JUMALAN OLEMASSAOLO ?

Sinä itse parhaiten tiedät, että kysymys minkä olet uskoville esittänyt, on kuulunut vain sinun suureen näytelmääsi, huvittajan ja narrin rooliisi. Sinä kyllä uskot Jumalaan ja siksi tiukan paikan tullen oletkin huutanut Häntä avuksesi.

Itse asiassa juuri iltarukouksesi todistaa, että sinä sittenkin uskot Jumalaan. Mutta tätä et ole tietenkään muille myöntänyt, niin pelkuri olet ollut. Käykäämme vielä kuitenkin Jumalan olemassaolon todisteet läpi, jotta vakuuttuisit tästä tosiasiasta.

- Uskotko vain siihen, mitä näet ?... Oletko nähnyt aivosi?...Et ole...mutta uskot koska lääkärit sanovat niin! Oletko nähnyt tuulen?...Et ole...mutta seurauksen olet nähnyt, kun lehdet tuulessa lentelevät sinne tänne! Oletko nähnyt painovoiman?...Et ole... mutta seurauksen olet nähnyt, kun esim. tiputat jonkin esineen maahan!

No, oletko nähnyt Jumalan? Et ole...mutta seuraus siitä on esim. tämä kirja. Nimittäin...minä en olisi tässä kirjoittamassa jos ei Jeesus Kristus olisi kuollut puolestani ja Jumala täten minua armossaan pelastanut! Ja se että minä olen tässä kirjoittamassa ei ole mikään itsestään selvyys, sillä voisinhan minä olla vaikka katsomassa televisiota tai syömässä hienosti, tai vaikka nukkumassa makoisia unia. No...miksi en ole? Siksi, koska Jeesus on kehottanut minua kirjoittamaan ilouutista Hänestä ja ristintyöstä ja teen sitä silläkin uhalla että ihmiset suhtautuvat minuun kielteisesti. Minä olen yksi todiste Jumalan olemassaolosta...sillä mietipä todella, mikä saa minut tekemään niin kuin teen...eli kirjoittamaan tätä kirjaa sinulle ?

On myös muita todisteita: Ps.19:2 "taivaat julistavat Jumalan kunniaa, taivaanvahvuus ilmoittaa hänen kättensä tekoja" Ps.104:124 "kuinka moninaiset ovat sinun tekosi, herra ! sinä olet ne kaikki viisaasti tehnyt, maa on täynnä sinun luotujasi"Room.1:20 "sillä Hänen näkymätön olemuksensa, Hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä Hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa"

Jos näet kauniin talon, eikö ole itsestään selvää, että joku sen on rakentanut ja suunnitellut? Tai kun näet vaikka tietokoneen, niinkin monimutkaisen rakennelman, niin eikö ole itsestään selvyys, että joku on sen suunnitellut! Kun katsot kauniita kukkia, laulavia lintuja tai maailman kaikkeutta yleensä, eikö ole järkevää olettaa että myös sen on joku suunnitellut?

Niin kuin kauniilla talolla ja tietokoneella on tekijänsä...ihmiset...niin myös kauniilla kukilla ja laulavilla linnuilla sekä maailmankaikkeudella on tekijänsä...Luoja ...Aabrahamin Jumala!

Oletko muuten ajatellut, että kun ihmiselle tulee eteen tarpeeksi kova paikka...esim. onnettomuus, niin miksi hän silloin alkaa huutamaan avuksensa jotakin sellaista johon ei usko? Tämä pätee lähestulkoon kaikkien ihmisten kohdalla. Mikä saa ihmisen tekemään näin?

Uskon, että jokainen ihminen haluaa, että hänen sydämessään olisi rauha! Niinhän sinäkin!! Kuitenkin Raamattu sanoo, Jes,57:21 "jumalattomilla ei ole rauhaa". Jumalaton on Raamatun mukaan sellainen, joka ei ole uskonut Jeesuksen sovitustyötä omalle kohdalleen, eli ei ole tehnyt uskonratkaisuaan, joten kaikki tällaiset ihmiset ovat Raamatun mukaan "rauhattomia".

Uskon myöskin, että jokainen rauhaton etsii itselleen rauhaa. Se, että tällainen jumalaton kokee sydämessään rauhattomuutta on yksi osoitus siitä, että Jumala on olemassa. Eräs Jumalan mies onkin sanonut, että ihmisillä on "sydämessään Jumalan kokoinen aukko". ja vain Jumala voi sen Jeesuksessa Kristuksessa täyttää..!! Minä luulen, että vaikka sinäkin kuinka kieltäisit uskonasiat, niin sinäkin silti sisimmässäsi haluat uskoa rakastavaan Jumalaan...Ai miksikö? No, koska minä uskon mitä Raamattu sanoo; Saarn.3:11"...myös iankaikkisuuden Hän on pannut heidän sydämeensä..."

Taas saimme heittää yhden kiven polultasi lähimpään kuusikkoon.