JOS JUMALA ON RAKKAUS NIIN ,MIKSI HÄN SALLII KÄRSIMYKSIÄ?

Tätä kiveä on jopa yritetty vierittää, sammalta tässä kivessä ei ole. Sinua sietäisi melkein onnitella...niin...melkein.

On totta, että monissa maissa on paljon tuskaa ja nälänhätää!! Miten sinä olet omalta osaltasi vaikuttanut siihen, että siellä olot paranisivat? Oletko lähettänyt rahaa maihin, jossa sitä tarvitaan? Vai onko niin, että on helpompi syyttää Jumalaa kuin luovuttaa, (lahjoittaa) omasta pussistaan nälkäänäkevien puolesta. Jos todellakin ajattelisit näitä kurjia ihmisiä, niin silloin olisit ollut omalta osaltasi auttamassa heitä. Rakkaus ilmenee aina tekoina!!

Ei ole Jumalan tahto, että on kurjuutta, sotia ja nälänhätää. Jumala ei kuitenkaan voi vaikuttaa näihin asioihin niin kuin sinä luulet, sillä hänen toiminta perustuu ihmisen vapaaseen tahtoon. Jos jumala pakottaisi ihmisen tekemään jotakin väkisin, ei hän silloin olisi enää rakkaus!! Rakkaus antaa aina mahdollisuuden sanoa ...ei .

Jumalan tahto ilmenee Raamatusta ja haluankin lukea sinulle sieltä muutamia kohtia; 1 Joh:3:17 "jos nyt jollakin on tämän maailman hyvyyttä ja hän näkee veljensä olevan puutteessa, mutta sulkee häneltä sydämensä, kuinka Jumalan rakkaus saattaa pysyä hänessä?" Niin kuin juuri luimme, Jumala tahtoo , että auttaisimme puutteenalaisia.

Meillä täällä Suomessa on niin hyvin asiat, että jokaisella on kyllä mistä antaa!!...Kysymys kuuluukin ...haluammeko antaa? Jos jokainen maailman ihminen jolla on varallisuutta, antaisi vähän omista tuloistaan, ei maailmassa olisi nälänhätää. Eli jos jokainen ihminen tekisi niin kuin on Jumalan tahto, olisi nälänhätä vain "käsite", ei todellisuutta. Miksi he eivät sitten tee niin?

Koska he ovat rahanahneita ja ajattelevat vain omia etujaan, mutta Jumala on kyllä etukäteen tietänyt tästäkin Tim.3:1-4" mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja. sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita, rakkaudettomia, epäsopuisia, panettelijoita, hillittömiä, raakoja, hyvän vihamiehiä, pettureita, väkivaltaisia, pöyhkeitä, hekumaa enemmän kuin jumalaa rakastavia,"

Niin kuin äsken luimme, niin yksi syy miksi ihmiset ajattelevat vain omaa etuaan on se, että he ovat erossa elävästä Jumalasta. Maailma olisi paljon parempi paikka elää, jos ihmiset tekisivät Jumalan tahdon. Jos ihmiset eläisivät Jumalan yhteydessä ja Jumalan yhteyteen pääsee vain Hänen Poikansa sovitustyön kautta (Jeesuksen Kristuksen)- eli ei ole siis Jumalan syy, että maailmassa on nälänhätää.

Jumalan tahto ei myöskään ole, että ihmiset sotisivat keskenään. Himoitseminen on se syy, miksi sotia käydään: Jaak.4:1 "mistä tulevat taistelut ja mistä riidat teidän keskuuteenne? Eikö teidän himoistanne, jotka sotivat jäsenissänne?" Päämiehet himoitsevat lisää valtaa, lisää maa-alueita, lisää rahaa! On myöskin paljon sodittu kristinuskon nimissä. On paljon uskoviksi itseään nimittäviä, jotka kuitenkin toimivat vastoin Raamatun opetuksia. Jeesus opetti ;Matt.26:52 "pistä miekkasi tuppeen; sillä kaikki jotka miekkaan tarttuvat, ne miekkaan hukkuvat". Kukaan todellinen uskova ei sodi toista ihmistä vastaan. Se oli selkeä Jeesuksen opetus, joten Jumalaa ei voi sodistakaan syyttää, koska ihmiselle on annettu vapaa tahto tehdä joko Jumalan tahtoa tai sielunvihollisen tahtoa.

Mutta tiesitkö, että Jumalan viha kohtaa tällaisia ihmisiä, jotka tällaista vääryyttä tekevät. Ilm.20:12"...tuomittiin sen perusteella, mitä kirjoihin oli kirjoitettu, tekojensa mukaan"...eli ne jotka pahaa tekevät joutuvat helvettiin!! Mutta ne jotka tekevät hyvää ja ovat ottaneet uskossa Jeesuksen Kristuksen vastaan omana henkilökohtaisena vapahtajanaan ja pelastajanaan , niille Jumala on varannut ihanan tulevaisuuden; Ilm.21:3-4 "katso, Jumalan maja ihmisten keskellä !Ja Hän on asuva heidän keskellänsä, ja he ovat hänen kansansa, ja Jumala itse on oleva heidän kanssaan, heidän Jumalansa; ja hän on pyyhkivä pois kaikki kyyneleet heidän silmistänsä, eikä kuolemaa ole enää oleva, eikä murhetta eikä parkua eikä kipua ole enää oleva, sillä kaikki entinen on mennyt". HALUAISITKO SINÄ PÄÄSTÄ SINNE?...Kyllä sinä haluaisit...eikö niin?

Jälleen kerran saamme viskata yhden "epäilyksen" kiven kuusikkoon. Ihmettelet nyt kuitenkin, kun mitään ääntä kiven lentäessä et kuule. Se on luonnollista. Metsä polkusi ympärillä on aivan märkä, kostea. Kuivassa metsässä kuulisit kiven iskeytyvän maahan, mutta märässä metsässä et sitä kuule. Metsä ympärilläsi on märkä Isän kyynelistä. Olet luullut aina, että sinä olet maailmassa ainut joka itkee, vuodattaa kyyneleitään. Mutta se ei ole totta. Sinun mielivaltaiset kysymyksesi ovat saaneet Taivaallisen Isän itkemään, ei itsensä tähden...vaan sinun tähtesi. Sinä olet ollut eksyksissä etkä ole muuta osannut kuin esitellä "naurettavia " kysymyksiäsi, joita toki itse olet pitänyt viisaina. Joko nyt huomaat kuinka "mieletön" olet ollut?

Niin, mutta Jumalahan loi minut tällaiseksi "mielettömäksi". Ei , se ei ole totta! Jumala ei luonut sinua tuollaiseksi, sinä teit itse itsestäsi tuollaisen ja sen tiedät itsekin. Mutta kyselijän lisäksi olet ollut aina myöskin ikuinen syyttelijä. Ja onko se mikään ihme. Olethan ollut "maailman hallitsijan" omaisuutta jo näinkin pitkään.

Hän on ollut valehtelija ja syyttelijä aikojen alusta asti. Hänen nimensä sinä tiedätkin. Olethan itse sitä viljellyt lähes tulkoon jokaisessa kadunkulmassa ja mutkassa. Maailman hallitsijan nimi on perkele, saatana. Olet kuullut jonkun joskus laulavan; "ihminen on sitä mitä se syö", ja se pitääkin aika pitkälle paikkaansa. Sinä olet syönyt katkeraa myrkyllistä ruokaa saatanan tarjoamista hienoista kulhoista ja siksi myös sinä olet sitä mitä olet syönyt. Täynnä myrkkyä ja kavaluutta. Jos olisit aikaisemmin elämässäsi löytänyt todellisen elämän lähteen olisit sinä tuon lähteen kaltainen. Mutta ei, sinä olet vain saanut "väärennettyä vettä".

Sinä olet ollut aina halukas osoittelemaan muita ihmisiä sormillasi, etkä ole huomannut, että kun yksi sormi osoittaa jotakin toista, siinä samassa kolme sormea osoittaa sinua itseäsi. Seuraavassa kivessä onkin osuvasti kysymys:

Minkä tähden Jumala loi ihmiset pahoiksi?