IKUINEN KYSELIJÄ !!

Itse asiassa elämäsi on vain kysymysmerkki ? Et tunne edes omaa itseäsi saatikka sitten muita. Niin...kysymyksiä kysymysten perään. Olet nähnyt elämäsi aikana paljonkin ihmeellisiä asioita , etkä ole löytänyt niihin itsellesi tyydyttävää vastausta. Tämä on ymmärrettävää, sillä olethan vielä itse itsellesikin iso kysymysmerkki.

Olet kulkenut niin monta kertaa pimeässä metsässä löytämättä sitä jotakin, ja tämä on vaikuttanut sinussa niin, että olet menettänyt toivosi. Janoisena erilaisia lähteitä tarkastellessasi olet huomannut veden juomakelvottomaksi. Niin...et ole vielä löytänyt sitä "elämän lähdettä".

Kuitenkin katselemalla ympärillesi huomaat monien muiden juovan tuosta "elämän lähteestä", eikä heidän talonsa ole pimeä. Sinusta on kasvanut kateellinen ja katkera ja pimeys sinussa vain lisääntyy. Tutkimusmatkailijana olet täysin epäonnistunut.

Peittääksesi sen olet naamioinut itkusta turtuneet kasvosi viihdyttäjän ja kyselijän naamioon. Onnistut naurattamaan ja viihdyttämään muita mutta et itseäsi. Sinun elämässäsi ei ole mitään nauramista ja sen tiedät itsekin. Tiukan paikan tullen olet tottunut esittämään kysymyksiä ja näin pääset niin kuin käärme luikertelemaan elämäsi tärkeimmistä kysymyksistä. Kun sinun pitäisi vastata sysäät sen vastuun jollekin muulle. Olet pelkuri, sen tiedät itsekin ja siksi pelkäät ottaa elämästäsi vastuuta. Mielestäsi et ole itse vastuussa mistään vaan kaikki on vain sattumaa. Näin ainakin muille esität. Tämä ei ole kuitenkaan totuus ja siksi todellisuudessa et olekaan lakannut etsimästä sitä "elämän lähdettä". Et muuten lukisi tätäkään kirjaa, jollei sinulla olisi halua tuota elämän lähdettä löytää.

Olet usein kuullut ihmisten puhuvan elämän lähteestä ja olet innokkaana ihmisenä uskonut heidän puheisiinsa . Heidän tarjotessaan vettä tuosta lähteestä olet huomannut veden kelvottomaksi. Elämän lähteen löytäjät nimittävätkin itseään uskoviksi. Olet kuitenkin usein ihmetellyt, miksi uskovat tarjoavat sinulle usein erilaisia lähteitä. Jokaisella tuntuu olevan omansa. Näistä lähteistä olet juonut, eikä se ole sinua auttanut. Ihmetyksesi onkin ollut suuri kun vielä olet nähnyt heidän iloisuutensa ja valonsa. Heillä siis tuntuu olevan valo, mutta johdot eivät vain tunnu olevan oikeassa energialähteessä. Itse et pimeyteesi valoa tuosta lähteestä ole saanut ja siksi olet huomannutkin heidät vain näyttelijöiksi.

Oletkin siis vain kohdannut kohtalotovereitasi sitä itsekään aluksi tietämättä. Uskosi noihin ns. elämän lähteisiin onkin mennyt. Olet hämilläsi. Salli minun kertoa sinulle…etsijä...nuo lähteet olivat vain ihmisten itsensä rakentamia. Ne saattoivat olla kyllä kauniita mutta elävää vettä niissä ei ole. Voit juoda noista lähteistä itsesi uuvuksiin, etkä kuitenkaan saa niistä tyydytystä tuskaasi ja pimeyteesi.

Oikea lähde on olemassa ja siinä tarjoillaan vettä, elämän vettä.Usko minua kun sanon, ON OLEMASSA LÄHDE , josta juotuasi et enää muihin lähteisiin halua koskeakaan.

Todistan sen sinulle; Raamattu, Jumalan ilmoitus ihmisille kertoo tuosta lähteestä. Joh.4:13-14" Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: "Jokainen, joka juo tätä vettä, janoaa jälleen, mutta joka juo sitä vettä, jota minä hänelle annan, se ei ikinä janoa; vaan se vesi, jonka minä hänelle annan, tulee hänessä sen veden lähteeksi, joka kumpuaa iankaikkiseen elämään."

Kun sinulla on johdot tuossa lähteessä, Jeesuksessa, ei talosi ole enää pimeä vaan saat asua valossa. Valitettavasti tuota todellista lähdettä et ole vielä löytänyt joten valoa ei elämässäsi ole. Ympärilläsi on pimeää ja taival, jota teet, on vaarallinen. Polulla johon olet tiputellut pullanpalasia niin kuin Hannu ja Kerttu löytääksesi jälleen pelkurimaisesti sinne, josta olet lähtenytkin, on täynnä isoja kiviä.

Usein olet nimittänyt uskovia, todellisia uskovia, jotka haluavat johdattaa sinut oikean lähteen luokse, lähteen, jonka nimi on Jeesus Kristus, pelkureiksi. He kun mielestäsi pakenevat elämän tosiasioita. Mutta todellisuudessa sinä olet se pelkuri, sellainen pelkuri, että heti ensimmäisen tiukan kysymyksen edessä ryömit piiloon kiven tai kannon koloon. Sen, että olet ollut pelkuri sinä tiedät itsekin.

Kivet, jotka polullasi ovat, olivat alussa pieniä , mutta mielikuvituksessasi olet tehnyt niistä todellista suurempia . Nuo kivet ovat itse asiassa olleet juuri niitä esteitä, jotka ovat vaikuttaneet sen, että Jeesus lähteelle et ole vielä löytänyt. Kivet ovatkin itse asiassa juuri niitä sinun "mielivaltaisia" kysymyksiäsi, joita olet esittänyt, sen sijaan, että kaiken tarmosi olisit käyttänyt todelliseen etsimiseen.

Jumala on puhunut minulle ja minun tehtäväni onkin Hänen lapsenaan raivata nuo kivet sinun tieltäsi pois, jotta löytäisit elämän lähteelle. Tällaisia minunlaisiani on maailmassa paljon, mutta olet vain heille esittänyt typeriä kysymyksiäsi. Jumala rakastaa sinua ja osoituksena siitä antoi oman rakkaan poikansa Jeesuksen Kristuksen kuolla sinun syntiesi edestä. Salaisuus onkin juuri siinä, että Jeesus Kristus on juuri tuo etsimäsi lähde. Sen sijaan että olisit häntä etsinyt, todellista lähdettä, olet vain "inttänyt" toistamiseen...entä sitten jos...muuhun et yksinkertaisesti ole pystynyt.

Olet siis juuri se pieni tyttö tai poika joka jatkuvasti kyselee. Siksi minun tehtäväni onkin ikään kuin rautalangasta osoittaa kuinka typeriä nuo sinun kysymyksesi itse asiassa ovat olleet. Kuinka naurettavia nuo sinun ns. "fiksut kysymykset" loppujen lopuksi ovat. Toki tiedät sen itsekin.

Nyt potkimme kivet sinun tieltäsi yksitellen lähimpään "kuusikkoon". Teemme sen siksi, että sinä, joka pimeydessä elät, näkisit vihdoinkin valkeuden. Jumala on antanut meille kartan tuon lähteen luokse ja siinä on yksityiskohtaiset ohjeet. Minä lähden siis kanssasi suunnistamaan. Mutta niin kuin suunnistajan, niin meidänkin täytyy tarkalleen noudattaa karttaa, Raamattua, jotta tuon lähteen löytäisit.