ihmisille, karttaa Jeesus lähteelle, miksi sinä sitten yrität minulle selitellä Raamattua? Taidat itse olla tyhmä, kun tuollaista teet...taidat tehdä turhaa työtä, näin syytellen osoitat minua sormellasi ja unohdat, että juuri tuollainen syytteleminen tekee sinulle vain "entistä pahemman olon". Pettymys sisälläsi kasvaa, kun ajattelet, että eihän sinulla ole mitään mahdollisuutta löytää Jeesus-lähteelle, koska ethän sinä voi ymmärtää karttaa, Raamattua. Pettymyksesi kuitenkin tyypilliseen tapaasi puet syyttelyn synkkään kaapuun ja tavallaan ymmärrän sinua...olethan vielä lihallinen !!!

MUTTA NIIN OLI HOVIHERRAKIN!!!! ; Apt.8:29-38" . Niin Henki sanoi Filippukselle: "Käy luo ja pysyttele lähellä noita vaunuja." . Niin Filippus juoksi luo ja kuuli hänen lukevan profeetta Esaiasta ja sanoi: "Ymmärrätkö myös, mitä luet?" . Niin hän sanoi: "Kuinka minä voisin ymmärtää, ellei kukaan minua opasta?" Ja hän pyysi Filippusta nousemaan ja istumaan viereensä. . Ja se kirjoitus, jota hän luki, oli tämä: "Niinkuin lammas hänet viedään teuraaksi; ja niinkuin karitsa on ääneti keritsijänsä edessä, niin ei hänkään suutansa avaa. . Hänen alentumisensa kautta hänen tuomionsa otetaan pois. Kuka kertoo hänen syntyperänsä? Sillä hänen elämänsä otetaan pois maan päältä." . Ja hoviherra kysyi Filippukselta sanoen: "Minä pyydän sinua: sano, kenestä profeetta puhuu näin, itsestäänkö vai jostakin toisesta?" Niin Filippus avasi suunsa ja lähtien tästä kirjoituksesta julisti hänelle evankeliumia Jeesuksesta. Ja kulkiessaan tietä he tulivat veden ääreen; ja hoviherra sanoi: "Katso, tässä on vettä. Mikä estää kastamasta minua?" Ja hän käski pysäyttää vaunut, ja he astuivat kumpikin veteen, sekä Filippus että hoviherra, ja Filippus kastoi hänet.

Hoviherra oli vilpitön etsijä niin kuin toivon mukaan sinäkin. Hän ei kuitenkaan ymmärtänyt kirjoituksia. Ei kukaan lihallinen ymmärrä. Ja hän oli lihallinen!!! Mutta niin kuin Jumala lähetti Filippuksen hoviherran luo, niin on myöskin Jumala lähettänyt minut sinun luoksesi tämän kirjan muodossa. Miksi? Selittämään tietysti sinulle kirjoituksia! Selittämään, että Jeesus Kristus on ainoa ja oikea elämän lähde. Mitä muuta varten luulet maailmassa olevan Jumalan palvelijoita?

Tuosta lihallisesta hoviherrasta tuli kuitenkin "hengellinen" ja hän antoi kastaa itsensä. Myös sinusta voi tulla "hengellinen". Hoviherra pääsi lähteelle ja sai juoda hengellisestä kalliosta joka on Kristus Jeesus.

Kaste on lopullinen merkki siitä, että on antautunut Herralle Jeesukselle Kristukselle. Se on merkki siitä, että on löytänyt todellisen lähteen. Onko se todellakin merkki siitä, kysyt, sillä onhan sinutkin kastettu! Sinut on kastettu pienenä lapsena, etkä silti ole löytänyt sitä todellista lähdettä. Onkin oikein kysyä; kumpi meistä on väärässä? Emme käy kuitenkaan väittelemään asiasta, vaan katsomme, mitä karttamme asiasta sanoo. Vain kartta (Raamattu) on oikeassa!!! Joko kaste on merkki "löydöstä" tai sitten ei! OIKEA KASTE ON MERKKI OIKEASTA LÖYDÖSTÄ!! Väärä kaste on merkki "väärästä löydöstä".

Nimittäin, lapsikasteoppi ei ole oikea . Jos sinut on lapsena kastettu, se tarkoittaa silloin sitä, että sinua ei ole KASTETTU OLLENKAAN!!! Lapsikasteoppi ei ole ollenkaan Jumalan tahdon mukainen. Raamatullinen kastetapa on aina "UPOTUSKASTE". Pelkkä "veden vihmonta" ei siis ole Jumalan tahdon mukainen. Katsokaamme siis uudestaan tuota hoviherran ja Filippuksen tapausta. Ja kulkiessaan tietä he tulivat veden ääreen; ja hoviherra sanoi: "Katso, tässä on vettä. Mikä estää kastamasta minua?" Ja hän käski pysäyttää vaunut, ja he astuivat kumpikin veteen, sekä Filippus että hoviherra, ja Filippus kastoi hänet.

Niin kuin huomasit nämä jakeet puhuvat enemmän kuin tuhat sanaa!! On tärkeää, että toimimme juuri niin kuin kartassamme lukee. No , joka tapauksessa sinua ei ole vielä kastettu OIKEALLA TAVALLA, mutta toivottavasti sinut kastetaan pian. Jos vilpittömästi seuraat kanssani karttaa lähteelle ja annat minun potkia tieltäsi epäilyksen kivet pois, niin kaste on sinullakin edessä. Ja tulet huomaamaan kuinka ihanaa on olla Jumalan lapsi.

Ja haluan sinun muistavan, että hoviherra uskoi ensin Jeesukseen Kristukseen ja vasta sitten hänet kastettiin. Kaste ei siis pelasta vaan usko!! Kaste on siis vain merkkinä uskosta. Elävä usko siis vaikuttaa sen , että ihminen menee kasteelle.

No...näistä asioista on turha nyt puhua, et niitä kuitenkaan vielä ymmärtäisi. Tärkeätä on sinulle vain se, että löydät sinun synkkään elämääsi valon: Jeesuksen Kristuksen . Tee sen jälkeen mitä haluat, minun tehtäväni nyt on vain saattaa sinut tuolle ihanalle Golgatan kummulle, Jeesus lähteelle.

Jos olit tarkka, huomasit, että jae 37 puuttuu. Jae 37 oli kyllä alkuperäisessä Jumalan Sanassa, mutta vuoden 38 käännöksessä sitä ei ole. Toki alkuperäisissä kirjoituksissa ei mitään jakeita ollutkaan, ne on sinne jälkeenpäin lisätty lukemisen helpottamiseksi. Mutta 37 jakeen teksti siellä kyllä on!!

On tärkeää, että katsomme karttaa tarkasti. Kun suunnistaja suunnistaa, hän katsoo tarkasti jokaisen mäen ja jokaisen notkon, jokaisen tien ja jokaisen lammen. Häneltä ei jää mitään huomaamatta. Siksi hän löytääkin perille. Näin on myös meidän tehtävä, kun tutkimme Jumalan Sanaa, karttaa, siis Raamattua. Koska mekin haluamme löytää perille...eikö niin? Jae 37 kuuluukin; Niin Filippus sanoi hänelle; Jos uskot koko sydämestäsi, niin se tapahtukoon. Hän vastasi ja sanoi; "Minä uskon, että Jeesus Kristus on Jumalan Poika". Tästäkin Raamatun kohdasta huomaamme, että kasteelle menolle oli vain yksi ehto. Jos uskot , että Kristus Jeesus on Jumalan Poika !!!

Raamattu on luotettava kartta ja totta kannesta kanteen. Miten muuten luulet että ihmiset ovat löytäneet Jeesus lähteelle? Monet ihmiset sanovat kyllä, että ovat löytäneet Jeesus lähteelle ilman Raamattua, ilman evankeliumin sanomaa, ilman Pyhän Hengen ohjaavaa valoa, joka aina nousee Raamatun sivuilta, mutta voi...he ovat vain niitä näyttelijöitä, joihin sinä oletkin jo tutustunut elämäsi karulla valtatiellä. Nämä ovat juuri niitä, jotka juovat "vääristä lähteistä". Raamattu on ihmisten kirjoittama, mutta sanoma on Jumalan!

Niin kuin edellä on käynyt ilmi, ovat ihmiset toimineet kirjoittaessaan Raamattua vain ns. sihteereinä. Jos jokaisella sihteerillä olisi ollut ns. "oma pomo" eli "minä itse" niin eikö olisi selvää, että Raamattu olisi täynnä ristiriitaisuuksia? Mutta Raamatussa ei ole ristiriitaisuuksia niin kuin jotkut asiasta tietämättömät omaksi kadotuksekseen väittävät. Olet monesti väitellyt ihmisten kanssa erilaisista asioista. Olet ihmetellyt kun ihmiset ovat niin paljon erimieltä asioista. Tiedät, että maailma on täynnä erilaisia puolueita ja ryhmittymiä. Nämä kaikki ovat kertoneet sinulle karua kieltään siitä, että ihminen on itse asiassa häikäilemättömin peto tällä planeetalla. Lihallinen ihminen ajaa vain omaa etuaan, niin kuin sinäkin, sillä olethan vielä lihallinen. Jos Raamattu olisi tehty näitä samoja tarkoitusperiä ajatellen, jos Raamattu olisi kirjoitettu vain siksi että olisi helpompi esim. hallita kansaa, niin eikö sinuakin hieman ihmetytä miten nuo eri kirjoittajat ovat olleet niin samaa mieltä asioista. Nimittäin Raamattu koostuu "kirjoista" ja melkein jokaisella kirjalla on ollut oma kirjoittaja. Yksi ihminen ei ole siis sitä kirjoittanut. Se ei siis koostu yhden ihmisen mielivaltaisista lausunnoista. Kyse on monista ihmisistä. Kaiken kaikkiaan heitä oli n. 40 .

Olisivatko he voineet yhdessä sopia jonkun näköisen "salaliiton", jotta he voisivat hallita kansaa? Mikään salaliitto ei tule kysymykseen, kun tiedämme, että Raamattu on kirjoitettu 1610 vuoden aikana; he eivät voineet tehdä siis keskenään minkäänlaista sopimusta. Lisäksi kirjoittajien joukossa oli niinkin erilaisia ihmisiä kuin; kuningas, profeetta, paimen, veronkokoaja ja lääkäri. Kuitenkin Raamattu on kirja missä ei ole ristiriitaisuuksia. ON TÄYSIN SELVÄÄ, ETTÄ KAIKKIEN KIRJOITUKSET OVAT TÄYTYNEET TULLA SAMASTA LÄHTEESTÄ; JUMALASTA!!

Myöskin Raamatun tekstit, kun niitä tarkastellaan, osoittautuvat Jumalan ilmoitukseksi. Raamatun ennustukset toteutuvat aivan silmiemme edessä. Se, että Raamatun ennustukset toteutuvat, on itse asiassa todiste siitä, että Raamattu on Jumalan ilmoitus ihmisille. Jumala sanoi profeetta Jesajan kautta jo monia tuhansia vuosia sitten; Jes. 46;9,10; "Muistakaa menneitä aikoja, muinaisista alkaen, minä olen Jumala, eikä muuta ole. Minä olen Jumala, ei ole kukaan minun vertaiseni. Jo alusta asti olen kertonut kaiken, mikä oli tuleva, jo ammoin ilmaissut sen, mikä ei ollut tapahtunut vielä. Näin minä sanon, ja päätöksessäni pysyn, kaiken, mitä tahdon, minä toteutan."Myöskin Jeesus sanoi n. 2 000 vuotta sitten; Joh. 14;29" Olen puhunut tästä jo nyt, jotta te uskoisitte, kun se tapahtuu". 

- Raamatun ennustukset ovat käyneet toteen

(Matt.24:7"...nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin")

Lissabonin maanjäristys 1,11-1775

Luultavasti kuuluisin kaikista maanjäristyksistä oli järistys, joka tuhosi Lissabonin 1.11-1775. Järistyksiä oli peräkkäin kolme(niistä ensimmäinen voimakkain);klo:9:40, 10:00 ja puolelta päivin. Pääjäristys kesti 6-7 minuuttia, mikä on epätavallisen pitkä kestoaika. Kuudessa minuutissa vähintään 30 000 ihmistä kuoli, kaikki suuret julkiset rakennukset ja 12 000 asuntoa tuhoutui. Koska oli pyhäpäivä, monet menettivät henkensä kirkkojen sortuessa. Järistys aiheutti tulipalon, joka kesti kuusi päivää. Joen rannalla ollut marmorista tehty täynnä ihmisiä oleva laituri vajosi joen pohjaan. Alexander Humbolt on todennut, että järistys ulottui alueelle, joka oli laajuudeltaan neljä kertaa Euroopan suuruinen>>Encyclopedia britannica (vuoden 1961 laitos)osa 7.s.878. 

(Apt.2:20 "aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennen kuin herran päivä tulee, se suuri ja julkinen") Pimeä päivä ja kuun muuttuminen vereksi 19.5-1780 pohjois-Amerikassa Pimeä päivä 19 toukokuuta 1780, on saanut nimensä erikoislaatuisesta pimeydestä, joka tuona päivänä ulottui yli koko uuden Englannin Yhdysvalloissa. Joillakin paikoilla ihmiset eivät pystyneet lukemaan tavallista painotekstiä ulkona useaan tuntiin. linnut lauloivat iltalaulujaan, vetäytyivät yöpuulle ja vaikenivat. Siipikarja asettui orsilleen, karja hakeutui lepopaikoilleen ja asunnoissa sytytettiin kynttilät. Tämä luonnonilmiö alkoi noin kymmeneltä aamulla ja jatkui seuraavaan puoliyöhön asti, mutta pimeyden voimakkuus ja kestoaika vaihteli eri paikoin---tämän omalaatuisen ilmiön todellista syytä ei tunneta. (Webster"s dictionary). Myöhemmin tätä outoa ilmiötä on selitetty luonnollisista syistä johtuneeksi. Sillä saattaa hyvinkin olla luonnollinen syynsä. Itse asiassa Jumala käytti luonnon voimia myös avatessaan Israelille tien kaislameren poikki, 2 Moos. 14;21. Tuota pimeää päivää seurannut yö oli niin pimeä, että valkoista paperin palaa ei pystynyt näkemään, vaikka sitä piti aivan silmien edessä. Myös kuu oli näkymättömissä, vaikka oli täyden kuun aika. Kuitenkin keskiyöllä epätavallinen pimeys alkoi hälvetä ja kuu ilmaantui näkyviin verenpunaisena. Milo Bostwick mainitsee tästä tapahtumasta; kuu, joka oli täysimmillään ,näytti verenpunaiselta. Sen aiheuttama häly ja sen johdosta käydyt keskustelut ovat painautuneet syvälle mieleeni---(Stones History on Beverly).

 

On ilmeistä, että edellä mainitun kaltaiset luonnonilmiöt voivat toistua, ja ovatkin toistuneet, vieläkin rajuimpina ja yleismaailmallisempina. Luontokin julistaa, että elämme Herran tulemuksen aatossa !! Niin kuin näemme Raamatun ennustukset ovat käyneet ja käymässä toteen !!

Muita merkkejä jotka osoittavat että Jeesuksen tulo on lähellä ! (Huom. Jeesus lupasi Raamatunlehdillä tulla takaisin !!!) (yleismaailmallisia): 

*rikkauksien kokoaminen

Jaak.5:1-8 kuulkaa te rikkaat, itkekää ja vaikeroikaa sitä kurjuutta, joka on teille tulossa. Teidän rikkautenne on mädännyt ja teidän vaatteenne ovat koin syömät;teidän kultanne ja hopeanne on ruostunut, ja niiden ruoste on oleva todistuksena teitä vastaan ja syövä teidän lihanne niin kuin tuli. Te olette koonneet aarteita viimeisinä päivinä....sillä Herran tulemus on lähellä".Niin kuin tiedämme, maailman rahapolitiikka on romahtamaisillaan!! Selvä osoitus siitä, että Herran tulo on lähellä!! 

*sotavalmistelut !

Matt.24:6,7,8"...te saatte kuulla sotien melskettä ja sanomia sodista; katsokaa, ettette peljästy. Sillä näin täytyy tapahtua, mutta tämä ei ole vielä loppu. Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin. Mutta kaikki tämä on synnytystuskien alkua." 

*lisääntyvä ahdistus ja pelko ihmiskunnan keskuudessa !

Luuk.21:25-26"...ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat. Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät"

*hillitön nautinnonhalu !

2 Tim.3:1-4" mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja. Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita, rakkaudettomia, epäsopuisia, panettelijoita, hillittömiä, raakoja, hyvän vihamiehiä. Pettureita, väkivaltaisia, pöyhkeitä, hekumaa enemmän kuin Jumalaa rakastavia;" Katso ympärillesi, eikö tänä päivänä ole juuri tällaista ?

*Nooan päivien aikainen elämäntapa!

Luuk.17:26-30" ja niinkuin kävi Nooan päivinä, niin käy myöskin Ihmisen Pojan päivinä; he söivät, joivat, naivat ja menivät miehelle, aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin; ja vedenpaisumus tuli ja hukutti heidät kaikki. Niin myös, samoin kuin kävi Lootin päivinä; he söivät, joivat, ostivat, myivät, istuttivat ja rakensivat, mutta sinä päivänä, jona Loot lähti sodomasta, satoi tulta ja tulikiveä taivaasta, ja se hukutti heidät kaikki, samoin käy sinä päivänä, jona Ihmisen Poika ilmestyy".

*yleinen laittomuus!

Matt.24:12" ja sen tähden , että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus".

*yhteydet riivaajahenkiin!

1 Tim.4:1-2 "mutta Henki sanoo selvästi, että tulevina aikoina moniaat luopuvat uskosta ja noudattavat villitseviä henkiä ja riivaajien oppeja valheenpuhujain ulkokultaisuuden vaikutuksesta, joiden omatunto on poltinraudalla merkitty"

Esim. tänä päivänä saatanan palvonta on yleistymään päin. Ufoista puhutaan niin televisiossa kuin radiossakin. (käsittelemme ufoasiaa myöhemmin).

Sielunvihollinen oveluudellaan saa ihmiset ihannoimaan vääriä arvoja, esim. itsensä tatuoiminen on tänä päivänä "in". Raamattu kieltää tällaisen ja siksi yhä useammin kadullakin saatamme kohdata ihmisiä jotka ovat antaneet tatuoida itsensä. Elämme ajassa jossa sielunvihollisen voimat ovat näkyvästi läsnä.

*Harhaanjohtavat ihmeet!

Ilm.16:14"...riivaajain henkiä, jotka tekevät ihmeitä; ne lähtevät koko maanpiirin kuningasten luo kokoamaan heidät sotaan Jumalan, Kaikkivaltiaan suurena päivänä."Ilm.13:13 "ja se tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden."Matt.24:24 "sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista valitutkin."

Tänä päivänä on taikuutta, sellaista mitä ei ole ollut koskaan aikaisemmin(esim. taikurit televisiossa). Tänä päivänä ihmiset juoksevat ihmeiden perässä. Humanoidit tekevät tänä päivänä ihmisten puheiden mukaan ihmeitä, (kaappaavat aluksilleen jne. tästä myöhemmin)

Entä sitten Raamattu ja arkeologiset kaivaukset? Tiedemiehet tutkivat historiaa ja sen todenperäisyyttä, ovatko he löytäneet kaivauksissaan mitään sellaista, joka voisi todistaa, että Raamatun henkilöt ovat olleet olemassa ja että kaupungit ja kylät ovat olleet todellisuutta vuosituhansia sitten?

KYLLÄ, ARGEOLOGIA TODISTAA RAAMATUN TODENPERÄISYYTTÄ!!!!! Oikea tiede ei ole koskaan ristiriidassa Raamatun kanssa !!! Otetaanpa yksi esimerkki. Pidä hatustasi kiinni...nyt mennään !!!

Raamattu kertoo, että maapallolla on joskus ollut vedenpaisumus. Tästä voit lukea 1 Moos.6-9 luvuista. Onko vain Raamattu kertonut tuosta tapahtumasta? Onko vain Raamattu ainoa "dokumentti" siitä, että vedenpaisumus todella tapahtui? Eli onko vedenpaisumus ollut todellisuutta vai tarua?

Vuonna 1872 nuori englantilainen assyriologi George Smith löysi British Museumista joitakin savitaulun kappaleita. Niissä oli vanha kertomus vedenpaisumuksesta. Sanomalehti Daily Telegraph lähetti Smithin välittömästi Niniven tienoille etsimään ikivanhan assyrialaisen kaupungin raunioista tämän mielenkiintoisen savitaulun jäljellä olevatkin kappaleet. Hän löysikin etsimänsä. Sen jälkeen on useita muita samanlaisia kertomuksia sisältäviä savitauluja kaivettu esiin. Sumerilaisessa tekstissä esiintyy tulvan sankarina Ziusudra ja babylonialaisessa Utnapistim. Shuruppakin kuningas, Utnapistim, sai kertomuksen mukaan ilmoituksen jumalilta, että maata kohtaisi tuhotulva. Hän itse pelastuisi rakentamassaan laivassa. Utnapistim tiedusteli jumalilta mitä hänen tuli vastata ihmisille heidän tiedustellessaan laivan rakentamisen syitä. Jumalat käskivät antamaan seuraavan vastauksen: Olen saanut tietää (jumala) Enlilin vihastuneen minuun, joten en voi asua kaupungissasi, en myöskään voi jalallani astua Enlinin alueelle, syvyyteen tahdon sen vuoksi vajota. Ajan tullen jumalat antaisivat veden tulvia. Utnapistim rakensi laivan saamiensa ohjeiden mukaan. Hän lastasi laivaan omaisuutensa sekä ruokaa ihmisille ja eläimille. Hän kehoitti perheensä jäseniä ja eläinkunnan edustajia menemään laivaan. Kun tulvan alkamisen aika koitti, alkoi valtavasti sataa ja sitä kesti kuusi päivää ja yötä. Myrsky oli niin hirvittävä ja hävitys niin valtava, että jumalat, jotka olivat tulvan aiheuttaneet, vapisivat pelosta. He palasivat taivaaseen ja piiloutuivat "peloissaan olevien koirien tavoin hiipien kyyristyneinä muurin juurelle". Myrskyn loputtua "olivat ihmiset tulleet maaksi jälleen". Vain Utnapistimin laiva kellui autiolla ulapalla. Laiva laskeutui Nisirin vuorelle. Utnapistim odotti kuusi päivää. Seitsemäntenä hän päästi ulos kyyhkysen. Koska lintu ei löytänyt lepopaikkaa, se palasi takaisin laivaan. Myöhemmin laskettiin samalla tavalla pääskynen ulos, sekin palasi. Lopuksi lähetettiin korppi ulos, ja se näki veden laskeutuneen eikä niin muodoin palannut. Tulvan sankari ymmärsi veden laskeutuneen maan päällä. Hänen ensimmäinen tekonsa oli esittää erään vuoren huipulla kiitosuhri jumalille. Uhri miellytti jumalia, "jotka tunsivat suloisen tuoksun". He tulivat uhripaikalle ja "kärpästen tavoin ympäröivät uhraajan."On mahdotonta ajatella, ettei tällä tulvakertomuksella olisi mitään yhteyttä vastaavaan kertomukseen Raamatussa. Oleellisimmissa kohdissa kertomukset ovat siinä määrin yhtäläisiä, että tuskin voidaan ajatella niiden kertovan kahdesta eri tapahtumasta. Yhtäläisyyksissä ei olekaan mitään ihmettelemistä. Asuivathan Eufrat-ja Tigris-virtojen laaksossa olevat kansat lähellä Armeniaa, mihin Nooan arkki "pysähtyi" ja mihin jotkut Nooan jälkeisistä Raamatun mukaan asettuivat pysyvästikin vedenpaisumuksen jälkeen. Ei voida kieltää sitä tosiasiaa, etteikö babylonialainen kertomus tuhotulvasta puhuisi samasta asiasta kuin 1 Mooseksen kirja Raamatussa ja johon tapahtumaan Uusi Testamenttikin useissa yhteyksissä viittaa (ks. Matt.24:37-39; / Luuk.17:26,27 / 1 Piet.3:20 / 2 Piet 2:5).Tämä käsiimme tullut, savitauluihin kirjoitettu kertomus on saanut "lisävaikutteita" pakanallisista käsityksistä ja ajatuksista. On esitetty olettamus, että babylonialaiset olisivat lainanneet vedenpaisumuskertomuksen Raamatusta. Tällainen väite on kuitenkin heikosti perusteltu, eikä sitä voitane puoltaa, sillä vanhimmat savitaulut ovat ilmeisesti kirjoitetut ennen 1 Mooseksen kirjaa. Vanhimmat babylonialaiset tulvakertomukset ovat peräisin v. 3000 ekr. Toinen väite on se, että Raamatun kertomus on vain babylonialainen versio. Tämä käsitys on nykyään laajimmalle levinnyt. Huolellinen Raamatun lukija havaitsee kuitenkin tämän olettamuksen vääräksi. Tällaisen lainausteorian tekee epätodennäköiseksi kertomuksissa ilmenevät eroavaisuudet. Raamatun kertomus edustaa ylevää majesteettiutta ja oikeutta, kun taas babylonialainen puhuu naiivin mauttomasti jumalien julmuudesta ja koirien ja kärpästen kaltaisuudesta. Kulkeutuessaan perimätietona eri heimojen ja kansojen keskuuteen on kertomus saanut lisäväritystä heidän omista uskomuksistaan. Babylonialainen kertomus kolmannelta vuosituhannelta eKr. on näyte sellaisesta muunnoksesta. Oikeampaan osunut johtopäätös on epäilemättä se, että sekä hebrelainen että babylonialainen vedenpaisumuskertomus viittaavat taaksepäin samaan alkulähteeseen, todella tapahtuneeseen katastrofiin.

(ote: ARGEOLOGIA JA RAAMATTU ;neljätuhatta vuotta vanhat löydöt kertovat / kirjeopisto...Lahti)

Myöskin Nooan arkki on löytynyt!!! Sama arkki mistä Raamattu puhuu vedenpaisumuksen yhteydessä on löytynyt!! Kertomus vedenpaisumuksesta ja vanhurskauden saarnaajasta Nooasta on todellisuutta!!

Muita tiedemiesten vahvistamia totuuksia ovat esimerkiksi:

- Hammurabin lakikokoelma (löytyi 1901)

- Elefantinen papyrykset (1903)

- Bogazköyn heettiläiset jäännökset (1906)

- Tutankhamonin hauta (1922)

- Bybloksen Ahiramin sarkafagi (1923)

- Ras Samran kirjoitukset (1929-1937)

- Marin kirjeet ja Laakiin taulut ( 1935-1938)

- Jeesuksen hauta, joka on todella olemassa.

- Ninive ja Assyria; raamatussa mainitut jo kauan kadoksissa olleet kaupungit ovat löytyneet raunioina .

- Nebukadnessarin Babylon on kaivauksissa osoittautunut juuri sellaiseksi kuin Raamattu on sen kertonut.

- Kuolleen meren kirjakääröt osoittavat Raamatun pysyneen samanlaisena vuosisatojen aikana !!!

Nämä muutamat esimerkit kertovat meille sen, että Raamattu on luotettava myöskin historiallisesti. Olet varmasti kanssani sitä mieltä, että raamattu on sittenkin totta!!! Saatana, sinun isäntäsi on valehdellut sinulle. Ihmiset ovat valehdelleet sinulle. Ja sinä vain sokeasti uskoit mitä sinulle puhuttiin, etkä vaivautunut edes asiaa sen kummemmitta puheitta tarkistamaan. Täytyy vain sanoa, että olisi se ollut harmi jos et tätä kirjaa olisi käsiisi saanut.

Raamatussa on vielä eräs mielenkiintoinen lupaus, ja sen haluan sinulle nyt kertoa. Se lupaus koskee jokaista, joka epäilee, onko Raamattu vain ihmisten kirjoittama. JOH.7:17"JOS JOKU TAHTOO TEHDÄ HÄNEN TAHTONSA, TULEE HÄN TUNTEMAAN, ONKO TÄMÄ OPPI JUMALASTA, VAI PUHUNKO MINÄ OMIANI."

Sinä olet ollut kuin tyhmä vesilintu viisasten vesilintujen joukossa. Olet rakentanut pesäsi ja unelmasi paikkaan missä pedot ovat toistamiseen syöneet unelmasi ja pesäsi munat. Viisaat linnut sitä vastoin ovat rakentaneet pesänsä kauas ulapalle petojen saavuttamattomiin. He ovat saaneet nauttia "työnsä hedelmistä". Menepä keväällä ja katso kuinka viisaat linnut ovat työn touhussa jossakin "kaukana " ulapalla. Katso ja opi heistä. Katso myöskin laiskoja lintuja, jotka tyhmyyttään rakentavat pesänsä rantakaislikkoon tai ihan rantakivikkoon. Heidän pesänsä munat joutuvat niin kettujen kuin minkkienkin ruoaksi. Katso ja ymmärrä!

Eikö sinunkin tulisi rakentaa kotisi, pesäsi ja unelmasi jonnekin, missä eivät pedot ja muut uhkatekijät voisi unelmiasi romuttaa eikä kotiasi tuhota? Voisiko turvallisempaa ja ihanampaa paikkaa olla kuin taivas. Sama taivas, missä Taivaallinen Isämme ja Hänen Poikansa Jeesus Kristus asuvat suuren enkelijoukkonsa kanssa. Eikö sinunkin tulisi sijoittaa aarteesi juuri tuonne "kultakaupunkiin", sillä siellä ei koi syö eikä ruoste raiskaa? Siellä eivät vorot, varkaat, huijarit vie aarrettasi. Voisiko turvallisempaa kassaholvia aarteillesi löytyä? Mutta ei... sinä olet niin ymmärtämätön, että eläimiin verrattunakin olet täysin tyhmä. Sinä olet unelmasi rakentanut aina tämän maailman kamaralle. Onko ollut siis ihme, että se on niin usein tuhoutunut. Se on tavallaan luonnollista, ymmärrän sinua ja samalla säälin sinua.

Sinulle on kyllä kerrottu, että on olemassa toinen maailma, maailma jossa odottaa ihana tulevaisuus. Maailma jonne pääsevät kaikki, jotka täällä ajallisessa ajassa sinne matkalipun hankkivat. Itse asiassa tuo maailma on jossakin kaukana. Tämän maailman ja tuon "toisen maailman" välillä on ikään kuin suuri autiomaa. Jotta pystyisit tuon "toisen maan" saavuttamaan, tarvitset autiomaan ylitykseen vettä. Mutta siihen ei käy ihan mikä tahansa vesi. Autiomaa on kuuma ja karu ja ainoastaan Jeesus-lähteen vesi voi antaa sinulle voimaa ylittää tuo karu autiomaa.. Tässä on itse asiassa juuri se salaisuus. On ensin löydettävä tuo "Jeesus- lähde" ja vasta sitten voi saavuttaa tuon toisen ihanan maan. Jeesus on siis tuo "matkalippu".

Jumalan Sana, Raamattu on totta. On olemassa jossakin kaukana maa, joka odottaa matkaajaa kotiin. Tuolla maassa asuu Isä Jumala Poikansa Jeesuksen kanssa. Enkelijoukko ympäröitsee heidän valtaistuintaan (Ilm.4;9-11 / Ilm.5;11-13).

Ovatko he tuolla ihanassa maassa tekemättä mitään? Katselevatko he vain meitä ja ikään kuin antavat pisteitä menestymisestämme? Istuvatko he vain "notkuvan herkullisen ruokapöydän" ääressä lihottaen itseänsä ja arvostelevat virheitä joita me maan matkaajat niin usein teemme? Pallottelevatko he vain teorioilla ja ovatko hurraavana väkijoukkona taivaan enkelit? EI, EI ja vielä kerran EI!!!! (kats.Job.28:24 / Ps.14;2-4 / Ps.33:13-19). He, Isä Jumala ja Hänen Poikansa Jeesus Kristus ja enkelit eivät toimi niin kuin me ihmiset usein toimimme.

Jumala rakastaa luotujansa, siis sinua ja minua. Jumala loi alussa ihmisen asuttamaan maata. ( ihminen ei siis tullut evoluution tuloksena). Adam ja Eeva eivät kuitenkaan toimineet niin kuin Jumala oli heitä käskenyt vaan he rikkoivat saatanan houkutuksesta, joka oli käärmeen muodossa, paratiisissa noita käskyjä vastaan. Jumalan ohjeiden tarkoituksena on aina ollut, että kaikki sujuisi hyvin. Jumala jo paratiisissa antoi ohjeet koskien Adamia ja Eevaa heidän parhaakseen.Ihmisen piti alunperin elää iankaikkisesti Jumalan yhteydessä eikä siihen aikaan ollut minkäänlaisia sairauksia. Kuitenkin juuri tuo Adamin ja Eevan "syntiinlankeemus" johti eroon ihmisten ja Jumalan välillä. Ihmiset, Adam ja Eeva, ajettiin pois paratiisista. Syntiinlankeemuksen johdosta , siis ihmisen toimesta, ihmisiin tuli sairaudet ja ihmisestä tuli "kuolevainen" (1 Moos.3;16-19).

Adam ja Eeva saivat lapsia ja näin ihmiskunta maapallolla lisääntyi. Ihmiskunnan rappeutuminen on tapahtunut vähitellen ja näin ollen Adam ja Eeva Jumalan luomina ns. "alkuperäisyksilöina" olivatkin paljon terveempiä kuin tämän ajan rappeutumisen tuloksena syntyneet ihmiset.

Siksi tähän aikaan lähisukulaiset, meidän kielessämme siskot ja veljet pystyivätkin menemään naimisiin ja saamaan keskenään lapsia. Esim. Aabrahamilla oli vaimonaan sisarpuolensa ( 1 Moos. 20:12). Tämä teki mahdolliseksi sen, että ihmiskunta maapallolla lisääntyi.

Muista, että sinä ja minäkin olemme Adamin ja Eevan jälkeläisiä. Tämä paratiisissa tapahtunut syntiinlankeemus erotti Jumalan luomistaan ihmisistä. Joku on joskus kysynyt, että miksi Jumala salli syntiinlankeemuksen tapahtua paratiisissa? Miksi ei Jumala kaikkivaltiaana estänyt sitä? Mutta nämä tällaiset kyselijät unohtavat niin herkästi, että vaikka Jumala onkin kaikkivaltias niin Hän on myöskin rakkaus. JA RAKKAUS ANTAA AINA MAHDOLLISUUDEN SANOA MYÖSKIN ...EI!!! Jumala ei siis koskaan ole pakottanut eikä tule pakottamaan ihmistä alistumaan Hänen tahtoonsa.

Raamattu kertoo, että Jumala on viisaus. Ei ole viisaampaa kuin Jumala on (Job.12:13). Tästä osoituksena on se, että Jumala luodessaan ihmiset oli varannut ihmiskuntaa koskien ns. "varasuunnitelman". Jumala rakastaa luotujaan eikä haluaisi elää erossa heistä. Tuon yhteyden, josta Adam ja Eeva olivat saaneet nauttia paratiisissa, on Jumala kerran palauttava ennalleen. Tai tarkemmin sanottuna vielä paremmaksi, sillä tuolla uudessa paratiisissa ei ole enää käärmettä, perkelettä, saatanaa, valehtelijaa. Lupauksen tuosta suunnitelmasta Hän antoi jo Adamille ja Eevalle paratiisissa ( 1 Moos.3:14-15).

Vaino vaimon siemenen ja käärmeen välillä oli todellisuutta. Kerran kuitenkin vaimon siemenestä tulisi Hän, Jeesus, joka olisi murskaava käärmeen, saatanan pään. Ennen kuin Jumala loi ihmisen maan päälle, hän oli jo suunnitellut ihmiskunnalle pelastuksen. Noin 2 000 vuotta sitten tuo pelastussuunnitelma otettiin sitten käytäntöön. Jeesus, Jumalan poika tuli alas kirkkauden maasta ja syntyi ihmiseksi. Hän vaelsi täällä maan päällä Jumalan lakien mukaan niin kuin ihminen. Saatana, tämän maailman hallitsija kiusasi Häntä niin kuin se kiusaa sinua ja minua. Jeesus tiesi saatanan metkut ja oli oppinut ne lukemalla Jumalan Sanaa ja vaeltamalla Jumalan Hengessä. Jeesus ei langennut saatanan esittämiin kiusauksiin niin kuin me ihmiset usein teemme. Jeesus ei rikkonut taivaallista Isäänsä vastaan (Hebr.4:15). Hän eli täysin nuhteettoman elämän. Hän eli täysin synnittömän elämän.

Hän maanpäällä vaeltaessaan valitsi itselleen opetuslapset ja opetti heitä. Hän opetti heitä pitämään kaiken sen, mitä Hän oli käskenyt heidän pitää. Jeesus paransi sairaita, herätti kuolleita, ajoi ulos riivaajia ja opetti , ei niin kuin kirjanoppineet ja fariseukset vaan niin kuin se jolla valta on. Hänellä se totisesti oli ja on. Mutta vallastaankin Hän luopui hetkeksi, taivaan komeudesta ja loistosta Hän luopui hetkeksi...sinun tähtesi. Jeesus kuoli jotta meillä ihmisillä olisi elämä.

Ihminen on omilla teoillaan ansainnut kuoleman. Rikkomus Jumalaa vastaan erottaa ihmisen Jumalasta. Alkuparatiisin syntiinlankeemuksen johdosta ihmiseen tuli asumaan synti. Se vaikuttaa niin, että jokaisella ihmisellä on luonnostaan halu rikkoa Jumalan Pyhiä säädöksiä vastaan (Room.7:17).

Jumala antoi aikoinaan ihmiskunnalle ( ISRAELIN KANSALLE) Siinain vuorella 10 käskyä. Niissä oli Jumalan tarkat ohjeet miten tulisi toimia ja miten ei. Muistat varmaankin jo kouluajoilta nuo käskyt. Muutamia mainitakseni; älä tapa, älä varasta, älä himoitse lähimmäisesi omaisuutta, kunnioita isääsi ja äitiäsi, yksi käskyistä oli myöskin se, että tulee kunnioittaa ja pelätä Jumalaa eikä saa pitää muita jumalia. Nämä olivat muutamia esimerkkejä noista 10:stä käskystä. Tätä 10 käskyä Raamattu nimittää "Jumalan laiksi." Jos ihminen tätä lakia rikkoo, on hän ansainnut iankaikkisen eron Jumalasta ( Gal.3:10).

Tiesitkö muuten, että sinäkin olet rikkonut noita käskyjä vastaan ( Room.3:23). Sinäkin tarvitset pelastuksen päästäksesi kerran tuonne ihanaan maahan, maahan jossa näemme aina Taivaallisen Isämme kasvot sekä Jeesuksen Kristuksen rakkaan olemuksen. Saman Jeesuksen, joka kerran kuoli tuskallisen kuoleman Golgatan keskimmäisellä ristillä sinun ja minun syntien tähden. Hän kuoli juuri siksi, että kerran pääsisimme tuonne ihanaan "luvattuun maahan". Risti, jolla Hän kuoli, oli roomalaisten suunnittelema kidutusväline, jonka tarkoitus oli tehdä kuolemasta pitkä ja kivulias. Niin kuin näet, sinä mieletön, joka olet tuota työtä pilkkana pitänyt, että Taivaallinen Isämme ei suinkaan katso ja vitsaile kustannuksellamme, vaan Hän on tehnyt jotakin sen eteen että meillä olisi parempi olla. Hän antoi oman Poikansa Jeesuksen, eikö se merkitse sinulle mitään ( Joh. 3:16)?

Jollei Jeesus olisi kuollut, ei sinulla ja minulla voisi olla elämää. Jollei Jeesus olisi kuollut ei sinulla ja minulla olisi TODELLISTA ELÄMÄÄ!!! Sinä sanot eläväsi, eikä elämäsi ole kuitenkaan elämisen arvoista. Sydämesi tyhjyys huutaa täyttäjäänsä. Pimeys sisälläsi on synkempää kuin yö. Yölläkin taivaalla loistaa tähdet ja kuu valaisten edes vähän, mutta sinun sisälläsi olevassa pimeydessä ei ole minkäänlaisia valopilkkuja. Sanot eläväsi ja kuitenkin huolien taakka painaa hartioitasi. Sanot eläväsi ja kuitenkin joskus mietit jopa itsemurhaa!! Sanot eläväsi ja elät kuitenkin kemiallisessa keinotodellisuudessa lääkkeiden ja alkoholin avulla. Sanot eläväsi ja kuitenkin pakenet todellisuutta milloin mihinkin. ONKO TÄMÄ SINUN MIELESTÄSI TODELLISTA ELÄMÄÄ?

Sisäinen rauhattomuutesi on merkki siitä, että asiat eivät ole hyvin Taivaallisen Isän kanssa ( Jes.57:20-21 / 1 Moos. 28:58-67). Juuri sisäinen rauha on matkalipussasi taivaaseen se leima, joka on merkkinä siitä, että matkalippu on aito. Sisäinen rauha on merkkinä siitä, että Jeesus on saanut sinut pelastaa ja että olet löytänyt elämän lähteelle, todelliselle lähteelle...JEESUS lähteelle. Sillä vain Jeesus voi antaa sisällesi todellisen rauhan (Joh.14:27).

Ja jotta yhteys Taivaallisen Isän kanssa olisi kunnossa on meidän löydettävä tuonne Jeesus lähteelle ja ......sinnehän me olemme menossa!!!! On siis olemassa jossakin kaukana toinen maa, maa jossa ei ole kyyneleitä, jossa ei ole surua, ei tuskaa, ei köyhyyttä, ei mitään elämälle vahingollista tekijää ( Ilm.21:1-4). Tuon maan saa jokainen, joka on antanut elämänsä Jeesukselle Kristukselle, uskonut siihen työhön, jonka Hän on edestämme tehnyt jo nyt uskossa omistaa itselleen.

Mutta on olemassa eksytyksiä, on olemassa vääriä polkuja ja on olemassa vääriä tienviittoja. Jos me näitä seuraamme me eksymme. Jeesus lähteelle johtaa vain yksi tie ja sen tien viitoittaa meille Jumalan Pyhä Henki. Jumalan henki vain voi osoittaa meille tien Golgatan kummulle josta vielä tänäkin päivänä vuotaa anteeksianto. Vain Jumalan Pyhä Henki voi vaikuttaa ihmisessä sen, että hän haluaa tuolle kummulle mennä. Vain Jumalan Pyhä Henki voi vaikuttaa niin että ihmisen tarvitsee tuolle kummulle mennä. On sanottu, että kukaan ei voi Golgatan työtä omistaa itselleen ihan "tosta noin vaan" ja se pitääkin paikkansa. Ihminen ei voi uskotella itselleen jotakin johon ei kuitenkaan usko. Jumalan siis täytyy kutsua ihmistä tuolle kummulle. Jeesus, joka tuolla kummulla aikoinaan henkensä edestämme antoi, opetti opetuslapsiaan sanoen;". Ei kukaan voi tulla minun tyköni, ellei Isä, joka on minut lähettänyt, häntä vedä"(Joh.6:44).

Ymmärrätkö, sinä mieletön, sinä joka olet pitänyt pilkkanasi Israelin Pyhää, mikä armo on sinun kohdallesi nyt tullut? Taivaallinen Isämme on katsonut sinut arvolliseksi tulemaan tuolle Golgatan kummulle. Hän ei ole katsonut sinua arvolliseksi siksi, että omilla teoillasi olisit antanut itsestäsi tuon kuvan, vaan siksi, että Isämme silmissä sinä olet aina arvokas, Hän rakastaa sinua ja arvostaa sinua. Hänen silmissään sinä olet "ainutlaatuinen, ainutkertainen". Etkö ymmärrä ? Se että Jumala vetää sinua poikansa Jeesuksen Kristuksen luokse on aivan selvä asia. Etkö vieläkään käsitä? Se, että sinä olet kiinnostunut taivasasioista on merkki siitä, että kutsu on päällä!!!!

Sinulla on siis jano saada juoda elävästä lähteestä, Jeesus- lähteestä. Sinulla on valtava halu päästä sisäisestä rauhattomuudestasi ja saada kokea se rauha, jonka Jeesus vain voi antaa. Ymmärrätkö, kun sinulla on jano, sinä tarvitset vettä, kun sinulla on nälkä, sinä tarvitset ruokaa, kun olet väsynyt, sinä tarvitset unta ja kun olet rauhaton niin sinä tarvitset rauhaa. Rauhattomuutesi johtuu syntisyydestäsi, eli sinä tarvitset jonkun joka ottaa pois nuo syntisi. Siis kun haluat päästä synneistäsi tarvitset Jeesusta!!! Niin yksinkertaista se on !!

Raamattu puhuu, että Jumala kutsuu ihmistä kahdesti tai kolmesti (Job:33:29-30). Hän kutsuu ihmistä aina siten, että ihmisellä herää halu tutkia iankaikkisuusasioita, juuri niin kuin sinulla nyt! Ihmisessä herää aina mielenkiinto iäisyysasioihin ja juuri se saa etsimään Jeesusta. Ja se tavallaan on yksinkertaista, sillä onhan Jumala ikään kuin "asentanut" jokaiseen ihmiseen iankaikkisuus kaipuun ( Saarn.3:11) Jumalan Pyhä Henki sitten herättää ihmisessä halun saada itselleen yhteyden Jumalaan (Joh.16:8 / Room.8:29-30). Joko nyt ymmärrät että Jumala kutsuu sinua. Hän kutsuu sinua oikealle lähteelle, josta saat juoda "elämän vettä". Tiesitkö että Jumala Pyhän Henkensä lisäksi käyttää myöskin omia palvelijoitaan,uskovia tahtonsa toteuttamiseen ( Hoos.11:4 / Apt.16:10). Tiesitkö, että minä olen yksi merkki siitä, että Jumala nyt kutsuu sinua parannukseen. Minä kun en nimittäin tätä kirjaa kirjoittaisi, jollei Jumala haluaisi, että sinä löytäisit tuon todellisen lähteen, elämän lähteen, Jeesus-lähteen.

Minun tehtäväni on vain johdattaa sinut oikealle lähteelle. Minun tehtäväni on johdattaa sinut tuolle ihanalle Golgatan kummulle. Kun olet tuon lähteen löytänyt, kun olet tuolla kummulla itkusi itkenyt, on Hän, Jeesus vievä sinut perille taivaan valtakuntaan (Joh.14:6) .

Hän ja vain Hän voi sinut sitten varjella lankeamasta. Hän pitää kädestäsi kiinni ja pitää huolen siitä, ettei kukaan, ei kukaan sinua ryöstä Hänen käsistään. Hän on Mestari ja Häntä tottelevat meren aaltojen ja tuulen lisäksi myöskin kaikki henkivallat. Hän on Herrojen Herra ja Kuningasten Kuningas!!! Jeesus Kristus on tie, totuus ja elämä. Hän on totuus ja totuus tekee vapaaksi (Joh.8:30).

On olemassa kuitenkin valitettavasti ihmisiä jotka eivät halua johdattaa sinua Jeesus-lähteen luokse. On olemassa maailmassa yksi mahti, joka ei halua että löytäisit lähteen, josta saisit elävää vettä. Tuo mahti , tuo persoona on nimeltään saatana, sielun vihollinen.

Se on juottanut sinulle katkeraa myrkkyä vääristä lähteistä. Saatana on valehtelija ja siksi se myöskin sinulle valehtelee. Se ei puhu totta, mutta sen kai sinä olet huomannutkin. Niin monta kertaa se on luvannut sinulle hyviä elämyksiä, mutta olet huomannut ne kerta toisensa jälkeen vain valheellisiksi "kupliksi" elämäsi "saippuaoopperassa". Olet jo niin monta vuotta ollut saatanan talutusnuorassa, että olet sortunut pitämään totuutta valheena ja valhetta totuutena.

Sielunvihollinen, käärme, tietää että Jumala on laittanut sinuun iankaikkisuuskaipuun. Se tietää ,että sinua kiinnostaa "taivasasiat". Siksi se ei ole lähtenytkään väittämään sinulle ettei mitään toivoa olisi . Saatana tietää, että asiat sinun ja Jumalan välillä eivät ole kunnossa ja haet apua tilanteeseesi. Se tietää tunteesi ja ymmärtää, että ei voi väittää sinun tuntevan jotakin muuta mitä sinä nyt tunnet. Sinä tunnet sydämessäsi rauhattomuutta ja tiedät, että se johtuu siitä että asiat eivät ole ylöspäin kunnossa. Siksi se pyrkii vääristelemään asioita.

Ajattele, että olisit merellä ja tahtoisit päästä saareen lepoa pitämään. Meri ympärilläsi myrskyäisi ja käytössäsi olisi vain kartta ja kompassi. Silmilläsi et kuitenkaan näe manteretta joten sinun tulee vain luottaa tuohon kompassiin. Sinun tulee katsoa kartasta suunta verraten sitä kompassiin ja näin löydät perille. Mutta vain jos luotat tuohon kompassiin. Luottamuksesi kompassiin tulee siis olla ehdotonta. Jos kuitenkin alat epäilemään kompassin pätevyyttä ja luotat omiin vaistoihisi selittäen itsellesi, että kompassi on "vähän väärässä ja sinä otat sen laskuissasi huomioon" on lopputulos se, että saareen et ikinä löydä.

Ajattele, että tuo saari on Taivasten valtakunta. Meri ympärilläsi on tämä pahuuden aika jossa elämme. Aika, jossa huumeet, alkoholi, väkivalta ja itsemurhat ovat jokapäiväisiä asioita. Haluat päästä taivasten valtakuntaan ja käytössäsi on vain Raamattu. Pääset perille vain jos luotat kaikkeen siihen mitä Raamattuun on kirjoitettu. Luottamuksesi Raamattuun tulee siis olla ehdotonta.

Tässä astuu usein saatana kuvaan ja pyrkii tekemään luottamuksestasi "ehdollista", eli se saa sinut epäilemään Raamatun luotettavuutta. Tuo kartta taivasten valtakuntaan, Raamattu on siis avainasemassa niin kuin kompassi merenkävijällä. Jos saatana onnistuu jujuttamaan sinua, et ikinä löydä taivasten valtakuntaan. Muista siis, jos taivaaseen haluat päästä, VAIN JA YKSIN RAAMATTU !!! LUOTETTAVA KARTTA TAIVASTEN VALTAKUNTAAN!!!

Niin kuin on käynyt ilmi, on olemassa maa, jonne me jokainen kaipaamme. Niin sinä kuin minäkin. Saatana ei väitä ettei tuollaista maata ole. Sitä vastoin se pyrkii osoittamaan maan, joka ei tarkemmin tarkasteltuna olekaan se oikea Jumalan maa. Se pyrkii osoittamaan sen omien palvelijoidensa, siis niiden ihmisten kautta, jotka ovat hyljänneet ja pilkkana pitäneet Jeesuksen sovitustyön, siten, että he valheillaan saavat vilpittömänkin etsijän usein hämmennyksiin. Saatana pyrkii vääristelemään Raamatun ilmoitusta tuosta ns. "onnen maasta" myöskin henkivaltojen kautta.

Raamattu ilmoittaa, että kun Lucifer , komea ja arvostettu enkeliolento aikoinaan lankesi taivaassa niin hänen mukanaan lankesi kolmasosa taivaan enkeleistä palvelemaan Luciferia, saatanaa ( Jes.14:12-16 / Ilm.12:3-9). Jumala ajoi heidät ulos taivaasta ja nyt he ovat täällä maan päällä eksyttäen, jos mahdollista, jopa valitutkin. Nuo pimeyden henkivallat, enkelit näyttäytyvät ihmisille jotka eivät ole olleet kuuliaisia totuuden valolle ja saavat aikaan mitä eriskummallisimpia ilmestyksiä ( Matt.24:24).

Sinä olet myöskin kuullut tuosta saatanan valheesta. Sinä saatat jopa uskoa siihen. Ja onko se ihme, onhan saatana sinun isäntäsi (Joh.8:44). Ethän ole vielä antanut Jeesuksen pestä pois syntiäsi.

Olemme kanssasi matkanneet jo pitkän matkan kohti Jeesus- lähdettä. Olemme kokeneet monia riemun hetkiä, kun olemme saaneet polultasi viskata epäilyksen kiviä. Ihmettelet nyt kuitenkin, kun ei näy kiveä missään. Luulet varmaan, että kaikki kivet on jo heitetty pois. Monet rotkot ja mäet olemme ylittäneet. Monien vesien läpi olemme kahlanneet. Luottamuksesi minuun, Jumalan palvelijaan on sinulla kasvanut. Olet huomannut kuinka paljon sinulle on valheita tämän maailman ruhtinas syöttänyt. Vauhtimme on ollut kova ja se näkyy kasvoistasi. Olet likainen ja pesun tarpeessa, mutta muistathan, että voit tulla puhtaaksi vain todellisessa lähdevedessä, Jeesus- lähteessä. Joten maltathan odottaa vielä hetken.

Muistathan että Raamatussa, tuossa kartassamme lukee myöskin että kiirehtivän jalka astuu harhaan (Snl.19:2). Ethän halua astua harhaan? Astumisesta puheen ollen, olen saanut odottaa sinua monta kertaa matkamme aikana. Ja sinä tiedät syynkin; Pieni kivi kengässäsi on hiertänyt jalkasi lähes verelle asti. Sinulla onkin siis ollut kivi kengässäsi!!!

Et ole puhunut minulle siitä mitään, vaikka se on vaivannut sinua. Olet ajatellut vain, että kivihän on pieni, ei kai se menoa haittaa. Mutta olet erehtynyt, sillä pienikin kivi voi joskus olla esteenä perille pääsylle. Et ikinä olisi jaksanut perille tuon kiven kanssa; joten pysähdy hetkiseksi ja ota pois kenkä jalastasi. Tiedän, että häpeät sen tehdä ja vielä enemmän häpeät tunnustaa, mitä kivessä lukee. Et ole ollut rehellinen minulle ja Taivaan Isälle ja siksi se on vaivannut sinua. Mutta muistathan, että totuus tekee vapaaksi. Sinua hävettää siksi, että olet uskonut juuri sen valheen, mistä aikaisemmin puhuin. Olet uskonut, että se maa mistä Raamattu, puhuu ei olekaan totta. Olet niellyt saatanan valheen ja luulet että autuuden maa on jossakin ulkoavaruudessa.

Olet siis sortunut uskomaan ufoihin?