KEHITYSOPPI VAI JUMALAN TYÖ ?

Mennessäsi kouluun sinulle uskoteltiin, valehdeltiin, että ihminen on vuosimiljoonien aikana kehittynyt ihmiseksi. Raamattu, tuo meidän karttamme tuolle todelliselle lähteelle, kertoo kuitenkin että Jumala loi ihmiset. Että Jumala loi myöskin eläimet lajiensa mukaan. Tästä kaikesta voit lukea ensimmäisestä Mooseksen kirjasta luvusta yksi. Jos siis kehitysoppi, evoluutio on totta, silloin Raamattu ei voi olla totta. Niin yksinkertaista se on. Jos evoluutio on totta, silloin kädessämme on valheellinen kartta emmekä ikinä löydä sille "oikealle lähteelle". Mutta onneksemme evoluutio ei ole totta!!!

Joku on tästäkin toki halunnut tehdä kompromissin sanomalla että Jumala käyttikin kuuden päivän sijasta evoluutiota kehittääkseen ihmisen. Mutta tämä on valhetta. Jumala ei käyttänyt evoluutiota luodessaan ihmisen!!!

Olet kuitenkin uskonut ihmisten valheisiin ja näin olet sortunut siihen, että et ole luottanut koko karttaan, Jumalan ilmoitukseen ihmisille, Raamattuun. Onko ollut sitten ihme, että et ole löytänyt oikealle lähteelle! Muistathan, me olemme suunnistamassa ja karttana meillä on Raamattu. Meidän tulee luottaa tuohon karttaan jos aiomme saada juoda elämän lähteestä.

Olet uskonut kehitysoppiin niin sokeasti, että et ole ITSE EDES VAIVAUTUNUT TUTKIMAAN...onko asia niin kuin väitetään. Tämä on toki ymmärrettävää, sillä olethan ollut jo niin pitkään saatanan talutusnuorassa. Olet vuosien saatossa sortunut ajatteluun, jossa saatanan esittämät valheet ovat muodostuneet sinulle totuudeksi ja totuus valheeksi. Voi ...säälin sinua!

Elämäsi kovassa vauhdissa pyydän sinua nyt kuitenkin pysähtymään ja miettimään seuraavien todisteiden pohjalta onko evoluutio sittenkään totta? Tulet huomaamaan sen naurettavuuden...halusitpa sitä tai et.

Mutta minä tiedän, että sinussa on kuitenkin jäljellä vielä jotakin vilpitöntä etsimisen halua, ethän muuten lukisi tätä kirjaakaan. Olet kuullut sadun jossa prinsessa suutelee sammakkoa ja tuo sammakko suudelman vaikutuksesta muuttuu komeaksi prinssiksi. Sinä tiedät että tuo on vain satua etkä tietenkään usko siihen. Mutta tiesitkö, että evoluutio on samanlaista satua, kun tuon suudelman kestoajaksi laitetaan miljoonia vuosia.

Elämme ajassa jossa monet arvostetut tiedemiehetkin ovat alkaneet epäillä evoluutioteorian paikkansapitävyyttä. Itse asiassa jokainen itselleen rehellinen tutkija joutuu myöntämään, että tuo teoria on vain satua, mutta kasvojensa menettämisen pelon vuoksi monikaan ei uskalla siitä puhua. Mm. kuuluisa tähtitieteilijä Sir Fred Hoyle kysyy Paul Littlen kirjassa "tiedä mihin uskot; Mikä on todennäköisyys, kun pyörremyrsky on riehunut romukopassa, jossa on kaikki 747-koneen osat, että niistä sattumalta syntyy lentokone, joka on valmis lähtöön? Hoyle vastaa; Mahdollisuudet ovat niin vähäiset, ettei niitä tarvitse ottaa lukuun, siinäkin tapauksessa, että pyörremyrsky puhaltaisi niin monessa romukopassa, että niistä täyttyisi maailmankaikkeus !!!" Tällaisiin sattumiin perustuu kuitenkin kehitysoppi jota opetetaan lapsillemme kouluissamme.

Tiede on viimeaikoina joutunut tosiasioiden eteen, joista se mielellään vaikenee. Dinosaurusten luista on eristetty valkuaisainetta, joka todistaa, että luiden täytyy olla alle 10 000 vuotta vanha. On löydetty myös dinosaurusten muumioita. On mahdotonta, että ne olisivat eläneet 100 miljoonaa vuotta sitten. Varsin yksinkertaisella tietokonelaskelmalla voidaan osoittaa, että maailman pitäisi olla siinä tapauksessa täynnä ihmisiä ja heidän luitansa vaikka sodat, sairaudet jne. otettaisiinkin laskuissa huomioon. Trevor Norman ja Barry Setterfield Flindersin yliopistosta Etelä-Australiasta vavisuttivat tiedemaailmaa valonnopeutta koskevalla tutkimuksellaan. Lähteinään tilastolliset tutkimukset he esittivät painavan todistusaineiston siitä, että valonnopeus ei ole vakio. Valonnopeus on itse asiassa hidastunut huomattavasti. Normanin ja Setterfieldin matemaattisten laskelmien mukaan maailmankaikkeuden ikä vuonna 1958 oli vain 6083 vuotta !! Valonnopeus vaikuttaa myös suoraan radioaktiiviseen iänmääritykseen. Koska valonopeus ei olekaan vakio, ei evoluutioteorian kannattajien markkinoimaa maailmankaikkeuden ikää osoittava radioaktiivinen iänmääritys pidä myöskään paikkaansa. Maapallon magneettikentän heikkeneminen osoittaa maapallon iäksi vain muutama tuhat vuotta. Maapallon ja maailmankaikkeuden nuorta ikää todistavat lisäksi mm. maan ja siitä etääntyvän kuun välimatka, kuupölyn syvyys, maapallon muoto koskien sen pyörimistä sekä vähitellen kutistuvan auringon koko.

Ihminen haluaa teorioillaan osoittaa olevansa riippumaton Luojastaan. Vasta tosipaikan tullessa hän saattaa luopua itsekkyydestään. Myös evoluutioteorian oppi - isä Charles Darwin myönsi kuolinvuoteellaan olleensa väärässä kääntyen todellisen Luojamme Raamatun Jumalan puoleen. Philip Johnson todistaa kirjassaan "Darwin kuulusteltavan", että on olemassa suunnaton salailu estäen kehitysoppia vastustavan tieteellisen todistusaineiston julkitulon.

Muutama vuosi sitten Aamulehden ulkomaanosastolla oli pieni uutinen Alpeilta löydetystä ruumiista, joka tutkijoiden mukaan oli tuhansia vuosia vanha mutta kuitenkin hyvin säilynyt. Vähän myöhemmin eräs nainen tunnisti ruumiin pari vuotta aikaisemmin Alpeille kadonneeksi isäkseen...( ote kirjasta: Maailman yhdentyminen; Pekka Lahtinen)

Itse asiassa Darwinin teoria on niin hullunkurinen, että esim. painovoiman tulisi kääntyä päälaelleen monista muista seikoista puhumattakaan jotta se toteutuisi. Mutta tätähän sinä et ole tiennyt, koska et ole koskaan edes vaivautunut sitä sen tarkemmin tutkimaan. Sinulla kun aikasi on tahtonut mennä siellä yksinäisyydessä...pimeässä tuskaisessa yksinäisyydessä.

Esim. Ihmisen kokonaisuus on jo niin monimutkainen käsite, että se ei yksinkertaisesti ole voinut syntyä sattumalta. Jonkun on täytynyt se "suunnitella". Ihmisen kokonaisuus on niin monimutkainen käsite, että yksikään tiedemies tai lääkäri ei ole pystynyt toteennäyttämään, että ihminen olisi yksinkertaisesti voinut syntyä sattumalta.

Maapallon ikä pitäisi tiedemiesten mukaan olla 5 miljardia vuotta vanha. Raamattu taas kertoo että se on n.6 000 vuotta vanha. Mikä on maapallon todellinen ikä?

Otetaan tarkkailun alle pyrstötähdet. Esim. Halleyn komeetta käy maan lähellä 70 vuoden välein. Pyrstötähti on n. parin kilometrin halkaisijaltaan oleva ns. jäämöhkäle. Ne kurvaavat 50-70 vuoden välein auringon läheltä ja painuvat sitten takaisin avaruuteen.. Pyrstötähti kuumentuu kaartuessaan auringon lähellä ja suihkaisee peräänsä valtavan höyry ja pölypilven. Pyrstötähden perään jää siis höyry- ja pölypilvi. Tästä se on saanut nimensä. Kun se poistuu auringon läheltä se menettää tuon "pyrstönsä".

Näin tämä ns. jäämöhkäle sulaa hieman joka kerta käydessään lähellä aurinkoa. Se siis pienenee joka kerta. Kun tiedämme pyrstötähden koon ja kuinka usein se kaartaa auringon läheltä, voimme laskea sen iän. Pyrstötähdet voivat olla korkeintaan 10 000 vuotta vanhoja. Jos maailmankaikkeus olisi 15 miljardia vuotta vanha ei meillä yksinkertaisesti olisi pyrstötähtiä!!!

Aurinko pienenee koko ajan, joka johtuu siinä tapahtuvasta valtavasta palamisesta . Näin se kuluttaa energiaansa ja pienenee. Kun aurinko pienenee, niin tietysti myöskin sen vetovoimakin pienenee. Tästä johtuu, että maa loittonee auringosta koko ajan. Kuu loittonee maapallosta hiljalleen. Kuinka lähellä kuu ja aurinko olisivat olleet maata jos maan ikä olisi 15 miljardia vuotta? Vastaus on mielenkiintoinen: Jos maailmankaikkeus olisi niin vanha kuin väitetään, täällä olisi ollut sellaiset vuorovedet, että joka hetki menisi meret tästä yli. Maapallon pyörimisnopeus hidastuu koko ajan. Vuorokausi on ollut n. 10 000 vuotta sitten lähes tuntia lyhyempi. 170 000 vuotta sitten vuorokauden pituus olisi ollut vallalla olevan laskuopin mukaan alle minuutin. Silloin olisi pitänyt päiväntasaajan kohdalla pitää lujasti hatusta kiinni, ettei olisi sinkoutunut avaruuteen.

Niin kuin on käynyt ilmi, aurinko pienenee. Kuinka lähellä aurinko sitten on ollut maata jos maapallon ikä on 15 miljardia vuotta? Jälleen kerran mielenkiintoinen vastaus; Aurinko olisi ollut niin lähellä että tämä maa olisi ollut niin kuuma että minkäänlainen solu ei olisi pystynyt täällä elämään saatikka sitten syntymään. Yhteenvetona voimmekin siis sanoa, että maapallo ei yksinkertaisesti voi olla 15 miljardia vuotta vanha.

Fossiileilla tiede on pyrkinyt todistamaan evoluutioteorian oikeaksi. Kuitenkin eräs evoluutiotutkija on todennut; "hämmästyttävä totuus on, että kaikki ihmisen evoluution todistusaineisto mahtuisi yhteen ruumisarkkuun ja tilaa jäisi vielä ylikin". Esim. Jaavan apinaihminen on todellisuudessa koottu viidestä luunsirusta; päälaesta, jonka muoto viittasi jättiläiskokoiseen gibboniin, vasemmasta lonkkaluusta ja kolmesta hampaasta. Kauimpana toisistaan olevat osat olivat 20 askeleen päässä toisistaan. Myöhemmin löydökseen lisättiin saaren toisesta osasta löytynyt osa alaleuan luuta.

Maaperän kerrostumien on väitetty syntyneet miljoonien vuosien kuluessa. Kuitenkin tällaisista kerrostumista on löydetty pystysuorassa olevia eläin- ja puunrunkofossiileja, jotka ulottuvat "miljoonien vuosien kerrostumien läpi"!! Fossiileja syntyy vain silloin, kun tapahtuu jonkinlainen "kaaos". Jos esim. eläin kuolee normaalisti, se maatuu, muuttuu mullaksi, tai sen syövät muut eläimet. Eläimen normaalikuolemasta ei jää siis mitään fossiilia. Fossiilit ovat siis hautautuneet hyvin nopeasti, koska niiden ylä- että alaosat ovat säilyneet yhtä hyvin. Ainoa järkevä selitys onkin, että niiden ympärillä oleva maakerrosten on täytynyt syntyä hyvin nopeasti.

Tämä kumoaa oletukset vuosimiljoonista ja tukee päinvastoin Raamatun vedenpaisumuskertomuksen todellisuutta. Tästä voit lukea ensimmäisestä Mooseksen kirjan 7-8 luvusta. Myöskin tiedemiesten käyttämissä iänmääritysmenetelmissä on paljon hataruutta. Eräiden laavakivinäytteiden iänmäärityksessä lopputulos oli paljon puhuva: joko 100 000 vuotta tai 10 000 vuotta. Laaja skaala etten sanoisi!!

Joko nyt huomaat kuinka sinua on narutettu. Kuinka sinulle on valehdeltu !! Sen sijaan, että olisit ollut "todellinen etsijä" sinä vain sokeasti uskoit ihmisten valheita. Sinä et ole mieletön siksi, että uskoit valheen, vaan siksi, ettet edes kehdannut etsiä totuutta!!! Sinä vain uskoit mitä muut kirjoittivat. Muille esitit olevasi viisas ja sanoit ettet usko ennen kuin itse näet. Oletko nähnyt kun apina muuttuu ihmiseksi? Sen sijaan, että uskoit tuollaisiin valheisiin olisit voinut käydä vaikkapa kirjastossa ja oikein toden teolla tutkia onko asia niin kuin väitetään.

Olet ollut myöskin puolueellinen. Mielestäsi sinussa olisi ollut ainesta vaikka tuomariksi, mutta olosuhteet ja muiden ihmisten töppäilyt estivät sinulta tuon "ihanan uran". Se on valhetta!! Ei sinusta olisi tullut edes tuomaria tai jos tulikin, niin ei ainakaan todellista tuomaria. Sillä tuomari kuuntelee aina ensin molempien osapuolien versiot ennen kuin tekee päätöksen.

Näin sinä et ole elämässäsi tehnyt ja siksi oletkin noin säälittävässä tilanteessa. Uskoit vain sokeasti evoluutioteorian puolestapuhujiin, etkä ottanut ollenkaan selvää mitä evoluution vastustajilla olisi ollut sinulle tarjolla. Niin...sinä olet ollut todella mieletön!!!

Nyt viimeistään laita jalka toisen eteen ja hanki itsellesi seuraavat kirjat: Pekka Reinikainen "Unohdettu Genesis ja Pekka Reinikainen / Sylvia Baker: KEHITYSOPPI JA RAAMATUN ARVOVALTA Puh. numerosta: 09-554488 / kuva ja sana. Nämä kirjat valaisevat sinulle näitä asioita lisää.

Minä tiedän että sinua hävettää...tai ainakin sinua PITÄISI HÄVETTÄÄ!!! Ihmiset ovat syöttäneet sinulle "pajunköyttä" ja sinä olet sokeasti vain syönyt. Ei ihme että vatsasi on ollut kipeä. Joko nyt huomaat, että Raamattu on sittenkin totta?

MUTTA, vaikka nyt olenkin sinulle kertonut tosiasiat "evoluutioteoriasta" tai pikemminkin sen naurettavuudesta, saatat silti ajatella että en ole pystynyt sinulle kuitenkaan "todistamaan", että Raamattu olisi totta. Olet aivan oikeassa!! Kuuntele nyt tarkkaan mitä minä sinulle sanon:

MINÄ EN KOSKAAN SITÄ PYSTYKÄÄN SINULLE TODISTAMAAN!!! Tiedätkö miksi? Vastaus löytyy Raamatusta itsestään: Hebr.11:3" uskon kautta me ymmärrämme, että maailma on rakennettu Jumalan Sanalla, niin että se, mikä nähdään, ei ole syntynyt näkyväisestä." Siis vielä kerran: USKON KAUTTA ME YMMÄRRÄMME!!!

Et ehkä vielä ymmärrä mitä tarkoitan, mutta päästyämme todellisen lähteen luokse ja juodessasi tuon lähteen vettä sinä kyllä vielä ymmärrät. Joten luota vain minuun. Ja, että pääsisimme perille mahdollisimman nopeasti, on aika viskellä kivet polultasi kuusikkoon. Kivi, joka nyt lentää kuusikkoon, oli elämäsi suurimpia. Sinä olit tehnyt siitä suuren.

Seuraavassa kivessä lukee; Onko Raamattu vain ihmisten kirjoittama…